![]() |
Re: DACIA SOLENZA 1.4 MPI
Quote:
Cred ca o sa renunt o perioada la ea sau de tot |
Trimite-o la mine, ca la supernova vine mai bine
|
6 Attachment(s)
Poze noi
|
Te-ai tzacanit....
|
Da nus prea negre farurile alea ? :lol::lol: nuti dau 2 saptamani si te ia garda daca mergi asa cu ele
|
Foliile au fost puse pentru poze!
Sunt sigur de asta, pentru că nu are cum să circule cu maşina aşa (şi aici nu mă refer din punct de vedere legal). P.S. Şi folia lipită pe faruri are foarte mult cute. Deci... P.S.2 Şi eu mi-am pus aşa, dar doar pentru poze, pentru că fizic, este imposibil să circuli cu maşina! |
da cum zicea si andi daca a pus folia pentru poze e ok,dar trebuia partea de sus a masti sa o lase cu bleo ca sa vina bine cu pleoapele,dar daca a pus folia ca se mearga asa cu ea este prea mult parerea mea.;)
|
Folia pe faruri a fost pusa doar pt poze si din plictiseala:D
|
Quote:
|
Te-am vazut astazi prin Timisoara, arata bine masina ;);)
|
nu esti normal la cap :))))
|
4 Attachment(s)
Echipat de iarna :D
|
Foarte tare masina ta, felicitari pentru munca depusa.
Unde ai gasit prelungirea de golf? Daca m-ai putea ajuta, ar fi perfect. Dau o bere, merci anticipat. |
razvan vad ca esti din bucuresti ,prelungire de golf 3 gasesti sigur in targ la vitan si mai mult de 40 lei nu ajunge.si sunt si destule magazine in oras care aduc pe comanda asa ceva...
|
Merci mult de tot, o sa caut sa vad ce gasesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari ai facut o treaba excelenta cu masinuta ;)
Pt cei cu nelamuriri va spun ca am si eu aceeasi toba Carub pe solnitza mea si suna fff bine , dar eu i-am scos sita aia (e ceva mai zgomotoasa fara sita dar are un uruit frumos nu d-ala de toba sparta ) Alex o intrebare pt tine...vreau sa-mi pun si eu o cotiera urgent dar nu-mi imaginez deloc cum as putea sa o prind sa stea cat de cat fixa...vreo sugestie ? |
4 Attachment(s)
O mica imbunatatire dupa cateva ore de munca am reusit sa montez intrerupatoarele pt plafoniera la toate usile:D
|
6 Attachment(s)
Ultima achizitie:distantiere 30 mm + niste poze din vara
|
:lol::lol::lol: te plimbi pe la herculane
|
Quote:
|
Iti recomand sa nu pui asemenea distantiere, nu au inel de centrare astfel nu poti centra bine roata si cu prezoane lungi nu se pun la distantiere mai mari de 20 mm ca se pot rupe
La peste 20 mm sunt bune distantierele tip flansa si sa fie ceva de calitate nu din alea de otel facute pe strung ca sunt foarte grele. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze de astazi dupa o ceruire rapida:D
In weekend sper sa pun si distantierele(mai astept 4 prezoane) |
Hai ca mai da caldura putin, punem si noi roatele de vara si bagam o intalnire
|
Quote:
|
staiiiiiii.... eu nu mai am asigurare pe masina mea, nu i-am pus roatele, nu am coborat-o.... inca-i paragina. Mai stai putin
|
pe a lu` serghei o sa o ridice aia de la primarie....ca ii parasita prin ronatz
|
crezi tu. o sa invie cat de curand :D
|
:))))
|
Astazi am avut ceva liber si am lucrat putin la masina si anume:
-schimbat bucse brat stanga + dreapta -bucse bara stabilizatoare(toate 4) -pivot dreapta -planetara dreapta(Breckner) Si maine mai urmeaza sa schimb placutele de frana Rezultatul=multa liniste:lol:(pregatit de ITP):D |
Foarte frumoasa, dar ploapele alea... nu crezi ca sta mai frumos fara, sau in cel mai bun caz prelungesti capota :), in rest foarte ingrijita .
|
tu ti-ai schimbat alea sau ai fost la service?
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi am reusit sa pun sus distantierele
|
Anvelope late arata ca o caruta :))
|
cum ca ai pus distantiere, incearca sa o cobori un pic. o sa arate mult mai bine
|
acum ca ai pus distantierele, incearca sa o cobori un pic. o sa arate mult mai bine
|
5 Attachment(s)
Astazi am mai lucrat ceva pe la masina
Mi-am schimbat butonul pt deschidere portbagaj si mi-am montat tetiere pe bancheta spate(mi am pus doar doua deoarece a treia tetiera imi obtura vederea in retrovizoare) Tetierele sunt luate de la un Astra G |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning