![]() |
Re: E30 - my boy ♥
:D Ok. Cred ca e cazul sa continuam acest topic, deoarece masina merita si va merita si in viitor(asa sper eu). Eu sunt noul proprietar al masinii, si.. ce pot sa spun? M-am indragostit de ea :D:D
Pe viitor masina va suferi mici modificari estetice(jante, posibil un kit - nu sunt sigur de asta), iar la motor nu sunt sigur ca vor veni modificari(nu am luat-o pentru asa ceva - ci pentru masina per total). Altceva ce pot sa zic? Sunt incredibil de fericit ca am devenit un posesor de BMW E30 si voi avea grija sa ramana la fel de impecabila ca acum. Pe masura ce situatia va evolua la masina va voi tine la curent! P.S.: Voi schimba si semnatura evident! :lol: :) |
Quote:
|
N-ai de muncit ma? :lol: Am sa-mi schimb si userul in MasterOfMorpheus :lol:
|
Quote:
|
Se aduna gasca de ursi faini la Roman:twisted: It's good!
|
Quote:
|
Se aduna gasca de ursi faini la Roman:twisted: It's good!
|
Quote:
|
Quote:
http://shop.thestickyrings.com/145-1...mw-so-good.jpg |
faina masina ai,am si eu un unrsulet am vazut ca faci sedinte foto mar interesa daca se poate sa faci si cu masina mea?
|
Quote:
|
Nu va mai agitati mai pe aici.... :)
Nu au legatura sedintele foto cu ultimele pagini. Fac poze, dar mai mult la prieteni, cunostinte... Si nu vin pana la Sf. Gh. sa iti pozez ursul, sorry :D @Alex: succes cu ursu`... sper din suflet sa va intelegeti bine. Mie mi-e foarte dor de el. Astept cu nerabdare sa ii pui numere, sa nu ma mai sune lumea in continuu ca mi-a vazut masina :)) |
daca tot sa deschis subiectul , poate in primavara ma ajuti si pe mn cu o sedinta fota (asa ca intre vecini) , asta dupa ce reconditionez jentile .
|
Merci frumos :-) Pana acum ne intelegem foarte bine. Cat despre cealalta problema te cred, aseara am reusit sa ne intalnim(intamplator) si cu primul sau proprietar :-)
|
Stiu, mi-a zis. :) Pana si el se simte ciudat ca nu mai e la noi.... e printre PUTINELE (singurele 2) masini care au "rezistat" atatia ani la el in garaj.
|
Buna!!! Am vazut k a aparut alt urs la tine in parcare...unu visiniu de bulgaria si e si de vanzare...despre ce e vb...e al tau..?
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning