![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
Te-am vazut azi in trafic si am ramas ceva de genul :dribble:
Arata foarte bine botul, felicitari. 8) |
1 Attachment(s)
Mersi :peace:, trebuia sa imi dai un blitz sau claxon, stateam la o vorba. Si mie imi place cum arata. Pun o poza de pe lateral. Imi trece prin cap sa merg sa cumpar o emblema cu vento, sa tai " V ", tai G-ul de la golf Si sa lipesc cumva V, sa scrie in spate Volf. Se poate face chestia?
|
Quote:
|
Arata :shock: Vreau si eu... :lol:
|
a iesit bine .bravo
|
super arata....te-am vazut azi in trafic ;)
|
super felix allmost done :X:X:X:X
|
Mersi :D, da, va fi vopsita dupa Pasti.
|
2 Attachment(s)
2 poze noi :-)
|
Frumoasa domne. Vopseste ochii de pisica negrii si lasa doar semnalele portocalii:D
|
Cand ajung prin Arad te sun :twisted:
|
Chiar azi ti am vazut si eu masina si ziceam "uite vad si eu un g3 cu fata de vento la noi" frumos mai ai de lucru da arata promitator
|
ar merge o prelungire si la bara spate ... dar ceva frumos!!
|
Mersi :D Adi, astept telefonul tau. Da mai am de lucru mult inca, nu am terminat treburile cu el, dar se fac ele incet, incet. Prelungire spate, originala nu este alta, decat asta cum am, si vreau sa ii pastrez lookul original. Ma bate gandul la niste praguri de gti. Imi place mult cum arata cu ele, nu stiti pe la ce pret sunt?
|
Am si eu o intrebare, am voie sa merg fara silenceru ala la toba, fara sa ma opreasca politia, sau sa imi i-a talonu? :-)
|
Am vazut-o la intalnire! foarte foarte foarte frumoasa masina, Felicitari!
|
Quote:
|
Si eu am toba sport, poate nu se aude chiar asa tare ca si a ta dar face ceva galagie si de jumatate de an de cand o am nu sa legat nimeni de mine.
Vorba lui colegu, cand ii vezi o lasi putin mai incet si nu ar trebuii sa ai treaba |
Quote:
|
Conteaza cat de mult o turezi inainte sa schimbi treapta de viteza,daca sunetul e acceptabil in trafic nu au dc sa se ia de tine
|
felix vreau sa te felicit pentru ca tot mai bine arata golful tau ;) l-am vazut in realitate si probabil e cel mai frumos golf3 din arad ..bafta
|
:oops: mersi pitzy, nu e cel mai frumos, dar ma stradui sa il tin pe linia de plutire. Depind esi de politisti cum ii prinzi. O sa ma mai gandesc. Sau nu stiti unde se poate masura sunetul tobei in arad? Mersi ;)
|
poti masura intensitatea tobei si cu un telefon mobil (symbian) asta un program care se poate descarca si il poti folosi telefonul pentru a masura cati decibeli scoate toba, eu am avut pe un n95
|
1 Attachment(s)
Mi-am cumparat un prasolar pt haion. NU e original dar imi place cum arata cu el. Inca nu l-am montat, trebuie sa il vopsesc si apoi montatul :D
|
Arata bine acolo .. :D
|
Cand il montezi?:D
|
Dupa ce o sa vopsesc masina :D
|
Quote:
|
Da, volfu' va primi un alb proaspat. Va ramane negru doar clantele, la ogilzi un ornament, buza din fata, pragurile si buza din spate. Farurile o sa fie facute joey mode. Cam astea sunt planurile mele deocamdata. Alte idei sau pareri sunt bine primite :-)
|
2 Attachment(s)
Dupa o absenta, revin si eu cu noutati :D Masina a fost pregatita pentru vopsit, posibil pe luni v-a fi terminata. Azi, mi-am cumparat 2 scaune, de gti, la un pret pe care nu l-am putut refuza. Trebuie doar sa le curat. Nu credeam ca sunt asa comode. Nu sunt Recaro, dar sunt curios sa vad cum dau pe masina, cel mai probabil maine le voi monta :-)
|
salut,
astea is scaune de pe versiunea MOVIE, nu sunt de GTI.... de unde le-ai luat? Mai avea ceva elemente de interior? O seara placuta |
Mersi de informatie, nu stiam. Altceva nu avea, doar scaunele, le-a schimbat cu unele normale :-)
|
4 Attachment(s)
Am vopsit barile, capota,bandourile, grila, am scapat de rugina :D Mai am vopsit pragurile si mici retusuri. Per total imi place foarte mult cum a iesit. Am scapat de rama de la numere, le-am sters conturul negru si am lipit numarul cu banda dublu adeziva. Va urma... :-)
|
Quote:
la pragul din dreapta se vede ceva negru...e murdar? oricum a iesit super masina :X felicitari , sper sa ne vedem duminica la expo..si sa vad si masina :D |
Mersi. E un fel de grund. Mai de lucrat la praguri :D
|
Hai ca a iesit super. Vii pe 5 la expo la arad?
|
A iesit :shock:
Felicitari pentru munca pe care ai depus-o, ai reusit sa faci ceva foarte frumos din masina asta. Aceasi intrebare: Te vedem in weekend la expo? |
Mersi :)Voi veni dar nu particip, masina va fi in parcare. Inca nu e terminata, mai trebuie dat un polish, ppragurile facute, si sa gasesc un tapiter pentru am repara scaunul de la sofer, are o gaurica :D
|
felix.. de tapiter nu mai ai tinut minte ca, cunosc eu unu ce ne facea scaune de aerox pe vremuri :)) stie bine si la masini asa ca daca ai o problema in tapitat anuntama si vb cu el facem sa fie bine ;) frumo golf ..bafta
|
4 Attachment(s)
Revin si eu cu ceva noutati, azi am facut pragurile negre, si am polisat toata caroseria. Sunt inc autare de grila de vento model vechi, si zilele astea, s-ar putea sa imi cumpar praguri de gti. Poze, pun 2 si cu interiorul ca nu am mai pus pana acuma:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning