![]() |
Re: dacia alb negru
5 Attachment(s)
1. cum ar arata mai bine cu ploape sau fara ploape?
2. toba Power Foul pe care am avuto pe masina |
asarata mai bine ma n\ae cu pleaoape dalea mai drepte alea care le ai tu sunt urate fai dalea drepte ca sunt mult mai marfa :D
|
Ba numele tobei este Power Ful vezi ca ai scris greist si dupaia iar fac astia comentarii , corecteazate si tu pana nu incep astia cu comenbtariile aiurea :D
|
1. cum ar arata mai bine cu ploape sau fara ploape?
2. toba Power Ful pe care am avuto pe masina de curand am chizitionat niste stoboscoape marfa |
pune poze sau un filmulet cu stroboscoapele;)
|
1 Attachment(s)
poze cu stroboscoapele, ce parere aveti? nu am avut timp momentan sa le montez
|
1 Attachment(s)
noi poze atasate la cele vechi, in timp ce clipesc
|
Marfa cand le pui fratzica ca vreau sa le vad pe masina noaptea :D
|
fratioare nu sunt niciun talent, dar nici nu vreau sa n certam aiurea 'fratioare'.
tot ce ziceam e ca lauzi prea mult masina asta. sunt altele si altii care ar trebui laudati. si daca tot sunteti voi asa cu masini si tuning sunteti in FullSpeed Racing club? ca asta incercam sa facem si noi. sa ne unum mai multi sa facem ceva frumos. suteti in alt club? |
aseara m-a oprit politia si a vrut sa imi ia talonul, cica nu am lumini pe dreapta, ncs-balaure sa vii sa imi faci becul de pozitii sa stea bine in far ca imi scapa de akolo! :)
|
sco211 nu sunt in nici un club dar vreau sa ma inscriu si eu
sco211 am auzit ca acel club ar fi al lui Dicu(DYC)fiul patronului de la dicgrup |
club de curse? :shock:
|
Pai ar fi o idee ca si eu as vrea sa ma inscriu :D
|
6 Attachment(s)
nu taule clubtunyng
poze la noul carburator weber,dublu corp si soclu termic |
eeee tau-le asa imi place...carburator...interesant.
cat despre club, Fullspeed racing nu este al lui dyc, 'sefu' e Nicola.(avea o tigra albastra cu ymc) cat despre inscriere, eu nu pot sa fac nimic deoarece sunt doar membru, tre sa vb cu lumea si sa facem o intalnire sa discutam toti. |
sco211 :sunt balauru nu tau ,am montat acel carburator dar nu mergea cum trebuie si lam dus la cocis la un banc de reglat carburatoare ,momentan am pe cel original de 1600 dublucorp de nova
|
salutare,felicitari lui balauru mie chiar imi place dacioara lui in comparatie cu a lui tau ,in rest imi pare rau ca imi cheltui banii pe tampenii la cati bani cheltui pe prostii aveam masina mai tare ca a multora da in sfarsit daca mai stau pe aici si mai discutam cine stie ma apuc de treaba si eu ,imi place f mult masina a lui tau se cam da mare ca a ajuns unde a ajuns dar el e din buc si are mai multe sanse ca cei din provincie asa ca ,mai discutam :-P
|
scuze de confuzie...:P...dar tot imi place...
sunt curios cat se schimba. trage mult mai tare?am si io unu in calsa care are carburator de nova pe dacie si nu am ramas prea impresionat... nu se gasesc cutii de viteza mai klumea pt dacii? e unu cu un CN rosu, CPI.asta parca are cutia schimbata... |
Cpi ul este liberta in fiune cn dar mi se pare ca nu mai are cutia modificata eu am avut pe o camioneta fara sa stiu o cutie de curse :D de se mai intampla daca gasesc noul proprietar am sa o recuperez avea rapoartele foarte scurte era super cutia 5 trepte rupea
|
sco211 bineinteles ca am si cutia modificata nu numai motorul am cutie de renault cu un grup 8X33 de alpin,nu stiu daca ai citit mai sus dar eu lucrez in service auto si sunt de profesie mecanic si electrician auto
|
baieti mai nou am vazut astazi in targul saptamanal LCD in parasolarul de la oglinda de vanzare,la un pret destul de rezonabil
|
2 Attachment(s)
poze cu LCD in parasolarul de la oglinda de vanzare,la un pret destul de rezonabil
|
baga un scor daca se poate...sau daca nu spune-mi pe PM;)
|
vlad 4tuning daca nu ai observat in a doua imigine e pretul pe el costa 480 lei noi
|
super marfa rahatu asta dar la masini de curse nu se preteaza bai ady :D
|
lasa Dumy ca o sa las dacia de curse si o sa imi iau un trabi maine sa ma ocup de el ,il iau mai mult de caterinca , o sa pun poze cu el simplu si cu modificarile ce o sa le fac.:peace:
|
Ba am auzit ca se anuntza ceva pt duminica la stadion :!:
Ceva legale ??asa am inteles ia intereseazate si sami dai si mie un mesaj sami spui ca as vrea sa fiu si eu prezent :D ca participant |
Vezi sami spoui si mie sigur ca sa imi fac niste planuri de pe acum :D
|
DA baeti este adevarat despre cursa de dumunica si anume :Duminica, la stadion va avea loc Cupa DSJ Arges la automobilism viteza.Concursul este organizat de Directia pentru Sport Arges si Clubul Sportiv Media Team din Pitesti,cu sprijinul Politiei Arges, Jandarmeriei si al Primariei Pitesti
|
DIN PACATE EU SAR PUTEA SA NU PARTICIP nu sunt sigur dar am probleme tecnice la masina si nu stiu daca o sa le remediez pana duminica
|
Abia astept de cand asteptam asa ceva :D
|
frate puneti si voi ceva despre legala aia de la stadion
|
Ag-08-dem
3 Attachment(s)
ce faci dumy? mai da si u un semn de viatza
maine ma ocup sa imi fac lampile pe spate pe leduri la pozitie si sop pe frana. treci si u pe aici sa mai vb si noi |
dar unde faci stopurile astea p led??
sunt curios, nu mai critic p nimeni... |
1 Attachment(s)
am la la ceata cu leduri. in poza nu prea iti dai seama dar in realitate e cu totul alceva
|
incercare nereusita SCO211 nu au mer cun crebeam eu ledurile respective
|
dar nu o sa ma dau batut
|
Pune si tu poze cu noul carburator dublu corp pe care ti l-ai montat.marfa capacele!!!
|
1 Attachment(s)
iti plac jantele de pe cielo asta?
|
da , vad sau nu vad prea bine din poze...
oricum nu cred k o sa iasa niciodata cum trebuie pt ca nu prea ai cum sa faci sa se vada ledurile separat prin difuzorul de la stop. io m-am gandit la niste solutii, dar e destul de nashpa... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning