Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Car SPEC. (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html)

AlexXx-4ti 16-11-06 00:04

Re: Car SPEC.

3 Attachment(s)
Twingo mai noi au farul dintr-o singurä buc,2 airbag inchiderea si geamurile automate (electrice)la ästa cel am as avea multe de schimbat si in Austria ii o problemä cu legalizatu schimbärilor sunt niste limite pe care dacä le depäsesti plätesti mai mult sau rämii färä NR de inmatriculare si nu vreau sä mä plimb cu el doar pe platformä,
Pentru moment rämine masinutä de zi cu zi dar vreau sä-l schimb si sä modific ceva exterior dar finut si cu gust ,ca ästa din prima foto ceva spoiler ,scaune sport si audio
Ceva foto la subiect Twingo TUNING

CJ-01-WOB 16-11-06 00:10

faine idei!! dar sunt sigur ca ai in gand alt proiect nu Twingo asta :D
vezi ca este un topic unde se discute deapre legalitatea (sau nu ) a modificarilor aduse masinii , la fel si asigurare si alte minuni ! trebuie putin rasfoit ;)

AlexXx-4ti 16-11-06 00:30

[quote=CJ-01-WOB;624556]faine idei!! dar sunt sigur ca ai in gand alt proiect nu Twingo asta :D

Dacä pinä-n la sfirsitul verii 2007 nu l-am schimbat atunci voi incepe la ästa sä-i aduc modificäri si la exterior,audio este pregätit trebuie doar montat si ceva cabluri,nu este cine stíe ce Mac-audio 4x150 un woofer si 2 boxe ,condensator si Mp3 ,CD doar ceva normal.
Ajunge nu am dat pe masinä cit am dat pe audio.voi reveni cu foto si amänunte cind este cazul . ---numai bine:!: 8) ---

pimp_lex 16-11-06 04:53

pai si cu Bravo ce-ai facut? sau le ti pe amandoua asa de distractie?

georges14 16-11-06 08:12

3 Attachment(s)
Frumos un tuning pe twingo. Daca vrei ceva poze cu Twingo Tuning de pe aici din Franta fa-mi un semn.
Si sa pun si eu poze cu unu care mi-a placut mult tare.

georges14 16-11-06 08:22

4 Attachment(s)
le pun iar ca nu stiu ce s-a intamplat

BogdanNZ 16-11-06 13:27

Ce tare e!...zici ca-i un pui de pitbull gata sa te muste :lol:

vnool 16-11-06 13:34

BogdanNZ --- iai facut ceva modificari ? arata bine
georges14 --- aici mai shokat si pe mine :), citi caluti are ?

AlexXx-4ti 16-11-06 13:46

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 624733)
le pun iar ca nu stiu ce s-a intamplat

Salut :!: farurile si spoilerele astea le-am gäsit de cumpärat pe ebay.de,
Legat de Bravo il am de 3ani ästa e de curse lungi consumä foarte putin meritä investit in el mai mult decit in Twingo dar pentru fiat piesele tuning sunt scumpe comparativ cu alte märci ,ar fi vreo 3000 de euroi la ce vreau eu si asta färä felgere ,ce vreau sä-i iau un DVD,Mp3 cu monitor si o baterie in gel ,am deja statie de 2200w,condensator si woofere.
La Twingo as iesi mai ieftin 2 flipe la spoilere fatä ,spate si laterale, ceva culoare si alte scaune partea audio o am si la ästa dar la fel nemontate,dar astea in timp.
Pärerea mea investesti o grämadä de bani intro masinä nouä ,acolo va mai dura pinä va incepe sä tipe cite ceva, vreti sau nu sä recunoasteti masina papä bani. --numai bine:!: 8) --

BogdanNZ 18-11-06 04:46

Quote:

BogdanNZ --- iai facut ceva modificari ? arata bine
Uita-te pe prima pagina a acestui thread...altele decat cele scrise nu am mai facut

vnool 18-11-06 13:47

ok ..... vezi ca te-am dat pe mess....

georges14 24-11-06 14:00

1 Attachment(s)
News: Filtru de aer full chrome ;)

AlexXx-4ti 24-11-06 17:15

6 Attachment(s)
[quote=pimp_lex;624662]pai si cu Bravo ce-ai facut? sau le ti pe amandoua asa de distractie?

salut :!: -doar twingo este de distractie ,Bravo il tin mai mult am doar 75.000km consumä putin si trage bine micutul,cu un tanc 60 litri sunt in RO acasä si mai imi rämine pentru vreo 200km ,
Poate am sä schimb la exterior ceva dar asta mai tirziu acum imi bat capul cu porbagajul la el vreau säi pun 2200watt ,dar vreau sä-mi mai räminä si loc pentru bagaj.vreau sä fac din ceva mix ,lemn si ceva fibrä ,poate va iesi ceva ,mai vedem.
Foto de la micut si ce vreau säi pun ,sunt 3 woofer dar vreau sä montez doar 2 x 600 sau 2x 800:
-:!:toate bune:!: 8)

georges14 24-11-06 20:29

Da tu chiar crezi in cei 2200W? Cat scoate in W RMS?

xxdadixx 24-11-06 21:29

de ajuns pt difurile alea, probabil sunt ale ei :)

Fixius 24-11-06 22:27

nu prea par a difur de 220W rms...stiti bine.. ca eticheta suporta mult... dar.. cat stie aia ii partea a2a... :D NU?¿

AlexXx-4ti 25-11-06 01:27

salut mä faceti sä rid, 2200 sunt 4 kanal de 550watt matematicä:?: www.beclever.de

AlexXx-4ti 25-11-06 01:49

1 Attachment(s)
ati dat de ce ma-ti intrebat ,intradevär nu este de profi dar cel putin isi meritä banii ,setul normal asa aratä :

georges14 25-11-06 12:15

Alex pe ce diametru sunt difurile?

Azi cred ca ma apuc si eu sa-mi fac portbagajul ;) nu prea stiu cum sa le asez da vad eu pe parcursul montajului.
Am lemn si plexi, amply-ul si sub-ul, 2 difuri ovale si 2 rotunde.

georges14 25-11-06 12:17

Am uitat sa va zic ultima noutate, mi-am luat Angel Eyes;)

AlexXx-4ti 25-11-06 20:23

1 Attachment(s)
[quote=georges14;636136]Alex pe ce diametru sunt difurile?

Salut:!: - wooferele de 600w sunt de 25 si cel de 800w este de 30.
eu incerc sä pun 2 de 800watt lateral in porbagaj stinga si dreapta dacä imi va reusi imbinarea lemn si fibrä dacä nu am sä pun statia si condensatorul lateral , bateria la roata de rezervä cä alt loc nu mai am.
Incerc sä fac ceva ca in foto dar nu pentru statie ci pentru woofere poate iese dacä nu fac la fel ca in foto .
-mai vedem ce va iesi .:?:

georges14 25-11-06 23:31

Dupa o jumatate de zi de munca, am terminat si eu boxa. Bine e terminata 50% , ce a fost mai greu. Si nu va zic ca m-am chinuit 20 de minute sa o bag in masina. A trebuit sa rabatez banchetele si sa o introduc prin interior.

georges14 25-11-06 23:33

1 Attachment(s)
Prima poza la o pauza de o bere:)

AlexXx-4ti 25-11-06 23:50

-nu aratä räu deloc mai fäi o foto cind e gata doar un woofer pui sau:?:

georges14 25-11-06 23:57

4 Attachment(s)
Si rezultatul cu doua ampliuri diferite:

AlexXx-4ti 26-11-06 00:17

3 Attachment(s)
nu e räu te-ai pus pe trabä ,la mine merge mai greu nu pot instala 30 (800watt) trebuie sä scot mai mult in exterior difu si mä gindeam la un fel de saibä de lemn sä o montez pe placä si pe urmä sä montez difu sä pot monta lateralul ,dar nu mä gräbesc mai trebuie sä väd de baterie.

AlexXx-4ti 26-11-06 00:33

am väzut cä ai montat un woofer mai puternic de 4 sau 5 x mai mult decit poate sä-ti ducä statia, finalii ce zic :?:

georges14 26-11-06 00:41

Duce ca e una de 400w rms 4canale si a doua e de 4x200 sau 2x400.
Da oricum imi voi lua un ampli Audioban ca Wooferul;)

Si tu le pui tot cu magnetu afara? Abea astept sa vad ce iese

georges14 26-11-06 00:43

La mine e nasol ca nu pot sa mai pun difurile pe placa cum au fost. Cred ca am sa l pun pe lateral, cum pui tu Wooferele

georges14 26-11-06 00:45

Alex , nu vinzi capa aia?

AlexXx-4ti 26-11-06 01:40

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 636907)
Alex , nu vinzi capa aia?

in cartea tehnicä a statiei mele scrie 550 de 4ori sunt 2200,la tine scria 4x200 asta ar fi 50watt pe canal pe iesire sau:?: ,wooferul e tare dar trebuie säi dai mai mult sä mänince ,dacä nu iti va päpa finalii.
Intrebai de placa de lateral am luato de la DTS este pentru fiat bravo se potriveste la fix, dar nu o pun pe aia am luato ca model ,dupä ea fac altele pentru s. si d. si dupä aia decupez pentru dif.

AlexXx-4ti 26-11-06 02:09

te-a inspirat ultima foto :!: :?: 8)
La mine asta e problema trebuie sä montez diful normal cu magnetu inäuntru dar din cauza magnetului nu pot monta placa si de asta vreau sä fac distantiere sä märesc suprafata interioarä dupä care sä vin cu ceva fibrä in ajutor sä rotunjesc exteriorul sä dau cu lac si dacä nu inbrac in imitatie de piele si protector la dif asta ar fi :!:

AlexXx-4ti 27-11-06 15:39

[quote=georges14;636907]

salut cum merge activitatea :?: ce ai mai fäcut cu sistemu :?:

georges14 27-11-06 22:08

Momentan ramane asa, nu am timp ca muncesc si vin seara. Vedem in Weekend

AlexXx-4ti 27-11-06 23:14

2 Attachment(s)
[quote=georges14;639170]

pinä la urmä reusesti tu:!:
am un coleg care a luat ceva pocale si-a fäcut fain a inchis complet porbagaju cu fibrä,dar l-am intrebat dacä se va arde un bec ce va face :?:
Räspunsul lui ma fäcut sä renunt la montarea wooferelor in laterale,asa cä voi face pentru statie si condensator lateralele si voi veni cu o incintä cu 2 difuri si gata cä nu sunt nebun ca de fiecare datä sä golesc porbagajul pentru un bec pentru cä nu am acces prin exterior la ele doar prin interior.
-am dat de o calibra pentru tine ce zici:?:

Fixius 27-11-06 23:51

poi poti linistit sa iti pui sub-urile pe laterale... dar numai daca iti pui clare tip led si omologate... si asa nu mai ai probleme cu becurile.... nu ????

AlexXx-4ti 27-11-06 23:56

[quote=Fixius;

problema la Bravo este cä nu gäsesti alte stopuri pe spate :?: dar nu stopurile sunt problema ci becurile dacä se arde unu ce faci trebuie sä demontezi totul ca sä schimbi un bec ai:?: clare si omologate fiatul are 3 becuri de pozitie doar pe o parte,semnalizator,ceazä si retura le poti schimba pe toate:?: in asa zisele leduri ai :?:

georges14 28-11-06 02:10

[QUOTE=AlexXx-25;639273]
Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 639170)

pinä la urmä reusesti tu:!:

-am dat de o calibra pentru tine ce zici:?:

Wauuuuuuu!!! nu am cuvinte. E prea bine facut. M-am gandit si eu la fibra da tot din cauza timpului am renuntzat si il fac doar lemn si inbracat cu skai sau mocheta acustica.

AlexXx-4ti 28-11-06 16:38

[quote=Fixius;639330]
salut:!: - cu fibra este de lucru nu o poti face asa simplu färä sä te gindesti si la celelalte ,
Colegu ästa si-a fäcuto direct nici nu stiu dacä o mai poate demonta intreagä,urlau creierii dupä muzicä si nu sa gindit dacä il lasä suspensia si trebuie schimbat pe unde mai are acces sau pentru un bec pozitia mai merge sunt 3 dar semnalizarea si frina.
Te opreste un bule cä ti sa ars un bec pe spate ,urmeazä sä-l intrebi dacä are flex cä nu ai acces la becuri ,e de ris , imi pare räu de el dar asta e.

Eu incep cu lateralele la Bravo dar pentru statie si condensator si decupez in spatele lor pentru orce eventualitate ,nu se stie niciodatä si am sä-mi comand o incintä cu tot cu difuri de 1600 watt si gata ,de plec in concediu pun ce mai pot in porbagaj si restu pe banchetä si o las asa.

///V8/// 29-11-06 05:14

6 Attachment(s)
sa-mi prezint si masina...

1999 Jeep Grand Cherokee Limited (ce nume lung)

ENGINE
V8 la 90de grade 4.7L

POWER 235cp

TRANSMISION: automata :( Quadra Track 2 (cu split second gear)

SUSPENSION stock

BRAKES discuri pe toate 4 rotile

TRACTION 4x4 all time :)

WHEELS AND TYRES jante stock pe care sunt montate Michelinuri:) 225/60/70 (din fabricatie era cu 245/ dar m-am gandit sa cobor putin garda - nu tare, dar se simte)

EXTERIOR stock (si asa va ramane)

INTERIOR folie pe geamurile din fata (o nuanta putin mai deschisa ca pe restul care sunt fumurii din fabricatie:) ) neoane albastre care se aprind pe ritm, subwoofer MTX, sistem audio stock: infinity cu 6 boxe si 10 cd changer

+acceleratie (7.5s), putere,
-consum, manevrabilitate scazuta pe curbe din cauza garzii ridicate la sol

pozele din pacate sunt cam vechi, aproape de cand am cumparat masina (dar fac io si uppdate)

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning