![]() |
Re: "Cora 4Tuning Show & Sound"- 3 zile de tuning la Cora Pantelimon
mai oameni buni am si eu o intrebare: Cati ati vazut tunning-ul interior de la celica? am inebunit eu sau ne ducem in jos, catre inceputurile tunningului de la noi din tara cu produse turcesti???
cred ca era cateva masini la interior mai bune ca celica. |
Filmuletze cu AOX'u nu aveti ??? :rolleyes2
Din cate vand in poze a fost tare ...acum imi pare rau ca nu am venit :sad: |
se pare ca nu am fost suficient de expliciti.
asta ca sa evitam alte discutii in legatura cu organizarea. Pentru cei care nu au urmarit topicul de la inceput, si nu stiu amanunte, repet unele si dezvalui altele. In primul rand, am subliniat ca NU A FOST UN EVENIMENT MARCA 4TUNING Nu era nici pe departe prevazut. Printr-un concurs de imprejurari, am ajuns sa organizam in PARCAREA cora, RETINETI, in parcare, in fata un mic show demo, cu cateva masini si firme de profil IN cursulzilei de joi, ne-au anuntat ca de la Paris a venit ordin de schimbare a locatiei, pe platoul respectiv. Asa ca am chemat pe toata lumea, dupa cum vedeti, prin postul de joi, cu O ZI INAINTEA EVENIMENTULUI. Nu am avut pretentia de organizare. Nu a fost program, concursuri, etc, nimic. Ei doar au tinut sa decida 3 premianti, atat. A fost mai mult o adunare de life style Lumea a venit si a plecat cand a dorit Nu a fost ora de venire sau plecare, inscrieri, etc. Daca cei care au venit doar duminica nu au putut intra, imi pare sincer rau. Dar nu se astepta nimeni ca nici macar noi, 4tuning, sa umplem 3500 m2 fara nici un pic de timp de organizare. Asta a fost posibil datorita celor care au dorit sa vina, sa se simta bine, o zi, doua, trei sau jumatate de ora, macar. |
Quote:
|
Quote:
|
stiu si eu ca ala a venit cu 15 minute inainte de premiere si ca vineri nu a fost . totusi masina mea e acolo de vineri. dar asta este pt uni daca pui piele si o modifici cu bun gust si finete nu e de ajuns.
avea tunning " covorase plastic imitatie aluminiu" |
10 Attachment(s)
ce sa spun.....masini facute cu gust...unele ......fete dragute...cu toate ca nu prea am dat admiratie ...dar merita si ele apreciate :D......`not bad`,din partea mea tineti-o tot asa......am facut si eu cateva poze duminica ca sa nu plec cu mana goala :D....nu e prea mare claritate ca sunt de pe telefon .....
|
Multumim in mod special firmelor care au dat la rugamintea noastra un aer de tuning profesional: CODE Alarm, Car Design, ADV Project, Tornado Trade, Luxacustica.
Multumim dBDrag pentru disponibilitatea de care a dat dovada si pentru organizarea in ziua de sambata a unei etape de antrenament. Echipa Audison-Hertz a fost tot timpul langa noi cu ajutor in cele mai neasteptate momente. Nu trebuie sa uitam OMA Alarm, care nu au dormit ca sa poata aduce un portbagaj de muzica nou-nout, macar in ziua de duminica. |
Quote:
|
Quote:
|
inca o data repet:
s-au dat reviste si tricouri 4tuning, si fluturasi car design, luxacustica, etc. nu mai fiti rautaciosi o sa deliberam si noi si o sa propunem niste premii alternative si diplome pentru participanti. |
mai departe:
nu au fost taxe de intrare, sau pentru firme sau participanti, nu au fost inputuri financiare. Nu a fost program, nu au fost inscrieri. ABSOLUT TOATA LUMEA CARE A VENIT, A VENIT DE PLACERE, IN URMA UNUI ANUNT 4TUNING. Continuam? |
am pus si eu mana pe o revista :D.............Gratzian .....lasa mai ca suntem destui care apreciaza ce sa facut :D.........am zis si mai devreme ....sa fie mai des si e perfect
|
15 Attachment(s)
Pozele spun totul..................................
las... cunascatorii sa vb..................si necunoscatorii sa taca........ |
Multumim celor peste 100 de soferi care si-au adus masinile.
Srijinul cluburilor a fost nepretuit. Evolution Crew au stat pe pozitii cu hotarare, alaturi de 4 Speed Squad, de la inceput, urmati imediat de Anonymous Motorsport, care au reusit sa fie prezenti si sambata si duminica, cu pauza de meci in Bulgaria intre ele.. au fost acolo... si aici. Insomnia au reusit sa faca un efort si sa fie prezenti sambata, cu toate ca programul le era dat peste cap si lor, la fel si insane au venit "in corpore" duminica. Retineti ca toata lumea a venit fara sa fie anuntata din timp, unii erau la mare, altii la nunti, botezuri, etc Au facut toti un efort sa fie alaturi de intraga comunitate, macar o bucatica de timp 4 Speed Squad, Evolutin Crew, Anonymous au dat o mana de ajutor in fiecare secunda in care a fost nevoie. Sincer, habar nu mai am de la cine am mai primit ajutor Sper sa fiu iertat, sigur gresesc si nu pomenesc pe multi. Ideea este ca nu a fost secunda in care sa ma intorc catre o persoana acolo, pe platou si sa rog ceva si sa nu sara in ajutor, indiferent de club. DA, nu am avut program si legitimatii, ca nu era cazul Dar am avut un sprijin enorm din partea tututror Nici nu mai stiu cui sa multumesc, serios... eu, personal, si nici noi, ca institutie, 4tuning, nu am facut cam nimic Toata lumea s-a implicat, a participat, a ajutat. Multumesc inca o data tuturor. Acesta NU a fost un eveniment 4tuning, a fost evenimentul vostru FELICITARI ! |
sunt obosit rau
Uitam de multa lume Sa multumim multor mii de vizitatori, dintre care e foarte posibil sa fii tu, cel care citesti in secunda asta... iti multumim toti, ca ai fost acolo sa ne vezi. Nu avem sens fara tine, care ai fost acolo, sa privesti, sa faci poze, sa vorbesti cu noi. Multumim. |
9 Attachment(s)
haideti baieteii...filmulete fresh cu intamplarile de la 4t day cora !!!!
|
5 Attachment(s)
inca cateva filme
|
Tare de tot a fost faza de la sfarsit de la show
Cerculete si burn cum rar s-a intamplat. mana sigura, spectacol, arta.... Niciodata in ani de zile nu am vazut atatea ramasite de cauciucuri pe asfalt si evolutii atat de frumoase. Roxana Ciuhulescu a spus ca nu mai lipseste de la noi/voi niciodata... Aici si singurul punct minus, urat si periculos BMW alb, care a spart cu forta intrarea, stiti ca nu a venit din locul in care stateau masinile programate, a calcat o fata pe picior fortand intrarea printre persoane. S-a gresit ca a fost lasat 1 minut cu conditia sa "dea pe loc"... Dupa cum a intrat, asa a si continuat.... Fara pricepere, agresiv si periculos, era sa transforme in dezastru tot ceea ce ne bucura in momentul acela. Era sa intre in multime, care, statea CULMEA, pe bordura, nu pe sosea.... din fericire l-a oprit bordura.... A mintit ca l-au lasat franele... Cand a iesit, TOT printre persoane, cu piciorul pe frana, a dat burn, pe loc, apoi a plecat in viteza, la fel de periculos... si a franat fara probleme inainte de curba... Mare rusine si pentru noi... trebuia sa fim mai fermi si sa il dam afara de la inceput... Nu o sa il mai primim niciodata printre noi. |
Emmanuel nu te supara frate ... toata lumea are dreptul la opinie ca asta e democratie
Eu de exemplu desi sunt din INSANE va respect foarte mult pe toti din 4 Speed Squad sau din alte cluburi :rolleyes2 Asta e nu trebuie ca parerea unei persoane sa insemne parerea unui club |
Inca ceva...
Noi nu organizam niciodata evenimente auto dinamice, numai tuning show-ri statice... Noi nu curse, burn, etc La Prisma, ne-au ajutat LR si Florica, la Oradea au facut cursa wsr... Aici ne-a prins pe nepregatite... Fiind din scurt, nu am avut timp sa apelam la cineva... Trebuie sa spun sincer ca eram cam pe dinafara... Daca ma vedeati acolo ca zic ce si cum, am avut noroc ca ma "baraia" mereu Sebastian, cu ce e bine si cu ce nu, si cu ajutorul lui am reusit cat de cat sa tin treburile in frau. Sei a fost de milioane, a sarit fara sa carteasca in ajutor impreuna cu el... Sincer, nu cred ca ma descurcam fara ajutorul lor. Nu uit deloc si faptul ca baietii din 4ss si Anonymous au sta si au organizat masinile sau au tinut parte din public... Fratilor, era praf fara ajutorul tuturor, va rog sa ma credeti. Ideea a fost asta: La cerculete: Eu am avut oportunitatea de spatiu si promovare, Baietii au facut arta pictata cu caucioace pe asfalt, Sebastian a tinut in mana platoul, si 4ss impreuna cu Anonymous parcul rece si oamenii. In plus, inca multi oameni care au ajutat si imi scapa complet Asa ca sunt sincer cand zic ca nu a fost un eveniment made 4tuning si ca sa va mai spun un secret, ca sa nu mai cautati motive sa ma atacati... va zic eu direct: TOTI acesti oameni pomeniti, cat si cei nepomeniti, habar nu aveau ca o sa se ocupe cu ceea ce s-au ocupat, si nici eu nu aveam habar |
mie unu mia placut totu in afara de bmv alb care si pe margine cine il cunostea zicea ca dani e bun ca le are si nici nu apuca un minut ca a si intrat in multime iar cineva cine il cunostea spune , (Dani a comiso) dea dreptuk penal , deci fara cuvinte
|
am uitat ceva...
multe adica... dar trebuie sa spun ca multi din cei care nu au fost prezenti au sunat sa spuna ca timpul e prea scurt, sau sunt departe le multumesc si lor, o sa mai creem okazii sa ii avem langa noi |
1 Attachment(s)
burnout scurt dar uimitor
|
OBOSEALA...
desi dupa pauza facuta in urma predarii revistei nr 3 la tipar, vad ca a fost prea scurta pauza ... obosit rau, si uit ... Chestie nasoala: ne-au sunat joi firme, cluburi, persoane, din provincie: Oradea, Cluj, Arad, Brasov, etc... Suparati, cumva justificat ca nu i-am chemat etc... stiti voi ce vreau sa zic... Le-am explicat ca e ceva mic, restrans, si nu am dat veste in tara ca am considerat ca nu merita sa faca drumul... Ma simt vinovat ca i-am oprit... Trebuie sa le multumim si celor care AU VRUT sa vina, zeci de masini, si i-am oprit eu, personal... Habar nu aveam ca o sa iasa asa iuresh mare... nu stia nici dracu, hai sa fim sinceri... Ma simt vinovat rau, asa ca le-am spus: Imi pare rau, trebuia ceva local, modest, si a iesit asa... DAR daca planificam ceva mare, poate o sa iasa mult mai bine... Asa ca am o promisiune fata de ei sa mai facem ceva anul asta, la care sa invitam toata lumea, si sa tragem linia anul asta... Ce ziceti? Ne bagam? |
Nu cred ca mai e nevoie sa intrebi ! :)
|
ar trebuii sa mai facem ceva cat de curand .referitor la ce a fost azi super tare dar mare atentzie la organizarea show-ului cu cerculetze ar trebuii sa participe doar cei care se descurca intr- un spatziu atat de mic.... nu credetzi?
|
Pot gasi si eu undeva filmuletze cu cerculetele de azi...??multumesc
|
Daca te uiti o pagina in urma... o sa gasesti vreo 10 filmulete.
|
lol...ce fraier sunt am sarit pagina ;)..merci
|
Ca de obicei,nu ai cum te intelege cu publicul....au incercat Seby,Sei,Gratian,Hondarul dar ei,ei,trebuie sa se duca in fata domne sa vada ei :evil: Si daca stateai in picioare sa te uiti civilizat,incepeau sa te injure din spate ca nu vad.....idiotii :evil:
FOARTE BINE IMI PARE CA EXISTA GARD LA PISTA LEGALRACING !!! |
dap exista gard...o sa fie frumos..mai ales drumul e foarte bun...o sa fie spectacol
|
N`o sa comentez prea mult ...
Mi-a placut la nebunie ... ca-mi vine sa-mi bag 2 degete-n gat sa dau afara pe comentariile ... unuia .. e partea 12-a.. hai te rog eu azzizikrkrk ... nu ne strica placerea... a fost un weekend frumos ... cauta sa nu jignesti ,mai ales cand nu cunosti datele problemei .. intrarea o bloca un 5 .. gri .. ;) nu masinile de la anonymous, care venisera si ele cu .. MUUUULT timp inainte sa apari tu .. so .. please.. calmeaza-te si nu mai arunca .. cuvinte grele in stanga si-n dreapta... ca vbesti de pomana ;) noroc .. btw, felicitari tuturor, a fost tare rau |
Quote:
Quote:
|
IN primul rand vreau sa va zic BRAVO FRATILOR ... tinand cont ca am ratat 4tuning day asta a fost cam primul eveniment de acest gen pt mine ... mai necunoscator dar vrajit de fenomenul tuning ( vise si iar vise ) ma asteptam sa gasecs 10 15 masini acolo aliniate 2 3 fete si 1-200 de oameni care se uita da frumos hai pa .. insa n`a fost asa ... am citit toate posturile de la acest topic si am realizat cam cat EFORT au depus saracii oameni pt voi si voi va plangeti atata domne ... daca nu facea nimeni si nu venea nimeni cu ideea era mai bine ? te pui cu romanu` care vrea el sa vada totu de aproape ? nu cred .. unii spun ca a fost lipsa de organizare ...daca era lipsa de organizare atunci fiecare dadea cerculete pe unde apuca se urca lumea prin masini sau mai stiu eu ce taranisme ... parerea mea ... in conditiile date si in perioada scurta ( din cate am inteles ) de pregatiri a iesit cu MULT peste asteptari ! bine asta e parerea unui copil dar pt mine a fost ALTCEVA ... unele persoane spuneau mai devreme ca multe cluburi au venit cu unele chestii stock pe masini .. ok ? va credeti in nfs ? tokyo drift ? din moment ce a fost everyman 4 himself ... cine v`a tinut sa nu veniti la prima ora ? sa vada lumea masinile voastre ( fara stock ) . totushi e romania ... mie unul mi`a placut la nebunie dacia albastra ( WRC parca ) super tare ... nu critic pe nimeni nu ma cert cu nimeni ...doar spun cum s`a parut totul din pt meu d vdr ... cu toata setea pe care am tras`o ( ca deh nu puteam sa ma dezlipesc de masini sa intru incora ) caldura si un pic de febra musculara ma simt bine ca am simtit pt prima oara mirosul abundent de CAUCIUC ARS ! a fost ceva de nedescris
nu cred ca ma poate intelege cineva dar ... deh .. e democratie ... fiecare cu opinia lui ... octavia neagra de la anonymous parca mi`a ramas in minte, toyota verde ( asa vopsita cum era ) nu pot nega ca nu mi`a facut cu okiu` bora cu acea grila imensa a fost interesanta si AOX`ul mi`a ramas in minte prin culoare ... asa ... per total ... cel putin pt mine a fost SUPER ... sper sa mai prind si eu astfel de evenimente ... a meritat drumul din rahova pana acolo ... multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca acest post si la fel celor care ma injura ... :) o zi buna si la mai multe evenimente ... un necunoscator dar admirator al tuningului |
super marfa am fost si eu acolo dar fara masina:( a iesit super tare
|
Este normal sa fie nemultumiri, deoarece tuningul este 100% subiectiv - ce mie imi place, altor 100 de oameni poate sa nu le placa.
Premiile, date pe merit cred eu. Nu de alta, dar trebuie sa te gandesti ca acolo, la Cora, in aceste 3 zile, aceste masini au fost cele mai tari. 1. BEST CAR - BMW pisica CTL https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1157318287 2. BEST EXTERIOR - BMW urs AOX - membru 4SPEED SQUAD. Felicitari!!!:lol: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1157314992 3. BEST INTERIOR - TOYOTA CELICA verde https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1157318287 |
Multi nu au inteles ce si cum despre ce-a fost in aceste 3 zile, dar or sa inteleaga daca citesc cateva posturi cuu atentie.
ideea e ca multi ai spus "au venit cu masini stock", si ce daca? dk nu erau si alea vedeati 10 masini tunate pe toata suprafata...asa au fost zeci. Multi (oameni sau cluburi) si-au anuntat venirea dar nu toti au ajuns pt k totul pana la urma a fost pe "nepusa masa" asha k, felicitari tuturor care au participat si s-au implicat! @4Tunning team: Da, un show in toata regula ar trebui organizat pe anul acesta, anuntat cu 2 saptamani inainte k sa vina toata tara! |
3 Attachment(s)
niste poze :D
|
Doua dintre fetele care au facut senzatie la Cora :lol: :lol:
http://pics-99.hi5.com/userpics/299/...551299.img.jpg Astazi urmeaza galeria de poze... eu nu prea am facut poze cu masinile in prim-plan :lol: :lol: Era si normal... ca erau acoperite. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning