![]() |
Re: Bmw 320d
aha, ar fi o idee, poate am sa bag maine ceva poze
|
9 Attachment(s)
sa mai bag si eu ceva poze cu masina. am pus si 2 poze putin mai vechi si niste poze putin mai actuale.:-)
|
VREAU si eu :(( ..mama ei d viatza :)) ..da nu ma fac eu mare,nu-i asa marius?
:P uoof |
in sfarsit vad si eu pozele astea. nice front bumper
|
sa ii pui plasa la bara fatza...si pune pe ea ce mai ai ca o sa ii dea bine...parerea mea...
|
:lol: :lol: :lol: da, mai am pt ea pleoapa pt luneta, eleron de M si foie de carbon pt capota poate si cupola si portbagajul
|
Schimbati si jantele..ia-ti 2 aripi si puneti si NOS :D :)) :P
|
ar mai fi de bagat bani multi in ea, dar nu stiu daca sa continui sau sa ma opresc aici :D
|
Sfatul meu...fara suparare... dak iti permiti din punct de vedere financiar ar fi sa iti pui un motor mai mare...sau chiar sa iti iei un m3 si sal aranjezi.;) Dar oricare ar fi decizia ta sa te gandesti de 2 ori..Numai bine!;)
|
daca ar fi bani as face multe, dar deocamdata nu masina este o prioritate
|
nu pune niciun motor pe ea...
e prea complicat, nu ai un service bun care sa-ti faca un transplant de genul asta in zona, si operatiunea e prea dificila, nu e doar motorul, e prea mult de munca ( suspensii, frane, transmisie, etc ) |
oricum nu ma complicam cu schimbarea motorului
|
eu zic ca nu are rost sa il schimbi.....ca din cate am inteles numai vrei sa il tii mult..
|
...felicitari...arata mmm nice!!!:P
|
Quote:
pe alta parte.. marius.. hai frate la Iasi pe 15..ce naiba? :D hai sa stam de vb..sa bem o bere..ceva.. si..pe langa astea.. sa vezi si ceva masini frumoase.. daca nu ai pierdut 22 octombrie ... adik intalnirea din Iasi de anul trecut.. inseamna k e ceva in capul tau.. si intalnirea asta care va fi pe 15 in nici un caz nu trebuie ratata ;) iti spun cu mana pe inima k o sa fie frumos :D detalii gasesti aici ;) bmw_loverrrrrrr :P https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49326 te astept.. |
te cred slip, pt ca stiu ca aveti masini frumoase p'acolo, am vazut anul trecut ;) da chiar nu pot veni, pe 15 am o nunta la cineva ff important si chiar nu pot lipsi. dar promit sa ma revansez slip :) poate candva vom bea berea aia de care vorbim de un an de zile :lol:
aleks, sterge porcaria aia cu filmuletzul plsss |
Quote:
dar daca spui k ai nunta la cineva important..atunci.. normal k lipsesti ;) :D lasa k bere aia nu se rasufla ... :D odata si-odata tot o bem impreuna :P poi ce sa mai zic.. decat..distractie placuta..si ..sper sa iti placa pozele de la ce "a fost" sa zicem.. :D :lol: bafta... |
Quote:
|
8 Attachment(s)
sa mai pun si eu niste poze pe aici ca aproape uitasem de topicul asta :rolleyes2
|
frumos vecine...numai ca data viitoare sa ne zici unde e antifurtul la roti ca am stat pana la 2 la service...si mai era si fffff frig..
|
Re: Bmw 320d e46
frumos bmw-ul!!ar arata mult mai bine cu plasa neagra la spoilerul din spate!!!in rest numai bine!!!daca mai ai nevoie de janta modelul tau da-mi un p.m!!am pe cineva care are!!
|
Frumos bmw din fata... cam urate stopurile alea... nu dau bine
|
fiecare cu parerile lui. poate cand va da caldura ma apuc sa mai pun pe ea sa mai schimb....
|
cat te-a ajuns spoilerul de m technic II !!poti sa-mi spui un pret si de unde ai cumparat-o !!m-ar interesa si pe mine!!!poti trimite un p.m.!!bafta!!
|
Quote:
|
sincer...tie iti plac stopurile alea ?
|
1 Attachment(s)
sincer daca nu-mi placeau nu le mai puneam. imi place ca se asorteaza cu farurile care sunt tot pe chrom. oricum in viitor am sa le schimb cu unele cu leduri. poate chiar ceva de genu'
|
Quote:
|
Quote:
arata foarte bine marius......keep in going.. poate am sa pun niste poze de curand..daca vrei....of course |
acum cu noul look masina arata super....superba pot zice...cel putin pentru mine....trebuie sa bagi masina la o sedinta foto neaparat....sa il rapesti pe silver:D
|
Quote:
|
deja a vazut`o...:D:D
|
Quote:
ar fi frumos sa faca o sedinbtza si cu radu.....;) |
Masina am vazut-o ieri cand am venit de la scoala, arata intr-un mare fel :D!
|
ms ms mult baieti. ar fi o idee sa facem acea sedinta foto, ce zici silver vineri esti liber??? ai mai multe de fotografiat :-P
|
Da, sunt liber :D. Cu cat mai multe subiecte de fotografiat cu atat mai bine.
|
8 Attachment(s)
deci....sa mai pun si eu niste poze cu masina mea si a unui prieten si cu noul spoiler spate de M pentru a completa linia si jantele pe 18" care au mai fost pe masina doar pentru poza :)
care mai aveti poze din seara asta puteti sa le puneti aici :) |
Re: Bmw e46 putin aranjat
16 Attachment(s)
Adaug si eu cateva poze.
|
8 Attachment(s)
pun si eu niste poze:D:D
|
Frumushica masina, sa te bucuri cu bine de ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning