![]() |
Re: E39- blue whale
Quote:
|
7 Attachment(s)
new rims
|
Maxima ! :evil:
Te misti repede ! |
nah.. bine Mo.. abia le-ai luat pe alea si le-ai si schimbat, al dreaq, pe astea cat le tii ? :-?
se supara cineva daca nu recunosc ca astea sunt mai frumoase ? hai .. sa ai grija de ele si sa le porti sanatos ! :D |
ti-ai pus si suspensie bre? hai ca dau bine. Da app pune ma o poza si cu fata=)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Printre cele mai tari jante pentru un E39 !! felicitari pentru alegere !
|
superbe jantele:!:
dar capota tot aia e?:D |
multumesc sax si marius, din pacate tot capota aia este, dau numai peste oameni neseriosi care una vorbesc si alta fac si am ramas cu ea ...
|
nush sigur,dar oare nu merge sai ii reduci din BB look?
ma refer sa mai fie polizat din BB si sa il aduci la un nivel care ti-ar place tie si s-o lasi asa!;) |
Quote:
|
Iei un flex de la cineva , cumper o cutie de chit si rezolvi problema usor de tot :D Faci si un sablon de carton sa nu tai diferit !
|
are dreptate sax-u!oricum..nu are de ce sa te coste atat!daca erai din BR te ajutam sa rez asta cu max 250-300 ron!;)
sau daca,crezi ca stii pe cnv aici?! |
o sa fac si asta pana la urma, si asa nu am nimic de pierdut, mai rau decat atat nu se poate :D
|
Revin si eu cu un comentariu :
Asadar , ii sta excelent pe noile jenti , foarte frumos arata , in schimb nu zici nimic de noul test de acum o saptamana? Hai ca ai venit foarte incantat. Tinem aproape! Iar cu capota am sa fac tot posibilul sa scapi de ea. Poate rezolvam si cu rectificarea ei , la sfarsitul saptamanii poate iti dau un raspuns. Sa auzim de bine si km fara incidente , ai grija de incaltari ca sunt foarte faine. |
Quote:
nenea adi ce sa zic, inca odata imi dovedesti ce om de nota 200 esti. ne auzim la telefon |
Quote:
|
ar da bine cu narile negre
|
narile la un moment dat au fost negre, dar nu mi-au placut cum dau, de la distanta parea ca nu sunt deloc pe masina. poate pe capota normala ar da bine...
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1294664699 |
1 Attachment(s)
de acum incolo intram in linie dreapta :lol:
|
Quote:
|
Mai senzational ca la OTV. Bine ma in sfarsit dadusi si tu peste niste oameni de cuvant. Hai ca incepe sa arate a masina:D
|
Eheeeeeeeee ai dat capota?
Mai trebuie vopsita noua achizitie apoi un polish si sa vezi cum arata . Am uitat , suspensia ramane apoi suspensia si gata e39 . Hai sa ne reauzim cu bine . |
Quote:
Quote:
Quote:
azi masina a avut 3 capote pe ea, badboy-ul, una la fel dar acordeon facuta, si asta gri. cand intr-un final parcai masina in fata blocului, vecinul securist care sta tot timpul afara isi facea cruce :)) |
"Fare" de facelift si aia e , In sfarsittt :lol:
|
daca ar fi mai ieftine le avea primele, dar majoritate cer pe ele cat costa noi, pentru ca cica, sunt originale, nu au nici o problema, decat reglajele rupte :lol:
|
mda asa e!iti mai trebuie si farurile!pff...
chestiile astea pot contiinua la nesfarsit!dupa faruri ai sa vrei alte bari,apoi eleron,apoi galerie si tot asa.... e bn ca ai scapat de capota aia!chiar ma bucur pt tine!:D |
Quote:
o sa vina toate pe rand si incet, sa vad eu capota vopsita si cu nari si apoi sa fac un calcul la bani sa vad cu ce raman si cine stie :D |
Alta viata :D
Spor la vopsit acum ! |
Alta viata domnu', numai e "handicapata".Acuma poti spune ca ai un bimmer frumos :oops:.
Congrats! |
8 Attachment(s)
TADAAAAAAAAAAM .... TE ASTEPT ACASA :D
DONATOAREA : http://www.craiovaforum.ro/vanzari-p...39-837165.html RECOMAND ... BAIAT SERIOS SI PRETURI MINIME |
Quote:
|
bei cafele:lol::lol:. Le-ai luat sau esti pe cale sa o faci?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta ! |
Arata f bine scaunul fata , nu pare sa aibe uzura multa :shock:
Ai luat doar scaunele si fetele de usi sau toate plasticurile crem ? Tu ai interiorul cu mocheta neagra original ? Sa le folosesti sanatos !! |
mocheta e albastra din pacate. am luat fetele de usi, trim-urile si scaunele, masina donatoare nu avea plastice crem, interiorul ei original a fost probabil ca al meu pentru ca bordul e albastru si cotiera neagra
tnx |
:tenisclap bravoooo
app, a invatat masina sa se invarta? :)) sau nu te pasioneaza distrugerea ei? |
Cred ca ti-ai raspuns singur :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning