![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
nu sunt rautati sike...stiu ce spun!
oricum...mai bn ca nu ti-a lasat comm jokerman...:P ei stiu la ce ma refer!;) |
Quote:
Te salut! |
comm me, dau comm back :rolleyes2 :lol:
|
Quote:
|
pai, eu am cazut ca ai conectat undeva de la mijlocul farului aprox pana in coltul din dreapta jos cu fibra. seamana cu cel a lui Bogdan-Low ( puntoul negru ). daca tot vrei sa revopsesti toata masina, fa un bad-boy drept care sa includa si aripile.
am lasat acel comment pentru ca ma asteptam sa fii mai calculat, sa faci totul ca la carte. bafta. |
Quote:
Si de facut totul ca la carte ...nu pot sa zic decat ca eu unul nu imi bat joc de baniii meii si de munca mea :-) ti-am zis si in privat incerc sa le fac si eu cum pot mai bine :-),si stii ca ,cu tine si jockerman m-am sfatuit intotdeauna in ceea ce priveste masina stii ca am luat-o de la jante si apoi suspensia si multe altele ...da in mare e bine cand imi dai comm din ala ma ambitioneaza mai mult :lol: Te salut!!! Multa bafta cu masinuta ta! |
On:
In alta ordine de ideii masina este la vopsit,astept sa o pot ridica undeva pe duminica sau luni sper ,si momentan o ardem pe un atv suzuki 50 cp pe 300 kg,intr-un cuvant 'nebunia lu salam':rolleyes2:lol: Urmeaza :schimbat distriibutie (pompa de apa deja e cumparata) - schimbat placute fata - vopsit etrierii -apoi curatarea integrala a interiorului -spalare motor etc.etc.etc :rolleyes2 |
sper ca etrierii nu-i faci alta culaore decat negru
|
Asteptam sa vedem poze cu ea gata vopsita:)...Ai putea sa imi dai un pm cat te ajunge toata distributia(pompa apa role si ce mai cumperi)?
|
Quote:
|
Quote:
pompa apa -130 de ron si kitul de distributie (curea de distributie role si ce m-ai e pe acolo)in sine -90 de ron si m-ai e si mana de lucru dar aia difera de la mecanic la mecanic...mi-e imi ia 50 de ron ca sunt client fidel la el si ne si cunoasteam ...si cam asta ar fiii Te salut! |
O mica intrebare am distributia (role, intinzatoare, curele) pe ce firma le iei?:???:
|
Frumos punto.Apreciez faptul ca te-ai apucat sa ti-l faci singur.Spor la modificari.
|
Quote:
Te salut ! |
Quote:
Multa bafta si ti-e cu masina ta si sa te bucurii din plin de ea .. Te salut! |
Parerea mea este doar INNA si GATES astea sunt cele mai bune din punctul meu de vedere am achizitionat pentru foarte multi prieteni asa ceva si nu au avut nici un fel de probleme cu ele;)
|
Quote:
Te Salut! |
3 Attachment(s)
In sfarsit s-a terminat si cu vopsitul :-P,urmeaza un polish total si e gata,o sa pun si ceva poze cu masina exact din prima ziii de cand am luat-o de la vopsit,in mare sunt multumit de ce am facut se putea si mai bine (niciodata nu ma multumesc:-)..)..intre timp am aranjat si traseul de la toba (mici modificarii)
O sesiune de poze profii se va face in momentul in care o sa fie puse jantele si toate celalalte ..Multumesc |
bai,ce pot spune,am urmarit cam tot ce ai facut pe la masina si pot spune doar ca ai un curaj si o placere care multora le lipseste.imi place tot ce am vazut pana acum(chiar am ramas cu gura cascata),mai pe scurt "esti tare".felicitari.dar totusi nu ma pot abtine si trebuie sa iti marturisesc ca eu nu as fi facut bad boy.mai departe iti doresc bafta multa ca ai nevoie la modificari.:D
|
Quote:
Te salut! |
3 Attachment(s)
Un lucru e cert incet incet ne imbracam de pastii :lol: ,azii am primit kit-ul de distributie umeaza ca maine de dimineata sa fie schimbat , urmeaza apoi in ordinea cronologica :lol: :schimbat placute fata ,vopsit etrierii etc etc....
Cateva poze cu kit-ul +pompa de apa :rolleyes2 |
A iesit bine:).Bafta la modificarile ce vor urma:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Inca de vinerii am terminat de schimbat distributia,schimbat din nou si antigelu ,insa din pacate am rezolvat o buba si am dat de alta :sad: se pare ca sa cam dus electromotorul azii masina o sa mearga la 'doctor' sa vedem exact cum sta treaba ..asta e ....altiii baniii alta plimbare :sad:..o sa pun si ceva poze de la schimbarea distributiei ...
Va salut! |
1 Attachment(s)
Ieri am desfacut electromotorul de pe masina ,azi l-am luat de la reparat se pare ca s-au dus carbunii ,e bine ca s-a reparat si am scapat si ieftin pe deasupra doar 40 de ron toata reparatia super om cel care mi l-a reparat ;) ,maine o sa merg sa il montez pentru ca astazii nu au lucrat baietii de la service ca e sarbatoare ...tot odata maine sper sa fie vreme buna pentru ca vreau sa vopsesc etrierii si o sa intru si sub capota sa aranjez unele chestii pe acolo care nu imi plac de nici o culoare
In ordine de ideei inca astept dupa suspensia FK care se lasa foarte asteptata :rolleyes2 Va salut |
frumoasa masina
|
Quote:
Urmeaza pe lista :-Schimbat de placute fata -Vopsit etrierii (nu am mai avut timp sambata sa ii vopsesc) - sper ca saptamana aceasta sa primesc suspensia :sad: sa pot sa urc odata cu ea si jantele pe masina -urmeaza sa curat din nou si tapiteria care are niste pete pe ea -m-ai am de pus 2 boxe bune in fetele de usii fata Cert e ca m-ai sunt destule pana sa ajung sa zic ca e ceea ce vreau ,practic in momentrul de fata e decat 40% din ceea ce vreau eu...dar incet incet iese la suprafata :rolleyes2 Va salut! |
3 Attachment(s)
In cele din urma mi-am facut rost de material pentru flanse + prezoane ,urmeaza ca maine sa merg sa mi le prelucreze ...
Si ceva poze .... |
salut din nou.poate mi-a scapat mie unde vorbesti despre flanse in posturile tale de aia intreb:cat te-au costat prezoanele si materialul pentru flanse si ce fel de jante pui?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am atasat o poza si cu jantele ce vor fii puse pe masina care sunt gata pregatite! Te salut! |
2 Attachment(s)
Poze cu jantele...
|
is frumoase jantele dar eu as vopsi si capacele
|
Nu ai stare deloc prietene, muncesti muncesti la masinuta:D
|
Bestiale jantele:X
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te salut! |
Quote:
Te salut prietene ...;) |
Quote:
Te salut !! |
Ai rabdare, trimite-mi si mie pm cat te ajunge suspensia.:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ti-am atasat si word document cu toata comanda , Te salut! |
2 Attachment(s)
Cum spuneam in postarile anterioare ,m-am ocupat un pic de motor si anume am vopsit capacacul motorului ,galeria de la esapament + curatare integrala a motorului o sa pun ceva poze cu mica stilizare ...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning