![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
foarte frumos a iesit culoarea. si eu zilele astea cred ca ma fac cu un golf ( defapt masina ii cumparata pentru maicamea 1.6 60 cai din cate stiu :D , sa vedem ce putem face si cu masina aia :D
|
Super tare masina , cati mai multi km fara incidente!
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
Quote:
|
n-o vinde mah ca ma rog eu zilnic sa n-o vanda :))) ! eu cu cine mai bricolez diverse dupa aia ?? :))))) edi n-o vinde ca te blestem :))))))))) =))) !
|
psss psssptztztztzzz
|
5 Attachment(s)
salutare,
masina a primit cadou o linie sony, acuma nu stiu ce sa fac. sa o vand sau sa o tin. daca o vand ma orientez spre g4 1.8t oricum sapt asta trebuie sa ii tapitez scaunele shi plafonul, sa ii schimb flansele si rulmentii pe fata, sa ii fac unghiul si schimbul la ulei. cam asta ar mai fii de facut zic eu. mai bag niste poze. brgds, edi |
Quote:
|
"Plange" dupa niste stopuri misto ,in rest e marfa masina!
|
nu stiu ce sa zic despre folie - ma mai gandesc....
ce stopuri tot ziceti mah? mie imi plac astea. cipricipri despre ce stopuri vb/??/ - sper ca nu te gandesti la dalea pe leduri.... brgds, edi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
hmm....pot sa spun ca nu imi plac?
totusi le prefer pe astea hella de gti. brgds, edi |
Quote:
Normal ca poti sa zici ca nu iti plac. Fiecare cu gusturile lui :D Oricum ai o masina de nota 12+ |
nici eu nu as schimba stopurile alea cu unele pe leduri(parca-s luminite de pom de iarna).Nu se vede bine in poze dar sunt cumva ca alea de vr-u?
|
Quote:
|
edi ce valoare crezi ca are masina acum .?
|
Quote:
pai am dat 3700 pe ea shi am bagat o caruta de bani (fara nr, fara nr) si munca in ea ca sa o aduc la linia de plutire. acuma imi pare rau ca o dau dar nu am ce face si sincer prefer sa o dau unuia care o apreciaza decat unui inconstient care sa o faca praf ( sunt patit - nu e deloc frumos sa iti vezi fosta masina facuta praf ). iar cat despre munca la masina - am preferat sa o fac eu ca sa evit situatii de genu - acei mecanici care dau din umeri si se uita ca prostii la masina. Wob - tu acuma ma intrebi pt ca ai vazut pretul la bazar? am pus acel pret pt ca eu cred ca aceasta masina este cu mult peste alte golfuri si numai eu stiu ce i-am am facut si cate nopti nu am dormit scotocind diy-uri pe forumu ala.... oricum pretul nu este batut in cuie, avand in vedere ca este o masina s/h totul se negociaza..... de exemplu, pretul poate sa creasca - mai trebuie sa-i fac urmatoarele sapt asta : - sa-i bag pele pe scaune. - sa-i schimb discurile de frana si placutele f.s - rulmentii f.s - uleiul si filtrul. sau poate sa scada - daca gasesc eu gti-ul ala si imi trebuie banii urgent.... hai brgds, edi |
pacat :( ... sper sa nu o dai unui pusti idiot .... a se tine cont si de cazul SGM si de masina lu Blondu de care nu mai se stie nimic.
|
race .. nu am vazut pretul de la bazar
vroiam doar sa ne spui cat s-a muncit la ea ;) |
Quote:
|
intradevar s-au bagat multi bani in masina asta foarte multi .. la fel si munca ... si masina isi face toti banii pentru ca este totul nou si deasupra si pe dedesubt ... suspensii noi noute jantele pe 17 inch bucsaraia schimbata tot traseul de tobe refacut cap coada , capac delco si lulea noi noute , linie sony noua cu garantie , masina vopsita integral de 1 luna 2 , faruri angel eyes , barele modificate , bad boy look numai eu stiu cat s-a muncit ca sa iasa asa bine , si extrem de multe alte chestii .... spor la vanzare ... mie-mi pare rau ca-l dai !
|
5 Attachment(s)
say hello to my little friends ( fat friends ):D:D:D
-fata 7.5j spate 9j -urmeaza suspensie reglabila / tobe magnaflow / sistem alarma cu cheie briceag- trebe montat dar nu am timp |
extra ! spor la treaba si numai bine !
|
chiar ca extra :D sa le stapanesti sanatos ... am fost si eu foarte aproape sa cumpar unele 4*100 pt golful meu, acum insa we ride on BBS RM :D
CRIMA KESKIN KT 1!!! |
salut edi,
superb lucrat la asta "micu" felicitari isi merita banii bagati! spune-mi si mie farurile,pleoapa de unde si cam la cat le-ai luat ..ca la noi sunt preturi extreme.. -glila si bara la cine le-ai facut ? ms mult -tinem legatura ...vreau si eu sa-l fac frumos pe asta micu. - ca rapid e al dreq |
salut,
pai bara am facut-o eu,grila si pleoapa le-am luat de la fritz 4 tuning, farurile le-a adus un baiat din cta. brgds, edi |
pentru cei interesati masina se vinde.............urgent
|
baaaaaaaa iar incepi ma ? da-te-n saracie sa te bata daca vinzi tu masina asta cu combinatiile tale si cu schimbarile tale ! te blestem mah ! =))) :)))
|
rog un moderator sa inchida topicul.
multumesc. brgds, edi |
Topic redeschis la cerere.
Un update daca se poate ? |
multumesc wob, o sa ii dau link-ul sa bage in continuare.
brgds, edi |
Salut baieti. Eu sunt mai nou pe aici, tocmai ce am luat masina lui Edi. Masina frumoasa, buna..multumit de ea. Momentan i-am montat folie fata spate si in interior mici ornamente:D voi reveni cu poze ca momentan nu sunt acasa
|
salut..si felicitari pentru achizitie...sa ai grija de ea in continuare..la fel cum a avut si fostul proprietar:)
|
Pai...felicitari pentru achizitie, asteptam nerabdatori upgrade-urile la masina... Si sper ca nu o sa iti bati joc de frumoasa masina....
|
7 Attachment(s)
Voi avea grija, in primul rand ca nu sunt "distrugator" de fel:D si pacat de munca care a facut`o edi. Momentan astept sa termin cu actele, nu stiu de ce dureaza asa mult. Joi s-a facut 1 saptamana...dar asta e...astept. Intre timp i`am montat folia fata spate omologata(pe fata nici nu prea se cunoaste:( ) un pic la bord am aranjat si mici retusuri in interior. La aripa dreapta spate mi-au lovito aia de la montaj folie cu ceva si i-a sarit vopseaua.
|
daca stie cineva unde as putea gasi diverse chestii pt bord...sa`l mai infrumusetez nitel:D am in plan pt sapt viitoare inele ceas bord cromate, ceas plasma sau schimbat becuri bord(toate) si sa mi montez un sistem audio (woofer+statie). and next, retusurile la caroserie:D
|
Eu nu as pune plasme
|
Quote:
|
E omologata folia pe spate?Tot ce pot spune este ca, e o masina f.frumoasa si buna.Ai grija de ea.
|
Felicitari ptr achizitie. De unde ai luat folia ptr bord ca vad ca este ptr g3.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning