Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Bla-Bla , topicul de CHAT (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22300-bla-bla-topicul-chat.html)

CJ-01-WOB 10-12-06 14:24

Re: Bla-Bla

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 654803)
Sebi vad ca ti-ai pus o poza cu MK1-le la semnatura, e veche sau noua?In ce stare mai e masina?

exact ca in poza aia :) .. my baby car

CJ-01-WOB 11-12-06 23:33

vin sarbatorile .. everybody is in a big panic!
ce v-a adus niculasul ?:)
ce cadouri va faceti de sfarsit de 06 ?

BogdanNZ 19-12-06 14:26

Eu mi-am reimporspatat garderoba...pantaloni si camasa din in, o pereche de pantofi mai fancy si niste adidasi ceva model Adidas mai nou...daca stiam la cat se vor aduna toate plus alte cumparaturi de Craciun, tineam banii si puneam bodykit la masina...

pimp_lex 19-12-06 16:04

mie niculasul nu mi-a adus nimic.....nu mai stau cu ai mei, i erau cu astea :D

sa vedem ce primesc de Craciun :D

Eu pt mine imi fac cadou un abonament la centru sportiv de la stasionul olimpic si un ceas pe care-l vreau de MULT timp

Nicknamed_13 20-12-06 10:39

Am cheltuit destul pe cadouri pt altii...asa ca prefer sa strang ca harciogul poate ma apuc de tunning pe CRX la anul sau imi iau Type-R. Am cateva planuri...prefer sa iasa alea...ar fi super. Asa ca anul asta stau la mila altora..ce mi-or lua e bine primit...:)

///V8/// 19-01-07 06:25

e careva de aici din germania? am nevoie de niste produse nemtesti!!! hai ca dau de-o bere la care ma ajuta!!!

draculas 10-02-07 18:21

am fost ameninta ca ma baneaza pe forum hahaha :) ce mo spariat , v8 ce-ti trebe din jermania ? Harribo?

///V8/// 10-02-07 19:22

creatina nemteasca

pimp_lex 10-02-07 19:42

de ce ai vrea neaparat creatina nemteasca?

in primul rand creatina nu-i bine sa iei si in al doilea rand gasesti aici de toate felulrile pt toate gusturile. Stiu ca vrei sa te faci "mare" repede dar mai bine fa-o "the right way" choiar daca ia mai mult timp.

alex_g 10-02-07 22:00

Quote:

Originally Posted by ///V8/// (Post 742594)
creatina nemteasca

Lasa prostiile si modeleaza-ti mushii natural.Am un fost prieten 'umflat' cu creatina,1 luna cat a stat cu mana in ghips a inceput sa i se lasa burta ca la bosorogi:lol:

draculas 10-02-07 22:04

V8 stick to Harribo din germania nu baga in tine toate prostiile ai sa ajungi sa-ti para rau , eu am bagat porcari m-am facut cat usa dar vre-o 3 luni n-am mai tras de fiare si am inceput sa fac burti si alte alea si acu de vre-o 2 ani ma chinui pe curat sa-mi revin , sfatul meu e sa le faci pe curat eventual cu ceva suplement nutritiv dar cam atat

///V8/// 10-02-07 22:41

suplimentele nutritive sunt mult mai periculoase decat creatina!!!
creatina o avem toti in muschi dar dupa efort fizic indelungat se arde si atunci smti muschii obositi! ca sa-ti aduci doza de creatina din corp la nivelul initial ar trebui sa mananci cantiati industriale de carne si cum asa ceva e imposibil iei creatina <<la borcan>>
inca nu s-au gasit efecte secundare si am intrebat 2 doctori care mi-au zis ca nu e periculoasa.
creatina care te umfla e aia cu retentie de apa dar cea pe care am folosit-o eu pana acum e monohidrata (nu retine apa in muschi) am facut pana acum <<doua sezoane>> de creatina si de fiecare data rezultatele au ramas si dupa ce am intrerupt

vreau creatina nemteasca pt ca e cea mai pura! produsele americane sunt de kakat si multe nici macar nu-s facute in state ca in china

xxdadixx 11-02-07 13:18

Parca Weider era Americana.

CJ-01-WOB 09-03-07 15:43

cati dintre voi vor anu asta sa isi schimbe masina ? si dece

alex_g 09-03-07 23:25

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 789488)

eu
e prea grea pentru ce am eu de gand

BogdanNZ 09-03-07 23:32

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 789488)

Ridic si eu doua degete sus...Cat despre motiv, sa zicem ca-mi trebuie ceva mai puternic si RWD...:twisted:

CJ-01-WOB 10-03-07 00:00

Sectiunea speciala de DRIFT :arrow: https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html

///V8/// 13-03-07 22:51

am vazut o masina de vanzare care avea presiunea transmisiei ridicata de la 35psi la65.
ce efecte si ce rol are chestia asta?

pimp_lex 14-03-07 22:48

si eu

de ce, pt ca vreau ceva mai nou si mai ales mai puternic si daca se poate RWD

Bogdane, inseamna ca nu prea ramai fidel marcii, asta daca nu te bagi la NSX sau S2k

CJ-01-WOB 14-03-07 23:48

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 798596)
asta daca nu te bagi la NSX sau S2k

mmmmmmmm NSX .................

in Dub sunt 3 bucati
rosii toate
am si poze cu ele
arata demential

BogdanNZ 15-03-07 01:27

NSX-ul e mult prea rar si prea scump, si daca as gasi, nu mi-as permite sa-l intretin...
S2000 e foarte tentanta...dar nu e f practica, plus ca as vrea ceva mai puternic, catre 300 de cai...probabil un Skyline GT-T

Nicknamed_13 15-03-07 05:53

Ok...cred ca si eu schimb masina. Depinde. Ori cumpar un motor b18c-r pt crx ori cumpar direct o Integra Type-R. Nu m-am hotarat inca dar intra serios in calcule. Va fi folosita pe post de project-car.
Nissanurile sunt intradevar urmatoarea alegere si pt mine. De care Skyline te gandesti sa iti iei Bogdan? R33?

BogdanNZ 15-03-07 07:14

R34 :twisted:
Am condus unul acum vreo luna si am fost cat pe-aci sa-l iau...chiar daca erau rate mari si multe, chiar daca trebuia sa dau Preludul la schimb, chiar daca multe...
in final m-am calmat si am zis ca mai astept pana termin faculta anu asta in iulie...dupa aia numai bani sa fie ca...:-P

Nicknamed_13 15-03-07 23:24

Foarte bine. Nu te arunca la imprumuturi. Eu ce imi iau pt masina incerc sa imi iau cu banii jos chiar daca este foarte greu. Vazut un documentar aseara despre "boy-racers". La 18ani avea deja $30k datorii..."unsecured loan"....
Ti-am vazut prelud-ul pe mway acum cateva zile...arata misto asa ca poti sa il mai tii ceva vreme pana strangi bani. Cel mai convenabil sa ai 2 masini.

BogdanNZ 16-03-07 01:18

Da asa am facut si eu pana acum, toate piesele sunt luate cu banii jos...mai urma un bodykit dar mai bine tin banii pt urmatoarea masina...si da... ar fi prea misto sa pot sa-l tin(indiferent ca-i veche si mananca bani tot bebelusul meu ramane :-P ) si sa-mi iau altceva mai "mean" :twisted: doar de joaca...

CJ-01-WOB 20-03-07 02:12

ma plimb cu un booghy dinala de golf .. d e cate-va zile . atata de piz^%$ poate sa fie.. ol nenorocesc :D

BogdanNZ 20-03-07 05:27

Adica golf-cart?:lol: Vin si eu cu un shopping trolley cu motor de lawn-mower si punem de-o cursa...:lol: :lol: :lol:

Nicknamed_13 20-03-07 07:22

Eu am condus din ala de ridicat baxuri pt rafturi inalte acum 2 ani. Mergeam ca disperatul....o adevarata placere sa tragi de rahaturi din astea incete. Am tras un drift intr-o curba de a tremurat tot shasiul. Extrem de nasol sa nu ai centura si sa trebuiasca sa tii echilibru in timp ce faci asa ceva.

CJ-01-WOB 20-03-07 10:33

:D io ma tin de volan .. da atata poate sa fie de tare ca te arunca propriuzis de pe ''bancheta'' :))

Nicknamed_13 20-03-07 23:27

LOL. Eu aveam un maner de care ma puteam tine si cealalta mana era pe volan...curu infipt in scaun...LOOL...asa am reusit sa nu cad din el cand am fost pe 2 roti....Da pana sa cad eu imi zburau toate pixurile si fishele pe care le aveam cu mine.... :) :rofl: Faza e ca aveam nevoie de carnet pt ala da sefu: "Iti trebuie carnet da daca nu lucrezi cu noi decat 3 luni...mergi asa...vezi sa nu lovesti o masina sau sa darami un raft si e OK."

///V8/// 12-04-07 05:47

maine dimineata plec in cuba si acuma nu mai pot sa dorm de emotii si de nerabdare.
sa ne auzim cu bine pe 26 aprilie

pimp_lex 12-04-07 16:36

ia uite domne....felicitari

sa ne aduci lista cu, cate cubaneze ai "aranjat". Pleaca cu ceva tricoase, sapunuri etc la tine sa le dai pe acolo. O sa te ceara toate de barbat!

Da tu n-ai examene acum ca io am in curand! Vreau sa plec in vacanta in mai debea, ori florida cu masina ori in cuba sau dominicana(daca n-avem bani de florida)

CJ-01-WOB 13-04-07 03:37

... adu-mi un trabuc cubanez

PS : cat de bine poate fi acasa :D ( plin de pasaret)8)

///V8/// 29-04-07 03:13

n-am aranjat nici o cubaneza ca mie imi plac albele... am stat numai cu turistele
examene nu am ca mi-amluat un an de <<concediu>> de la scoala

trabuc nu am adus ca am ramas fara bani da tot am o sticla de havana club... te astept la un paharel

pimp_lex 29-04-07 17:03

bun atunci(trebuia macar sa incerci, se pare ca-s super bune la pat cubanezele, numai cand le vezi cum se misca la dans si....), pai si cate turiste ai aranjat? :D

///V8/// 29-04-07 19:30

pai numa una... o quebecoasa...
cubanezele is tarfe mari si dornice de p..a ca la ei po****tia e un barbat la 7 femei...

BogdanNZ 30-04-07 05:06

Quote:

Originally Posted by ///V8/// (Post 876539)
pai numa una... o quebecoasa...
cubanezele is tarfe mari si dornice de p..a ca la ei po****tia e un barbat la 7 femei...

Numai 7?! :lol: EMIGREZ ACOLO!!! Fidel here I come...:lol: :lol: :lol:

///V8/// 30-04-07 07:15

fiecare barbat are nevasta plus 2-3 amante de care sotia stie dar se face ca nu stie de frica ca nu gaseste altul mai bun. amantele de obicei nu stiu ca el e casatorit si asteapta sa fie luate de neveste. grasele paroasele etc au toate sansele sa moara virgine... cam asa sta treaba prin cuba

CJ-01-WOB 30-04-07 11:11

''paroasele'' :lol: :lol:

Fixius 03-05-07 23:16

salutare.. la toata lumea..
avem vreun membru.. prin tailanda.. sau prin apropiere.. ??

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning