![]() |
Re: Virtual Tuning
7 Attachment(s)
cum ar arata mai bine pleoapele? culoarea masinii sau negru mat? daca aveti chef sa faceti un montaj, daca nu as dori doar o parere. :D
|
Negru mat rulllz! :D
|
5 Attachment(s)
Alege Dadi :)
|
6 Attachment(s)
altele.,....
|
3 Attachment(s)
Fa`i transplantul daca gasesti poza potrivita.....in rest...geamuri fumurii nu f negre...spoiler fata as fi bucuros daca ai reusi ceva custom :P si capota trasa peste faruri ca la peugeot stii tu mai bine:)Cam atat,cred
Multam |
Asa mai merge, sa vad cum imi fac putin timp.
|
Nu e graba.Oricum probabil in primavara o sa aranjez masina.Spoilerul spate l`am gasit la 200 de euro in germania,praguri am de ales...am vazut o combinatie misto intr`o poza prag+sp spate.Pt fata ramane de vazut:)
|
3 Attachment(s)
Neazta
Care puteti sa faceti un transplant? Jantele mele puse pe masini,aia verde facuta gri,oglinzile pe aia gri schimbate,stopurile schimbate cu ale mele,numarul daca se poate si eventual daca reuseste transplantul o parere de la voi....care ar da mai bine :) Mai sus sunt mai multe poze daca ajuta la ceva Multam |
1 Attachment(s)
imi face si mie careva vreun virtual tuning??
|
Quote:
2. mai multe pozitii a masinii 3. ce fel de tuning ? |
Nimic?
Nici macar o parere? :) |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Stiu ca sunt mici din pacate nu am gasit mai mari si cam astea 2 spoilere m`ar interesa.Am zis ca cel putin pe aia gri e usor ( usor pt cine se pricepe,pt mine...greu :) )de pus jantele mele,stopurile si oglinzile si eventual nr`ul decat sa va apucati de pus pe a mea spoiler praguri bla bla bla ceea ce cred ca e mult mai greu
|
1 Attachment(s)
vt :arrow:
|
Cred ca e mai bine sa`mi imaginez eu cam cum ar arata :)
|
1 Attachment(s)
Masina facuta de un prieten.
Enjoy ! ;) |
pejo cu litere japoneze = Kitch
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca poza asta e pt concurs nu are sanse prea mari...are prea multe "defecte" ;)
|
Quote:
oricum, e un inceput |
Ba nu stricati sperantele copilului! Pt incepatori eu zic ca-i bunicica.
|
Cateva greseli de corectat pe viitor: masina sa o coboare, precizie mai mare la selectie si sa nu mai faca copy paste la roata pt fata spate.
|
da, pt inceput e super, culoarea e misto, combinatie de alb cu negru, jantele sunt tari. Grija pe viitor la selectie(cum a spus si dadi) .. sa-si acopere urmele cum trebuie, pe hayon se vede cum au fost acoperite emblemele. inca o chestie care imi ia ochiul, cand roata se invarte, eu stiu ca nu se invarte si discul de frana cu tot cu etrier... grija mare la poze cu rezolutie mare.
am si eu o chitzibusha aici. am castigat o competitie cu ea, pe un forum :) LE: modelul stock il stie lumea. https://img221.imageshack.us/img221/7...chopeb6.th.jpg |
1 Attachment(s)
imi cer scuze pt post dublu.
alta tiribomba, e pt o alta competitie. |
I si la asta ceva greseli: Plasele din grile, umbra la aripa pe janta. Imbunatatiri care ai putea sa le faci ar fi: sa-i dai o tenta de albastrui la toata masina impreuna cu rotile sa se integreze in "lumina" peisajului, ai putea sa-i vopsesti etrierele.
|
2 Attachment(s)
hai sa radeti unpikAttachment 395631
Attachment 395632 va dati seama k au fost facute in paint ,nu..:))) |
2 Attachment(s)
|
Asta cioplit e dragut...cel din paint sucks big time!!!! :p
|
:D :D :D da mersi ,amvrut sa pun si ceva din imaginatia mea in creion dar ,mai vad ,...;)
|
2 Attachment(s)
Si dintr-o poza cu claritate redusa se poate scoate ceva ... :)
Za' Masterpiece |
da desigur ,..tu in ce ai lucrat la asta ?roata e unpik iesita prea in afara ,cea din fata ,....dar
|
ceva de plictiseala
2 Attachment(s)
Am facut si eu un logan. Numa ca sunt incepator si fac greseli :sad:
|
Sonic, tu ai facut supra? impressive brushing skills!
|
3 Attachment(s)
Attachment 401425Attachment 401426Attachment 401427
Care n-ai ce face joaca-te Te Rog si cu batranica asta. :rolleyes2 nu va luati de poza din lateral....eram in excursie :drunk: :lol: :lol: Merci mult.Sunt curios ce iese :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
eu nu ma pricep la tuning virtual....dar am facut ceva in Paint 8)
|
Quote:
altcineva ,ceva mai complicat? |
masca sport .. wickid ... Spyk3, fara suparare dar nu cred ca se baga cineva la tuning de amploare pe pozele astea .. un tuning virtual bine facut, ii trebuie la baza o poza calitativa, iar nu vb despre rezolutie.
|
Quote:
o sa incerc pe viitor sa fac alte poze...:P |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning