![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
Quote:
|
Astia care vin cu masina :-" ...se abtin.
|
TRAFYYYYYYY!!!
|
Quote:
CristiCTZ - VW Passat |
:)) sa inteleg ca m-ai invitat si pe mine? nu? Si eu ma consider veteran :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
:)) si uitasem ca am avut asa ceva in portbagaj ..ce vremuri :D imi pare rau ca nu am adus mari modificari in 3 ani, acum arata asa :
https://img262.imageshack.us/img262/8...9521111110.jpg https://img262.imageshack.us/img262/3...2010296230.jpg urmeaza altele in curand :rolleyes2 ...povestim la intalnire mai multe |
bine cristy:D:D:D....upgrade
1. CaDDy -VW Golf mk3 GTDiesel 2. Kameleon -VW Golf mk3 3. Alex - VW Polo GT *LEX* 4. Sabin - VW Golf mk4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 7. Kalu - VW Corrado VR6 8. SYD-u -VW Golf mk4 vagenwerks edition 9. Sharky - Bmw 320i 10. TIR - Fiat 500 Abarth 11. Victor WRC - VW Golf mk4 GTI 12.Lunganu' -Dacia Logan (posibil) 13.Frankie - cu Lunganu' 14. Trafy - BMW ///M318 15. Aaron - Vw Passat(sa speram) 16. Dr. Dre - Opel Astra 17. Radu Nb1 - BMW E30 18. TYB -BMW e36 19. LEXu - VW mk4 Anniversary 20. Minimal M. - Opel Astra 21. ALin CUCU - Suzy GTI 22. Olivian GTS - Opel Vectra OPC 23. Alex Shorty23 - Seat Leon 24. thex - Renault Megane 25. Adytzu - Opel astra[/QUOTE] 26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat |
o nice nice.. ms pt invitatie.. pai ce sa zic.. count me in! :) eu sunt prin valcea de pe 17 dec pana pe 5 ian.. cand stabiliti o data exacta ma anuntati si pe mine ;)
|
1. CaDDy -VW Golf mk3 GTDiesel
2. Kameleon -VW Golf mk3 3. Alex - VW Polo GT *LEX* 4. Sabin - VW Golf mk4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 7. Kalu - VW Corrado VR6 8. SYD-u -VW Golf mk4 vagenwerks edition 9. Sharky - Bmw 320i 10. TIR - Fiat 500 Abarth 11. Victor WRC - VW Golf mk4 GTI 12.Lunganu' -Dacia Logan (posibil) 13.Frankie - cu Lunganu' 14. Trafy - BMW ///M318 15. Aaron - Vw Passat(sa speram) 16. Dr. Dre - Opel Astra 17. Radu Nb1 - BMW E30 18. TYB -BMW e36 19. LEXu - VW mk4 Anniversary 20. Minimal M. - Opel Astra 21. ALin CUCU - Suzy GTI 22. Olivian GTS - Opel Vectra OPC 23. Alex Shorty23 - Seat Leon 24. thex - Renault Megane 25. Adytzu - Opel astra[/QUOTE] 26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat 30. GoguCTZ - ceva masina acolo :)) data a ramas stabilita .... 27 decembrie .. ora.. 14:00 ... sa vedem locatia !! |
scuze.. :P modificare
1. CaDDy -VW Golf mk3 GTDiesel 2. Kameleon -VW Golf mk3 3. Alex - VW Polo GT *LEX* 4. Sabin - VW Golf mk4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 7. Kalu - VW Corrado VR6 8. SYD-u -VW Golf mk4 vagenwerks edition 9. Sharky - Bmw 320i 10. TIR - Fiat 500 Abarth 11. Victor WRC - VW Golf mk4 GTI 12.Lunganu' -Dacia Logan (posibil) 13.Frankie - cu Lunganu' 14. Trafy - BMW ///M318 15. Aaron - Vw Passat(sa speram) 16. Dr. Dre - Opel Astra 17. Radu Nb1 - BMW E30 18. TYB -BMW e36 19. LEXu - VW mk4 Anniversary 20. Minimal M. - Opel Astra 21. ALin CUCU - Suzy GTI 22. Olivian GTS - Opel Vectra OPC 23. Alex Shorty23 - Seat Leon 24. thex - Renault Megane 25. Adytzu - Opel astra[/QUOTE] 26. Bila - BMW E21 27. TEO - BMW 328i AlBina Edition 28. Andrei VMD - Seat Ibita[/QUOTE] 29. Cristy CTZ - VW Passat 30. GoguCTZ - Audi A4 B5 1.8i 20v |
bun asa... bravo :)
ma gandeam ca ai schimbat utilaju intre timp :D |
inca nu.. dar mai e pana la intalnire ;)
|
salutari ... posibil sa ajung si eu .... acum nu stiu cu care dintre ele ..sper cu tomata
|
:O:O:O 30 de masini !!!!! , pot sa jur ca nu o sa vina atatea, si daca vin unde stam?
|
N`ai cu cine...atata timp cat s-a facut conferinta sa se lamureasca treburile si nu a vrut nici unu sa dea JOIN....CaDDy poate spune...ca de el a fost facuta. Si Ionut GBP, lasa gura aia mai moale ca tu nu stii care au fost discutiile si te cam bagi aiurea in seama. Pe bune si fara suparare.
P.S: si terminati cu fazele alea gen: "paraseste forumul ". E un forum public si oricine are dreptul sa posteze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
s-a mai discutat despre locatie? sau ramane Polivalenta?
|
Quote:
|
irina impex ?
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca cel mai elegant in privinta locurilor de parcare si loc de arrival ar fi parcarea de la stadion
|
Quote:
|
Quote:
DAR ... daca tot e veterans meeting.... remember primele intalniri ? Capela / Stadion / Polivalenta.... Ramane la STADION...... ora 14:00 ..... 27 decembrie 2010 PS: acolo e destul spatiu de parcare ... si atat :) la irinaimpex se poate gasii vre`un destept sa se dea cu frana de mana sau chestii de genu ( daca apuca sa ninga pana atunci ) si nu se stiu niciodata urmarile... PS2: ce spuneti daca dam si o tura de oras ... cum a fost la E36 meeting ? si as zice evenual ... daca tot Rompetrolu e "a2a casa 4tuning" sa mergem si sa vorbim cu ei sa rezervam acolo ... de la 5 incolo.... loc de parcare este cam pentru toti (chiar daca ne blocam unii pe altii ) |
ba tu gandesti?...cum ma rompetrol...uitate pe lista cate masini sunt...fac pariu ...ca or sa mai vina si insotitori deai celor inscrisi..NU AI LOC IN ROMPETROL !!!!
|
Iar se vorbeste fara sa stiti...mai bine ramane si barul de la Zavoi
|
Quote:
|
Quote:
|
vedem noi atunci unde mergem la un suc. ideea este ca afara va fi foarte frig si nu o sa rezistam prea mult in frig, asa ca va trebuii sa mergem undeva. ideea cu "o tura de oras" mi se pare foarte OK, insa trebuie pe langa o buna organizare, si decenta (nu anturaje, figuri, scheme care mai de care mai sofer). LOCUL, la Zavoi mi se pare iar OK, cat despre barul de acolo, este f mic, asa ca trebuie alte propuneri. bafta! insa timpul trece si 27 se apropie
|
e naspa cu tura de oras ca e exact la ora 14:00 cand este aglomerat iar multi or sa prinda semafoare si or sa se piarda...
|
Quote:
|
Quote:
|
daaaaa,sigur inteleg ,uitasi in ce oras esti:-/? stau si aanalizez cand sunt la semafor, si cand e pe rosu la secunda 2 deja cei din spate si claxoneaza tinand cont ca la secunda 1 eu plec...:))))
|
las k facem sa fie bine .... facem si organizare .. si tot :)
ca loc... eu zic sa ramana stadionu ... ca bar... mai vedem ... ar merge Artemis - e destul de mare pt toti ... numai ca nu avem loc de parcare :( ce spuneti daca dupa tura de oras.. si dupa ce ne inghetam destul langa masini .. sa facem o plimbare pana la Seaca ? acolo dupa linia dreapta .. curba la dreapta ... si este parcare mare pentru toti .. si stam la un ceai / suc / clatite / ciorba .. etc... in functir de bugetu fiecaruia.... ar fi frumos |
Quote:
|
Quote:
|
am putea filma cat ne plimbam pe unde ne plimbam ,pe unde ne dam cu cine ne dam si ce facem, apoi ne oprim undeva si sa vedem filmuletu , pun pariu ca o sa fie faze funny si interesante, da pe la seaca ar fi bine e mult spatiu, cei fara rovinieta pot sa sio faca pe 7 zile daca nu au nevoie pt mai mult e 12 lei ,veniti la mine la servici si va fac eu...:lol::-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning