![]() |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
ultima incercare Vinde masina si iati altceva
|
Salut,
Probabil ca in curand voi posta si eu pe aici, mai precis dupa 20 Mai cand voi lua avionul catre SUA, cu destinatia St.Louis.... De prezentat, m-am tot prezentat...ma gasitzi la Hunedoara/Deva:D |
Bafta multa.Vezi cum faci sa-ti iei un Civic vtec:-)
|
sau un mustang mai bine zic eu, ca doar e vreme frumoasa tot anul in St-Louis, n-ai treaba cu iarna. :D
|
Daca iei Mustang oricum iti mai trebuie o alta masina ca monstrul ala consuma nu gluma,asa ca tot la vtec ajungem:-) :-P
|
Quote:
Multa bafta si drum bun ! PS : pt restul .. nu mai imi dati de lucru sa mut discutiile oftopic 8) topicul se numeste PREZENTATI-VA nu '' la un pahar de vorba '' :) Cheers mates ! |
Salut si bine v-am gasit.
Eu sunt plecat in Spania din 1995. M-am stabilit in Guadalajara si in prezent am un atelier tuning unde imi petrec cea mai mare parte din zi. L-am deschis in 2005 (martie),si de moment merge bine treaba. Ma bucur ca sunt multi romani prin lume care are acelasi hobii ca mine:tuningul... M-iar place sa ne intilnim in romania , toti odata chiar daca este imposibil... Va salut si sper sa putem vorbi despre tuning ,mult si bine. CIAO |
Salut adrian si bine ai venit pe international
|
1 Attachment(s)
Salut baieti.. :)
Radu, stau in Padova - Italia de vreo 4 ani, pasionat de tuning si motociclism.. Multa bafta tuturor si.. "v-a salut cu farul" :D |
Salutare.
Nice bike. |
Salut si bine ai venit pe International
|
Salut!
Florin ma numesc...din Ploiesti de fel...momentan in Paris petru ceva timp. Aici fac un stagiu la Nissan Europe...clar pasionat de masini in general, tuning in special. |
bine ati venit tazzy si feryboy
|
Salut si bine ai venit FeryBoy!!! In sfarsit cineva din Fr. :)
|
Welcome pe International Lupule :D
Asteptam poze cu Audi si Mazda si eventual si cateva cu cele in miniatura |
1 Attachment(s)
Buna ma numesc Bogdan de vreo trei ani stau in Austria,vin in fiecare an acasa in Brasov si ma bucur ca sa gandit cineva sa faca si o comunitate internationala.Bafta
Ps:si o poza cu masina mea.BMW E36 M3 |
Hook wellcome to our small comunity and nice car bro, fa si tu o descrie mai amanuntita masini cu poze multe si apuca-te de postat :)
|
Bine ai venit Hook! Frumos BM-ul
|
Sal si bine v am gasit si ma bucur nespus sa avem si noi o comunitate internationala ca si asa sunt o gramada plecati afara peste hotare.
|
Re: Prezentati-va
Quote:
si daca pot face o recomandare incearca un 3.2 :D |
Quote:
vroiam sa-ti zic RESPECT pt audi |
Salut, ma numes Fabian
de 5 ani in Grosseto, Italia...pasiuni mashini, hobby tuning, fete si design automobilistic...original din Prahova (Campina) vin in fiecare August in romania, am o Toyota Carina E S.i si sper sa ma intork cat mai curand in Romania !!! |
4 Attachment(s)
Hell low...
Lucian ma cheama, Lupu mi se zice. Sunt dinAlba iulia, acum vietuiesc in Dublin(Ireland). Pe acasa ma dadeam cu un audi 80 quattro, motor V6 de 2.8... in aprilie o sa merg si o sa-l aduc aici pt ca I MISS MA BABY... in prezent conduc o mazda 626, 4 in linie 1.8 masina ieftina pe care daca o sa ma opreasca politia o sa mi-o ia pt ca n-am asigurare si nici n-am de gand sa-mi fac una... Si acum sa va mai zic de mine: am 23 de ani in curand, sunt un om " foarte pasionat" am o colectie impresionanta de machete auto, pe care o tot inmultesc constant, imi plac pesti de acvariu la nebunie( ma linistesc, ma fac sa ma rup de realitate si sa ma relaxez) si colectionez tot felu de lucruri marunte( nu stiu de ce?!). Cat despre masinutza mea , deocamdata e stock, dar urmeaza cand ajung aici cu ea un chip tuning, suspensii noi si jante :D si ma bate gandu la un body kitt de la JeDesign . cam atat despre mine. ora este 12:13 , adica 02:13 in tara. v-am salutat ca ma duc la somn LATER EDIT : l-am adus din tara si o sa incerc sa ma ocup in lunile ce urmeaza de el. Va salut pe toti internationali de pe forum :D |
bine ati venit PhUbEe si Quattro27
|
2 Attachment(s)
E cazul sa ma prezint si eu:
ma cheama Adi, sunt din Hunedoara, pasionat de masini si muzica, momentan am un Logan albastru cu stiker :)...de fapt nu-l mai am pt ca l-am dat parintilor mei :). Mai am un pic si voi pleca in State, St.Louis(Missouri)..unde inca nu stiu ce voi face :) Pun si o poza cu mine si "bolidu'" :) cel cu tricou verde si in ceata :), si inca una de la lucru...vineri e ultima zi... |
Salutare noilor veniti pe international
|
salut sunt LAURENTIU,am 26 ani sunt din Bucuresti,dar acum locuiesc la Londra ,pasiunea mea sunt binenteles masinile si tuningul de buna calitate am avut in rom solenza si supernova dar momentan nu am si imi doresc ca in viitor sa imi cumpar una si buna .................
|
Bine ai venit Laurentiu
|
Salut pe toti 8)
Uite si unul de-al meu de unde "Hook" |
FLORIN (zis si TEI)
Locuiesc in Italia (Torino) de aproximativ 7 ani , nascut in Botosani. Hobbyurile mele sunt : masini , tuning , muzica , dans , imi place f. mult sa gatesc , etc. Am un ALFA ROMEO 156 din 1998 , mai am putin si termin casa apoi sper sa imi cumpar o masina noua ( de preferabil NISSAN NAVARA double cab 2.5 dci). Sunt sofer la o mica firma de coletarie . In tara nu am mai mers de ceva timp dar sper ca in vara aceasta sa pot pleca. ORA ROMANIEI + 1 ORA |
Salut si bine ai venit Florin
|
Vlad - 23 de ani
Sunt pe 4tuning de prin 2004 dar n-am mai postat de cativa ani. Forumurile sunt mult mai dezvoltate decat atunci cand eram si eu pe-aici lol Traiest in Canada. Primii 2 ani am stat in Windsor, Ontario dupa care m-am mutat in London, Ontario si am fost aici de atunci. Sunt nascut in Timisoara si din pacate n-am fost inapoi de cant am plecar; dar sper ca in curand ma intorc pentru o vizita ca sa-i arat logodnicii mele cat de faina e Romania si cat de mult istorie si cultura este acolo. Cand am venit prima data pe 4tuning avean un Ford Probe din 1989 cu turbo care facea 12.1 pe 1/4 mile. O singura data am scos un 11.9 dar ala a fost un miracol. Acum am o Mazda MX-6 din 1994 cu tot feluri de modificari, daca vrei sa vezi mergi la adresa asta: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/43459-mazda-canada-atentie-56k-poze.html. Nu stiu ce altceva sa va ma povestesc, asa ca intrebati daca vreti sa stiti ceva ca nu ma supar :) |
Salutare la toata lumea !!! ma cheama Florin, am 17 ani, am locuit in suceava, de 3 ani sunt in noua zeelanda. de 2 ani a inceput sa-mi placa masinile, de cand am downloadat nfs u2 de pe net si lam jucat :)))).Am o Honda Prelude 92' non-vtec, inafara de volan, casetofon si boxele din spate totul este original din fabrica. inafara de masini imi place sa joc fotbal. joc la un club in Auckland
(Waitakere City). Masinile preferate sunt Toyota Supra si Nissan Skyline GTR-34. :) cam atat despre mine :) |
bine ati venit printre noi Zoom Zoom si C1up3ro..!!!!
|
Bine ati venit ZooM ZooM si C1up3ro ! Bafta la postat ! Cu respect !
|
Doru sunt,
Va salut pe toti...Despre mine ce sa va spun, traiesc de aproape 3 ani in Italia,Verona, am un Golf 3 (pe care sper sa il schimb cu un Passat :D ), ca hobby-uri masini, sportul si tot ceea ce tine de supranatural, fantastic, etc. Fus orar: ora Romaniei - 1 ora |
Bine ai venit printre noi !!! Bafta la postat ! Cu respect !
|
WELCOME!!! ..vezi k avem si sectziune speciala pt. Italia
|
SAlut!! Locuesc in Torino (Italia) de 4 ani Cam de cand aveam 11-12 ani...M-am nascut in Bacau..Acuma am 16 ani si inca nam masina dar sunt pasionat de masini...tatal meu are un Mercedes C-Class 220 Avangarge cumparat de curand si inca un mercedes c220 Elegance din 2003 care mi-a promiso la 18 ani ...Pasiunile mele sunt Masinile , compiuterele si fetele...imi petrec vacantele in romania , vin in fiecare an ...merg la scoala..anu asta na-m putut sa vin de la inceputul vacantei in romania si am mers sa-l ajut pe taicamiu la munca ....binenteles platit;) aicia este cu +1 ora decat in romania..abea astept sa se faca marti pt. ca cin in tara...in rest main nimic...daca aveti vre-o intrebare sunt aici.....Bafta
|
Salut Edy ...bine ai venit ...vad k esti in italia ...esti invitat in sectiune "Italia e cineva??" k sa vb si noi intre noi cei kre suntem in Italia ..si c sa-ti mia zic..distractie placuta acasa ...ma duc si yo la ineputu` lu` August ;) ..numai bine..!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning