![]() |
Pai nu stiu de ce pui intrebarea daca a fost vreodata \"cea mai\".
Nu cred ca a spus cineva vreodata (adica cineva intreg la minte) ca e \"cea mai\" Cred ca intotdeauna gasesti o dotare sau o performanta care poate fi combatuta de alte masini. Iar intrebarea nu cred ca e corect formulata. Ce ai vrut sa zici cu clasa lui? pt ca ezista Z, seria 1, 3, 5, 7, exista X. De care clasa vorbesti? toate cele enumerate mai sus sunt clase diferite ale BMW. Rolls Royce e patronat de BMW Mini Cooper e patronat de BMW Eu cred ca s-au achitat foarte bine de datoria pe care o au pe piata de automobile. Pe de alta parte aici s-a facut totusi comparatie intre o masina de 25 de ani care e uzata moral si fizic (in alte tari masina asta trebuia aruncata la gunoi) si o masina conceputa in 2003 si lansata in 2004 care mai e facuta si din parti luate de la diferite masini (adica au avut de unde alege) si in afara de aerul conditionat, vopsea si tapiterie (ultimele doua pt ca totusi a mea e veche) nu cred ca are la ce sa ma bata. Si mai pun inca odata intrebarea - daca eu bagam aprox 2500 Eur in bmw, ce iesea? |
iesea nasol, ca venea vrunu, iti spargea geamul la BMW si-ti fura banii din BMW de pe bancheta din spate, ramaneai si fara bani si cu geamul spart
daca nu v-a placut gluma asta sa incerc alta: ce sa iasa? nimika pt ca bagai toti banii in muzica si singura realizare era doar faptul ca triplai valoarea masinii (sper sa nu te superi pe mine pt asta) ce e clar e un lucru: rezultatul cursei, mai mult de atat va las sa dezbateti in continuare pe marginea subiectului |
Mda.....din pacate nu m-ai nimerit aici. Nu sunt genul care sa bag bani multi in muzica.
Crede-ma ca muzica era ULTIMA pe lista. |
Re:
Quote:
muzica se rezolva cu o toba sport :headfones |
baietzii care lauda loganu si zic k ar repezenta unpas enorm pt. dacia....
intratzi pe www.daciaclub.ro si vedetzi ce halde probleme au posesorii de logan.... volan blocat in mers in curba, apa in portbagaj, sufletu` degivrare scartzaieli cutie naspa etc. |
Astept cu nerabdare detalii despre inceputuri de coroziune, ca tabloul sa fie complet... :lol: Nu-mi place sa ma bucur de raul altuia, insa realitatea e realitate...
|
nu cred k o sa ashteptam prea mult ... adik am vazut la spalatorie solnitze cu rugina pe la aripi deasupra rotzilor precum si langa usile din fatza tot pe aripa ... si knd te gandesti k oricat de veche ar fi fost solentza respectiva mai mult de un an juma nu avea de unde sa aiba
|
Nu prea postez pe forumul asta tocmai datorita faptului ca discutiile degenereaza aberant asa cum au degenerat si in cazul subiectului de fata.
1. Nu inteleg ce atata fass: Diferenta intre Logan si BMWu (masinile de fata) e clara: cutia de viteze si trenul de rulare. Loganu ala nu poate sa aiba 102 cai fix! De ce? Pt ca e nevoie de un dinamometru special care sa masoare puterea. Dinamometrele astea sunt de 2 feluri: alea care masoara puterea la roata, si alea care masoara puterea la arborele cotit (presupune demontare motor de pe sasiu pt masurare). Mi-e greu sa cred ca cineva a stat sa scoata motoru de pe Logan, sa-l puna pe dinamometru si sa-l masoare... Cat despre varianta cu puterea la roata, asta e si mai putin plauzibila: daca Loganu asta ar avea 102Cp la roata, i-ar fi dat respect lu C00bra. Deci care e diferenta? Pai in cartea tehnica a masinii apare puterea motorului. Din asta (90 Cp pt Logan 1.6 MPI standard) se pierd destui in cutie, rulmenti, aere conditionate, alternator, suspensii. Asa ca la roata ajung cam 60 de cai... Tzin sa-l felicit pe posesorul Loganului \"for a job well done!\" si sa-i urez \"keep it up!\". Si sper ca Loganu 1.6 16v sa aiba alta cutie, suspensii mai tari si discuri pa toate rotile! :p 2. Tzin de asemenea sa-i felicit pe cei care nu fac altceva decat sa posteze cat de nashpe \"e\" Daciile! Voi suntetzi ADEVARATZII romani mereu nemultumiti! Dar ce vb eu, probabil fiecare din voi aveti acasa cate 5, 6 supercaruri in garajele voastre din Ferentari, Colentina sau Pantelimon! Mama ce nashpa \"e\" Daciile... Toti au vrut o Dacie cat-de-cat moderna si ieftina! Acum descopera ca nu sunt multumiti... Vor mai mult... Probabil ca daca Mereces cumpara Dacia si facea S-CLassuri la 10000 de euro, romanii ar fi zis ca nu e destul de luxos... |
1.Eu am zis asta inca de la inceput...trenul de rulare nu o ajuta...pt ca nu e conceputa pt asemenea competitii...
2.Avem tot dreptul, ca romani, sa ne dorim de la Dacia un model cu mult superior celor existente...din ceea ce am citit pe daciaclub.ro si prin alte parti, si din ceea ce am si vazut unii dintre noi, se pare ca mai avem de asteptat...filozofia tipic romaneasca este \"asta e, merge si asa\"...ei bine, NU merge...Sa te auda D-zeu sa cumpere Mercedes uzina Dacia! Eu, totusi, m-as multumi si cu Honda(daca nu ma insel, au fost si tratative cu o marca japoneza, nu sunt sigur care, pana sa revina francezii)... |
Polemica mare aici.... anyway.... se stie ca tot ce a facut dacia de ceva timp in coace a fost un compromis continuu, in alergare dupa pretzuri de productie mici, si priza la public... nimic mai mult. De apreciat este insa tendinta uzinei dacia acum, spre produse de o calitate ceva mai buna, sa poata fi \"inghitite\" si de piata de afara, cu toate ca inca nu a facut aproape nimic in privinta fiabilitatii si performantei..... Oricum, daca cineva vrea sa aiba o dacie cu care sa faca misto de f.f.f. multe masini tari comparativ cu o dacie(bmw, mercedes, audi, vw..... si nu modele vechi) o face fara prea multe discutii, ci doar cu un pik de pasiune si bani ceva mai multi.... vezi nova rosie cu motor de renault 1.8 16v.....
|
eu nu stiu ce ne tot lalaim atata cu masina ieftina bla bla
ia scoateti capul pe geam si vedeti cam cate masini ieftine vedeti pe de alta parte romanii se impart in oameni saraci si bogati. nu prea exista clasa de mijloc pe care sa ii coafeze 8000 Eur. iar daca ar exista cred ca ar mai pune diferenta pana la 12-13.000 pt ceva cu un oarece renume pe piata auto, nu un hibrid facut din prostii |
...
fff bun adugirea care a spus_o cobra apropae k mi_a luat vb din gura...:(
R3$p3c7 |
12 Pagini de ***uri . . . . . Noi am spus un fapt . . . .un 520 E12 a facut un Logan . . . .scurt . . . .ce atatea polemici de *** ??????????????????
D'aia s-a umplut forumu asta . . . . |
Asadar, topic inchis!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning