![]() |
Re: renault meeting
e o simpla exprimare nu are rost sa va certati pentru ce
e bine ca avem sprijinul 4tuning la acest meeting poate acum o sa vine mult mai multa lume si r5-uri :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
m-am nimerit eu pe aici... si am sters "micile" conflicte...
dragilor din comunitate, nu e deloc ok ca nu pierdeti ocazia sa va jigniti... asta e... dar daca tot fu vorba... nu e o impunere.... dar mie mi-a sunat aiurea rau de tot frazarea asta: "de care ti-a zis mata sa te feresti" o fi zis-o o formatie celebra sau un club, etc... dar sincer, va place, oricare din grupari sa va reprezinte o asa sintagma? daca te gandesti la mii de oamni care intra si citesc... ce zic astia cand vad ca unii de la care ar avea real de invatat in tuning, in loc de masina sau altceva, se rezuma la "...mata sa te feresti" luati ca o rugaminte sa inlocuiti-o asta cu ceva mai .... cum vreti ! oricum sterg maine postul... e o parere, ok? nu o ofensa |
vai ce bine ca au fost sterse posturile alea :D
nu s-a stabilit inca nimic concret... ba pe 29 acu scris intr-un post ca pe 28... hai fratilor sa stabilim o data batuta in cuie... nu sa ne invartim in juru degetului ca altfel iese la fel ca la intalnirea de R5. Deci propuneri de ore va rog frumos... eu zic sa fie duminica pe 28. 10.2007 la o ora mai de dimineata sau pranz sa putem sa vedem masinile... nu la ora 18 sa vedem intunericu din parcare... propun la ora 14. :) |
misto ora 14.00 ... avem timp sa ajungem somnorosii
ceva premii sunt? sa caut? sa intreb? |
Deci ramane 28 adica duminica io propun orele 18:00 e mai lejer asa :)
|
bai fratilor ce aveti cu orele astea? vreti sa ajungem noaptea acolo.... chiar vreau sa mai vad ceva daca deschid o capota la un motor... in fine.. daca vreti la 18 nu aveti decat... 14 chiar era rezonabil... nu cred ca poti sa dormi mai mult de ora 13.00 in fine... cum vreti voi.
|
am propus nu am stabilit ok cum vrei tu atunci la 18:00 !
|
usurel nu va grabiti in cateva zile veti sti ora loc si totu
pt oameni care vor sa isi faca reclame firme nebuni sunt invitati nostri |
si eu sunt pt ora 14, nu 18 (wtf?! mai pui o juma' de ora si incepe sa se-ntunece)
|
prezent si eu pe acolo.......si tot de parere ca ora 14 ar fi cea mai indicata
|
P R E Z E N T !!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
-domnilor 28 .10 .2007 inseamna o noua intalnire a posesorilor de marca renault.
-asteptam cu cu mic cu mare la SALA POLIVALENTA ora 14:00 -vor fi prezenti pt cei interesati si oameni care distribuie monteaza folie autorizata, instalatii de xenon ,angel eyes, autocolantari si piese de tuning si nu in ultimu rand 4 tuning care ne sustine inca odata . va asteptam in numar cat mai mare ........ |
voi fi acolo cu micul gigant :D
|
vorbiti cu un moderator sa schimbe data intalnirii de pe prima pagina de la HOT News!! ca induce multa lume in eroare ! poate ies 2 intalniri pana la urma :p
|
a fost schimbat... am obs azi. :D
|
Cand o sa faceti un meeting undeva la Brasov,sau la Ranca...Sibiu...Craiova...mai asa la mijlocu tzarii,sa ma anuntati si pe mine :D
|
:)
pai io stiam ca iti permiti sa vii pana la bucuresti... nu e chiar asa scump |
evident,dar imi trebuie un motiv mai bun dacat sa fac figuratie statica !
Organizati o indemanare,o cursa ceva... |
cursa unde in jurul polivalentei ? :))
hai si tu ca am auzit ca ai posibilitate :) |
Acum am descoperit spre rusinea mea acest topic.Exista vreo taxa de participare sau ceva de genul?
|
nu e nici o taxa de participare.... e pur si simplu o adunatura de oameni cu Renaulturi care stau de vorba despre masinile lor sau despre orice alt subiect :D
|
Am inteles.O sa incerc si eu sa ajung pe 28.
|
hai ca sa fim cat mai multi :)
|
baga mare k e loc pt toti :-P
|
DVD-ule, primiti si serii 5, sau trebuie sa vin cu MASu mic? :)
|
Quote:
|
neaparat posesori de renault ??
|
Quote:
|
Quote:
|
,ai multe detalii!!!
|
Quote:
|
@Browser&DVDValy: Voi fi acolo negresit :) Si vor fi si oferte prezente ;)
|
pai asta e si ideea sa vi :D
|
Cred k pe data de 28 am sa pot veni si eu,dak se poate bineinteles!!!!
|
Sper ca de data asta sa pot ajunge cu buburuza. Deci prezent !!!...:D:D:D
|
Quote:
|
deci pana la urma a ramas pt maine la ora 2 , da?
|
Si eu as vrea sa vin...ceva confirmari finale sau posesorii de renault sunt mai discreti de fel :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:23. |
- Copyright 2026 4Tuning