![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
un desen foarte reusit dupa parerea mea... per total adik .... dar eleronul nu lai dus pana in capat in partea din stanga; partea superioara a lunetei nu este paralela cu partea inferioara; interiorul jantei din spate nu e centrat corect; roata fata mi se pare km mik; arcul de la roata din fata iarasi are probleme (ar trebui sa fie la fel k cel din spate, care a iesit foarte bine ); oglinda mi se pare km mare si perspectiva park se ingusteaza prea repede imediat dupa roata din spate... sper sa nu t superi p mine... cum am si zis... mi se pare totusi un desen reusit :) bafta in continuare :p
|
daca m as supara asa de usor...n as mai posta aici...le as tine pt mine...:-)
|
Intotdeauna am crezut ca fetele deseneaza cel mai frumos ... si nu mai dezamagit ...
Cred ca ai gresit proportia geamurilor ... in rest alte defecte nu am mai observat ... orcum nu am luat fiecare mm patrat sa il studiez :D |
Quote:
|
greselile ...au fost spuse ...da` per total ...e super desenu ..keep it going !
|
lumeee ... ce se mai intampla cu poll-ul cu trabant-ul ala???vreau sa votez si eu nu d'alta;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
n`am prea desenat in ultimu timp..mi`e ca imi ies din mana ... un mic porsche ..neterminat
|
dap ... asai... ti-ai iesit din mana... nu inteleg de c faci tevilea alea in faruri si in stopuri nici sa ma bati :lol:
|
1 Attachment(s)
E postat si la "Masinile voastre desenate de noi" , dar vroiam sa aflu parerile voastre:D
|
Un singur lucru vreau sa comentez ... Planul capotei nu este inclinat ... este drept .... Am stat la volanul unui dodge caliber ...
|
Quote:
|
Quote:
|
epY bine ca te-ai trezit dupa 10 ani .....Orcum bine ca te-ai trezit ....
PS: Daca nu sunt prea indiscret .... Tu nu desenezi? |
ceau lume ce mai facetzi ce mai desenatzi??? scuze d absentza mea lunga da nu am prea mai avut timp de net si ...stiti voi... lume noua?? pheerya chiar imi plac desenele tale mai ai cate o chestie mai stramba da sunt bune
|
1 Attachment(s)
dupa o lunga perioada de abstinenta ( :lol: ) de la desenat... si mai ales de la proiecte proprii ... revin in fortza :p ... stiti rutina...
|
Misto masina Ace ... Duce spre ideea de ceva japonez ....
Ideea cu portere "fluture" nu se integreaza asa bine in aliurea masini ... Dar per total e faina ... |
Ace e faina da dak o iei atent mai gasesti cate ceva...pe capota alea 2 prize nu sunt prea drepte ..aia din stanga imaginii are ceva stramb si rotzile sunt beeton da mi se par cam mici da sunt faine si farurile poate mergeau mai in detaliu da oricum ai reinceput bine dupa pauza de desenat
|
5 Attachment(s)
mai pun si eu cate ceva sper sa va placa acum cu scanner poate pe unele le-ati mai vazut....astept comantarii
|
arata misto ... mai ai unele probleme cu perspectiva... unele linii le ai mazgalite ... si hasura arata oarecum plata... incearca sa ii faci nijte reflexii mai evidente sa ii dai volum masinii ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce sa intamplat ,nimeni nu mai deseneaza( :D nici eu nu am mai prea desenat :D )??? mai pun ceva mai vechi ... tot cam aceleasii probleme o sa le vedetzi da macar sa nu moara topicu
|
bah imi place de tine... tine-o tot asa k ajungi departe
|
Mie nu imi plac caricaturile rializate de voi ....
Voi nu stiti ce e o caricatura ... Prin caricatura nu se intelege o masina care are rotile mari si spoilere imense ... Printr-o caricatura se scot in evidenta elementele care nu isi au locul acolo sau au proportia gresita ... |
bine alkatraz ...ne aratzi tu cum ar trebui sa fie o caricatura??? eu unu sunt chiar curios ...
|
Am sa iti arat in cateva zile una ...
|
asta ar trebui sa fie interesant :lol:
|
imi place cum suna "iti arat eu una ... in cateva zile" de-abia astept macar zi ce masina faci pls...
|
Ca sa te lamuresc si ce masina fac .... Dacia Logan
Am ales aceasta masina pentru ca nu imi place si au si criticat-o ziaristii din domeniul auto ca ba are nu stiu ce ba nu stiu cum e .... Nu poti sa rializezi o caricatura la o masina despre care ziaristii spun numai lucruri bune si admirabile ... |
Incepator..Prima mea Masina..
|
Re: Incepator..Prima mea Masina..
|
pai holy loganu e foarte in detaliu ...mai bun ca al meu de la concurs la care am recunoscut k lam copiat k am vrut sa fie cat mai aproape de realitate deci loganu e super da a doua nu trebuia sa o mai pui k na....(e masina:D) ai inteles dak mai faci ca prima eu unu mai vreau sa ma vad de la tine si altele
|
c e drept loganu arata prea bine... iar a doua .... care-i faza?
|
c e drept loganu arata prea bine... iar a doua .... care-i faza?
|
:lol: Doamne sterge-ti postul al doilea ... ne face de rusine ... aia nu e masina ... sunt 3 linii ...
Asa bunul simt al omului si instinctul pentru frumos trebuia sa nu te lase sa postezi imaginea aia ... Ace iar face forumu' figuri ... :D |
:lol: :lol: :lol: .... eu nu cred k "propietarul" 1 masini a fqt si pe a doua .... mi se pare cam imposibil chiar dak a copiato.... a doua zici k e pusculitza .... sry man da asta e parerea mea.....
|
a doua a fost prima mea masina facut..adik PRIMA PRIMA..LOGANU A FOST PRIMU kre zic yo k a fost reusit...
|
https://img70.imageshack.us/img70/908...e006rz7.th.jpg
alta..asta sper sa consoleze masina a doua :D |
TnGmorors
1 Attachment(s)
Aceasta e masina mea
|
Re: TnGmorors
cati ani ai ??? (k mi se pare cam dubios scrisu' ala cu 2007) ... oricum - puteai sa o pui altundeva si sa postezi ceva mai dinamic la un topic nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning