Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Alexutzzz 04-09-06 14:04

Re: ce vor fetele? :)

bluey n am sarit pe el:))......... sa se dea :D oricum deja au inceput "bagabontii" sa se dea:)) forumisti dupa ce au vaz fata ieri:D.....

bluey 04-09-06 14:21

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 542472)
bluey n am sarit pe el:))......... sa se dea :D oricum deja au inceput "bagabontii" sa se dea:)) forumisti dupa ce au vaz fata ieri:D.....

Pana la urma Alex nu e suparat,fata face ce vrea muskii ei ca doar nu are tatuat pe frunte SUZUKI, fata are draci pe mine ca m-am luat de avataru ei: toata lumea e happy :lol:
Sa revenim la femeia materialista...

ZerO_CooL 04-09-06 14:29

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 542472)

:lol:
Daca fata e dragutza...

Alexutzzz 04-09-06 14:31

acum faci complimente?:D=))=))=)) :D:D:D
cum zice a bluey n am de ce sa fiu suparat... si pe cine...

Detman 04-09-06 15:04

materialista o saracie bluey ... poate ca ... sentimentala :D

dexter_20 04-09-06 16:51

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 541451)
mie-mi place mai mult ce asculta dexter_20 :D .....sa treci si pe langa mine :lol:

Daca te intereseaza un blond cu ochi albastri....cu cea mai mare placere.Dar atat, pt ca eu nu ma leg de fetele ocupate.:oops:

spiry_moto 04-09-06 22:37

ok...doar ca...nu sunt ocupata..nu ca ar interesa pe cineva dar sa nu se faca confuzii...eu v-am lasat baieti ca sunt mult prea multi care nu ma vor pe aici...

mi-a parut bine

ZerO_CooL 04-09-06 22:51

Si la fel de multi, sau poate si mai multi... care te vor

Alexutzzz 04-09-06 23:07

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 543029)
Si la fel de multi, sau poate si mai multi... care te vor

sa inteleg ca o vrei"?

ZerO_CooL 04-09-06 23:27

pe aici...

bluey 05-09-06 06:13

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 543006)
ok...doar ca...nu sunt ocupata..nu ca ar interesa pe cineva dar sa nu se faca confuzii...eu v-am lasat baieti ca sunt mult prea multi care nu ma vor pe aici...

mi-a parut bine

:lol: :lol: ::lol:
Noua chiar ne place de tine.
Ti-ai schimbat marca de pampersi??

Trixi 05-09-06 09:12

mda...distractie placuta,baieti!

Nicknamed_13 05-09-06 09:29

POVESTE!

am doi prieteni (Alex si dragos - 18 ani amandoi)...erau in parc si Dragos tot alinta o tipa de vreo 17 ani. Si Dragos ii dadu-se flori si tot mutzunache si mai stiu eu ce si ii facea complimente. Alex statea si se uita la ei cum se tineau de mana. La care tipa il intrerupe pe Dragos si cica: "Auzi fac o mica paranteza. Am uitat sa te intreb: Tu ai masina?"

Faza e reala si chiar arata ce isi doresc unele fete...Sunt fete si fete...multe sunt o pierdere de timp...dar unele chiar iubesc saracele si sunt luate peste picior....
Cati dintre voi ar risca curenta relatie pentru o poponeatza straina....???? Or fi femeile de neinteles dar hai sa fim seriosi....S-ar speria fetele dak le-am raspunde la intrebarea "Ce vor barbatii?"

bluey 05-09-06 10:00

Quote:

Originally Posted by Nicknamed_13 (Post 543555)
POVESTE!

am doi prieteni (Alex si dragos - 18 ani amandoi)...erau in parc si Dragos tot alinta o tipa de vreo 17 ani. Si Dragos ii dadu-se flori si tot mutzunache si mai stiu eu ce si ii facea complimente. Alex statea si se uita la ei cum se tineau de mana. La care tipa il intrerupe pe Dragos si cica: "Auzi fac o mica paranteza. Am uitat sa te intreb: Tu ai masina?"

Faza e reala si chiar arata ce isi doresc unele fete...Sunt fete si fete...multe sunt o pierdere de timp...dar unele chiar iubesc saracele si sunt luate peste picior....
Cati dintre voi ar risca curenta relatie pentru o poponeatza straina....???? Or fi femeile de neinteles dar hai sa fim seriosi....S-ar speria fetele dak le-am raspunde la intrebarea "Ce vor barbatii?"

Nu s-ar speria ca ele "stie" ce vrea toti barbatii de la ele...
Dar ofera numai pe alese :P

dexter_20 05-09-06 11:10

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 543601)
Nu s-ar speria ca ele "stie" ce vrea toti barbatii de la ele...
Dar ofera numai pe alese :P

Daca ai sti cata dreptate ai....

Nicknamed_13 05-09-06 12:59

Faza cu alesul...da asa e lol....

valib 05-09-06 21:11

gagicile...vor un tzigan de 35-40ani, 6 inele groase cat degetul aratator, cu diamante/rubine, bratzara groasa cat degetul aratator, de 8-5cm latime tot cu ceva pietre, ceas de aur gros cat degetul, lantul de aur de 5kg in gat, si o cruce de 20cm inaltime si vreo 1kg.

nah...
nu toate fetele vor acelasi lucru, daca una e mai xxxx nu inseamna ca toate sunt la fel, sau ca toate vor acelasi lucru.

asa ca...nu condamnati fetele inainte de a le cunoaste cu adevarat!

Detman 05-09-06 21:31

good point ...

Trixi 05-09-06 21:48

..si de cite ori am mai auzit si eu k tragem conlcluzii pripite,si k nu e fair k bagam toti barbatii in acelas oala...
..then look at yourselves!!!! 12 pagini,si vreo 2-3 barbati care ar da sansa unei femei sa raspunda DOAR ptr greselile ei...hmmm..dar sunt convinsa k ,continuati discutia mai departe d parca nimeni nu ar fi zis nimik!Wake Up!!!

bluey 05-09-06 22:50

Quote:

Originally Posted by valib (Post 544433)
gagicile...vor un tzigan de 35-40ani, 6 inele groase cat degetul aratator, cu diamante/rubine, bratzara groasa cat degetul aratator, de 8-5cm latime tot cu ceva pietre, ceas de aur gros cat degetul, lantul de aur de 5kg in gat, si o cruce de 20cm inaltime si vreo 1kg.

nah...
nu toate fetele vor acelasi lucru, daca una e mai xxxx nu inseamna ca toate sunt la fel, sau ca toate vor acelasi lucru.

asa ca...nu condamnati fetele inainte de a le cunoaste cu adevarat!

Cred ca tu te-ai nascut sa fii femeie de profesie ca prea le iei aparararea!

Spark 05-09-06 22:52

hmmm ... ce vor fetele ?
majoritatea vor bunastare .... si alalete .. de treaba nici ele nu stiu ce vor ...

alacuideitampite 06-09-06 21:00

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 544552)
Cred ca tu te-ai nascut sa fii femeie de profesie ca prea le iei aparararea!

domnu` sef...
daca tu ai fost ranit, tzepuit, batjocorit...nu inseamna ca toate sunt la fel.
aceleasi replici se aplica si pentru barbati...
si ce daca le iau apararea? e vre-o problema?
eu iau apararea cui merita, daca merita, niciodata nu vorbesc in gol.
si da...stiu sute de femei care sunt tare de treaba, sunt foarte OK, au pasiuni comune cu ale barbatilor, etc...
si de asemenea stiu sute de femei care nu merita nici macar o privire(si nu sunt curvulitze de profesie)
;)

prea le iau apararea....adica? unde nu esti de acord cu mine? unde am exagerat?
hai spune...iar eu imi voi justifica mesajele.

P.s: valib here

Nicknamed_13 07-09-06 01:00

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 544484)
..si de cite ori am mai auzit si eu k tragem conlcluzii pripite,si k nu e fair k bagam toti barbatii in acelas oala...
..then look at yourselves!!!! 12 pagini,si vreo 2-3 barbati care ar da sansa unei femei sa raspunda DOAR ptr greselile ei...hmmm..dar sunt convinsa k ,continuati discutia mai departe d parca nimeni nu ar fi zis nimik!Wake Up!!!

De cate ori ai auzit tu ca recunoaste un barbat/baiat ca nu are dreptate? Discutia asta poate ajunge la 120 de pagini ca tot aceleasi afirmatii vei vedea....si apoi din 10 in 10 pagini vine inca o concluzie "barbateasca"...daca erai pe un forum cu mai multe prezente feminine vei cedea ca femeile nu dadeau sanse barbatilor......

Nu crezi?

Trixi 07-09-06 09:22

Vesti proaste!Ai sa ajungi si tu sa adminti k ai gresit,undeva,cumva,cindva;) ...e doar o chestiune d timp....
...si deloc nu imi doresc sa fiu prezenta p un forum cu mai multe femei,ptr k daca asta as vrea,acolo as fi...:D
...doar atat:daca nu dati sansa nimanui sa va dovedeasca k poate e putin mai altfel,well...veti avea d trait o viata luuuunga si amara....ptr k e greu sa traiesti cu asa idei in cap,si in mod cert nimeni nu va avea sansa sa va schimba parerea!
Pooop!I'm going to have fun!;)

bluey 07-09-06 10:18

Quote:

Originally Posted by alacuideitampite (Post 545731)
domnu` sef...
daca tu ai fost ranit, tzepuit, batjocorit...nu inseamna ca toate sunt la fel.
aceleasi replici se aplica si pentru barbati...
si ce daca le iau apararea? e vre-o problema?
eu iau apararea cui merita, daca merita, niciodata nu vorbesc in gol.
si da...stiu sute de femei care sunt tare de treaba, sunt foarte OK, au pasiuni comune cu ale barbatilor, etc...
si de asemenea stiu sute de femei care nu merita nici macar o privire(si nu sunt curvulitze de profesie)
;)

prea le iau apararea....adica? unde nu esti de acord cu mine? unde am exagerat?
hai spune...iar eu imi voi justifica mesajele.

P.s: valib here

Hooo nu sari asa bre!!! La cele peste o mie de femei pe care le cunosti esti cam nervos :lol:
Si eu cunosc tot cateva sute dar in ultimul timp am pierdut legatura ca nu ma mai uit la televizor.
Acum serios vorbind.
Sunt de partea cealalta a baricadei si este super bine.Adica sa fii tzepar si ipocrit si sa le minti in fata cat de atras esti de ele si de farmecele lor pentru a le intra in pat.Ma simt al dracu de bine!!!
Acum le inteleg intr-adevar de ce le mananca sa isi bata joc de barbati si sa ii insele.Pentru ca au posibilitatea asta, li se permite si e o senzatie al dracu de placuta.
Poate dai si tu cateva din sutele alea de femei la care nu te-ai uita...Asa ca intre baieti :P
Eu nu prea am intalnit in afara de Trixi (pe care nu am intalnit-o) si alte 5-6 fete ,femei care sa diferentieze un WRX albastru de un Cielo albastru.Asa ca la faza cu pasiunile comune pot sa-ti demonstrez si eu cate stiu despre Bourjois sau despre ondulatoarele de par .... Daca ai fi o femeie buna :lol:

Nu te enerva pe mine pentru ca eu intru si ies de pe forumul asta zambind...

Nicknamed_13 08-09-06 00:21

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 546253)
Vesti proaste!Ai sa ajungi si tu sa adminti k ai gresit,undeva,cumva,cindva;) ...e doar o chestiune d timp....
...si deloc nu imi doresc sa fiu prezenta p un forum cu mai multe femei,ptr k daca asta as vrea,acolo as fi...:D
...doar atat:daca nu dati sansa nimanui sa va dovedeasca k poate e putin mai altfel,well...veti avea d trait o viata luuuunga si amara....ptr k e greu sa traiesti cu asa idei in cap,si in mod cert nimeni nu va avea sansa sa va schimba parerea!
Pooop!I'm going to have fun!;)

Nu vreau sa intelegi gresit...despre "iarta-ma" cred ca e mandrie mai mare la barbati decat la femei si e mai greu...eu sunt ala la mijloc aici...nici cu unii nici cu altii pt k de felul meu nu am incredere in mai nimeni...asa k don't take it the wrong way dar nu ma baga in aceiasi oala.....dak m-ai cunoaste ai vedea ca nu vorbesc prostii

Trixi 08-09-06 09:25

...nimeni nu ti-a zis k ai vb prostii!Dar poti sa ma crezi si p mine p cuvint k la virsta p care o am,nu mai sunt chiar o fetita naiva ;) !Ba chiar am avut "norocul" sa traiesc in 30 d ani mai mult decit altii in 60...si totusi ramin p pozitii...intr-adevar ,tot timpul cu ochii in patru,acord incredere doar unor persoane mai speciale,si in gen. la a treia "abatere" am si taiat-o....dar sa nu ai incredere in nimeni,mai deloc,nu m-i se pare o idee stralucita!Nu poti sa stii cind trece p linga tine femeia vietii tale...si viata trebuie traita din plin...;)

aleks 13-09-06 11:16

deci... dupa cum spune trixi... fetele vor siguranta si ... fair play?
hmmm... ce bine ar fi sa fie suficient atat....

Spark 13-09-06 14:53

cam asa ceva ...
tot timpu or sa vrea ceva mai mult ...
la inceput vor doar sigurantza si fair play .... dar oferi aia .. mai vrea ceva ... dai ii oferi si acel ceva .. vrea mai mult ...
so ...

Eugen_TL 13-09-06 15:51

so.. mia bine nu oferi nimic ca sa nu se astepte sa-i oferi din ce in ce mai mult :))) s-a rezolvat si problema asta ...

bluey 13-09-06 15:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 552539)
so.. mia bine nu oferi nimic ca sa nu se astepte sa-i oferi din ce in ce mai mult :))) s-a rezolvat si problema asta ...

Sau iti iei una care are deja tot.Mai putin pe tine :)

Eugen_TL 13-09-06 16:08

da ! gata! TOPIC CLOSED se roaga :lol: :lol: :D

ps: tot stau si ma uit pe la topicuri.. tot ce se zice la inecput se repeta pana cand se ajunge la un nr mare de pagini...si tot balamucu ala e ...:D

bluey 13-09-06 16:11

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 552561)
da ! gata! TOPIC CLOSED se roaga :lol: :lol: :D

ps: tot stau si ma uit pe la topicuri.. tot ce se zice la inecput se repeta pana cand se ajunge la un nr mare de pagini...si tot balamucu ala e ...:D

De acord.Putem trece la femei?Intre 20 si 30 de ani?

Eugen_TL 13-09-06 18:18

:D da...incep eu .. ! unele vor la petreceri cu oameni jmekeri..chiar daca nu cunosc sa se arate si ele acolo... :D altele vor un copil... altele nu vor copic caisi vor pierde silueta... si toate au aceeasi intrebare" ubi cand iti dau astia salariu? " si barbatu tre sa dea toata marfa femeii ... rezolvata si problema asta? vrei sa adaugi ceva sua next category? 8)

bluey 13-09-06 18:25

bineinteles ca vreau sa adaug.
Am cunoscut cateva specii noi.
1.Femeia pasionata de masini (este singura care imparte un hobby cu barbatul) deja sunt la al 2-lea exemplar si arata al dracu de bine.
2.Femeia moderna (dar nu care se crede ea asa) care lucreaza la o companie f mare are un super salariu,sta singura si isi permite sa umble cu cine ii place .Are un mare defect.Pune intotdeauna jobul inaintea barbatului.
3.femeia disperata dupa putza.Am intalnit una singura care a venit 200km pana in buc pe banii ei doar pentru asta.Super la pat.Din pacate exemplarul pe care l-am cunoscut eu era o leguma care nu scotea 2 vorbe desi arata super.Am dat skip dupa prima noapte si nu imi pare rau.
Imi cer scuze in fata fetelor daca am parut misogin.Baietii va astept cu alte specii...

Nicknamed_13 13-09-06 22:46

Bluey ce spui tu este adevarat dar ai sunat ca Steve Irwin...."un exemplar"? Suna prea a gradina zoologica sau animal planet!!!

DolusD 13-09-06 23:31

Oricum fetele se uita la bani in primu rand nu la cum aratzi ( 90% din ele) ! Am patzit acu 1 luna si ceva :
Am plecat la discoteca cu masina unui tovaras pt ca el bause (un audi a4) ,am avut nororcu sa cunosc o fata in aceea seara , ne bagaram noi in seama ,vb .......hai sa dam o tura prin oras .....pai cu ce masina ? .......un audi a4 ......plecaram sa dam o tura .........in fine nu ma apuc sa povestesc ce am facut sau chestii de astea dar vroiam sa zic ca a 2-a zi m-am dus la intalnire cu masina mea (o dacie) si dupa treaba asta nu am mai primit nici un semn de viatza de la ea ! deci ??????? :))))) ata ete frate nu toate se uita la tine , se mai uita si la bani ! deci ce vor 90% din femei ?????? pai normal ca mai bine se plimba cu mosu de 40 de ani in passat 2005 sau mertz` decat cu mine intr-o dacie ! soarta.....

Spark 13-09-06 23:45

pai nah` ...
acuma trecerea de la a4 la dacie e cam grea ...
dak era invers de la dacie la a4 sa vezi cum incepeau sa roiasca.

vrei sa auzi o alta faza tare si destul de asemanatore ?
un prieten de a meu. dupa o zi obisnuita in care o fost in oras, deci nu era imbracat cine stie ce char deloc stilat ... merge intr-un club. acolo la o masa statea o tipa. nah` ... el sa-si incerce norocu` merge la ea. ea il masoara din priviri de jos in sus si bineinteles ca ii zice ca nu-l el de ea. bun. el se enerveaza si merge pana acasa. se schimba .. niste haine cu still, parfum, cheile de la masina si ceva bani si merge inapoi la acelasi club. tipa era incan acolo. ier merge la ea si acuma surprinzator ... ea intra foarte ushor la discutzii cu el. el ii cumpara si ceva de baut si alea alea. nah` ... si la un momendat dupa ce vorbesc maii mult o intreaba pe tipa... ca nu stii un tip care o fost mai inainte in club si o incercat sa vorbeasca cu tine ... si nu prea iesit din comun. ea zice ca nu o dat 2 bani pe el ca. la care el ii zice ca el o fost inainte. tipa o inroshit de numa.

pai fetele se uita la tine ... cat de mult ai in buzunar si gata. ca si tip normal nici nu l-o remarcat sau sa-i tzina minte figura ... dar imbracat umpic mia stilat .. si alea alea .... imediat o pus botu`.

nah` .. oricum .. asta nu trebuie generalizat .. dar sunt destule exemplare din astea

DolusD 14-09-06 00:49

Se mai intampla si de astea ! Si tipa chiar a luat tzeapa ca acu conduc o dacie ordinara pt ca am permisu de 5 luni dar peste un an va fi tot un audi a4(chiar imi plac) si bani doamne ajuta ca are tata (yo`s paduche ca doar nu lucrez ) :))))) dar na ......ce face o masina straina ! Lolzzzz

bluey 14-09-06 06:22

Baietii parca stabilisem asta cu banii si masinile...Este ceva natural si firesc pentru o femeie sa fie interesata de partea financiara.Dar nu sa exagereze :).
Nicknamed 13 mi-am dat seama de asta si mi-am cerut scuze in fata fetelor.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning