![]() |
Re: connex vs. orange
Va scoate connex si orange oferte noi ? Ce ziceti ?
Mai atractive ca cea de la cosmote ? Stie careva ceva ? |
eu am vazut la tv...cica au iar ceva abonamente cu 1cent/min...
nu stiu daca e noutate...ca nu sunt prea informat... |
orice abonament nou facut are tarif 0.1 centi in retea ....la orice zi orice ora ...nu ca centul
in orice caz ...o imbunatatire a serviciului... |
si cat costa abonamentul p luna?
stii? k mi-as face si eu... |
**Valabil la alegerea unuia din abonamentele: Vodafone Family 200, Vodafone Family 500, Connex 50, Connex 100, Connex 200, Connex 400, Connex 800. |
hmmm... nu prea e nici o smecherie...
abonament scump si minute putine la ore tarzii, plus supra taxa dupa primele luni... |
Bai copii e vrajeala rau cosmoteu`, au reteaua proasta , tot timpul ocupata ... Si ca sa nu deviem de la subiect , am votat orange deoarece sunt clientul lor din 1998 si sunt multumit de serviciile oferite
|
cosmote a lansat oferta in timp ce isi dezvolta reteaua...
ei au cumparat romtelecom, si au investit in el(cu tot cu suma platita pt achizitionarea companiei) in toti anii astia 900 de milioane de dolari. ei bine numai anul asta, numai la cosmote, sunt aprobate investitii de 500 de milioane de dolari, deci lucrurile se vor imbunatati considerabil |
LoL e vrajeala , nu vor acapara piata din RO cel putin pt urmatorii 4-5 ani ,asta dau in scris
|
ramane sa vb obraznickule ...:)) deja este acaparata ...
|
Quote:
|
Quote:
Hai sa fim seriosi.... 2000min/retea nici CONNEX nici ORANGE si nici o alta companie GSM nu poate oferi pentru ca nu poate duce.... ati vazut de revelion... cand toti parlitii isi permit sa dea un telefons a zica si el LA MULTI ANI... ca pica si orange si CONNEX.O antena duce maxin 12 abonati(prepaid sau abonament). Asa ca in ceea ce priveste COSMOTE raman sceptic in continuare. Cei mai nedreptatiti sunt cei care au apucat sa isi faca abonament si nu se pot folosi de el pt ca e reteaua picata mai mereu.Daca imi facem eu abonament ce banisori imi scoteam de pe urma lor:twisted: :twisted: :twisted: Nu e posibil sa platesti un abonament si sa nu te poti folosi de el! Am facut si eu vanzare pana acum cosmoteului de 22 de cartele dar... le-am luat cu 170.000 si 220.000 si le-am dat cu 350-320-300 :D Asa ca.... COSMOTE "sacs" :) Am zapp500 anytime si sunt MMMMMMMMMUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLTTTTTTTTTT peste cosmote.... iar la faza cu 2000 de minute.... sa fim seriosi... sunt exagerat de multe... Eu am 500 la zapp si vorbesc cam 300....pt ca si ceilalti 30-40 de prieteni care au zapp au si ei tot 500....sau mai multe :) |
Quote:
Ce zice DJ77VLD zice bine si ca sa fiu pe subiect , m-au enervat obositii aia de la orange la o faza . Am sunat sa achizitionez un Nokia N70 si o gagica imi spune , la acest tel pt ca sunteti persoana juridica nush cum la noi in baza de date beneficiati de 20% reducere , peste o ora cand sun iar imi zice ca nu am deloc , iar a doua zi ca am 5 % . Bun , dupa o saptamana (Adica azi) sun din nou sa vb sa vad cum e pana la urma si imi zice colac peste pupaza ca telefonul nu e pe lista lor . Eu ce sa inteleg din aceasta totala lipsa de profesionalism? |
Quote:
CONNEX RULZZ!!! |
Oricum banii astia 100$ sau cat iti cer.... ori ii iei inapoi dupa 6 luni ori poti sa alegi sa platesti facturile cu ei pe parcurs ...
|
Deci oricum nu ii pierzi , citeste cu atentie ce zic aia acolo:)
|
am votat orange.....am cartela de 4 ani....zic eu : reteaua e buna ...!! parerea mea...
|
Vodafone........
|
Am votat Orange chiar daca am cnx si zapp...
|
astia de la orange sunt cam tepuitori...au telefoane ieftine si ab. de tot cacatu...
am eu orange(am luat de la orange ptr ca la vodafone numai aveau telefonu care vroiam eu)... cred ca ati auzit de faza aia cu 400 de min in retea gratuit...e pe dreq asa...optinea asta e cam 4usd...pe contract e o mare abureala...nu intelegi nik din ce au scris aia... DECI VODAFONE RULZ;) |
eu am vodafone ;) pt ca toata familia si rudele mele aveau la vremea cand mi-am luat eu telefon ,connex ;)
nu prea stiu cum e prin celelalte parti :mrgreen: |
votat orange ..
|
votat orange si eu , in general in Tulcea majoritatea merg pe Orange
|
wodafone ultimiul abonament conex 200 e chiar beton
|
votat connex, adika vodafone. :D
|
Am votat orange :)
punctele tank you si faptul k esti abonat orange de ceva vreme[1 an 2] ai reducere la telefoane[exemple pe situ-l orange] si cu connex nu sunt de acord pt k faci puncte greu [am avut un abonament din 2003 park cand incepe faza cu punctele si pana in 2005 am avut 900 de puncte park in conditiile in care aveam facturi mari ] [PAREREA MEA] |
vodafone...toata familia si majoritatea cunoscutilor au vodafone....sunt si ktiva pe orange...cu kre am tb...ma gandesc pe viitor sa achizitionez si o krtela orange:)
|
vodafone ! majoritara in agenda telefonica....toti ai mei sunt vodafone .
|
Eu am Connex si sunt f.multumit de el
Ceea ce nu-mi place este ca in orashul meu nu este 3G:( |
Orange... Connex m-au mancat la abonament in ultimul hal... :(
|
Orange, clar:-) Am Orange Free din 2004 şi sunt ff mulţumită;)
|
am vodafone dar ma gandesc serios sa trec pe orange
|
votat vodafone ex connex de 4 ani. vodafone rulzzz;)
|
orange... aveam.,. am avut de ceva timp.. si il mai am.. :D
dar de ceva vreme mi-am luat vodafone ;) .. ca sa vb mai mult:D .. cu optiunea happy number.. 200 de minute pe luna... :D dar is cam putine.. 200 ...;) . dar mai am una.. ;) cred ca astept un pic si trec pe abonament.. si la vodafone.. sa vad.. |
Quote:
|
Quote:
trebuie sa vb... ;) si mi-am luat.. |
vodafon !!:ford:
|
100 % Vodafone ;)
|
Vodafone!!!!!!
|
ORANGE,pt ca acolo sunt toti care ii stiu !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning