![]() |
Re: E30 - 318i Cabrio - Proiect nou
2 Attachment(s)
Merci la fel, sa fie sanatos! Cecotto vreau si eu sau imi mai plac cele Green Edition, gasiem unele pe eBay, le-am platit si am ramas si fara bani si fara interior.
|
te urasc
|
Quote:
|
Fascinant ... :shock:
FELICITARI 8) RESPECT !!! :twisted: si tot tacamu` :baby: |
Live arata demential, bbs-urile intregesc tabloul. bine ca inca mai este vreme buna sa te poti bucura linistit de ea pe strazi. bafta in coontinuare brandex si sper sa mai colaboram pe viitor :)
|
bestial ursu cum o aratat cand l-ai luat din tm si cum arata felicitari
|
1 Attachment(s)
ce era carpa aia galbena ? :lol:
|
@ cosmabmw - merci
@ plictisit - care carpa? aia cu care dam jantele cu autosol? |
Extraordinara schimbare...ursul arata demential...pur si simplu culoarea iti ramane intiparita pe retina:D
Felicitari maxime pentru ce ai realizat cu aceasta bijuterie:D |
1 Attachment(s)
Quote:
Desi ursul tau este albastru cred totusi ca ar merge foarte bine interiorul de care spui. Pun o poza ca idee, sper sa nu te superi. Bafta. |
Quote:
|
Quote:
E albastru, dar cu tenta spre verde, mai ales seara, se vede verzui. Era ideal interiorul asta, inca caut asa ceva. |
3 Attachment(s)
Maine sau Joi este si interiorul gata.
Pana atunci am mai adaugat putin GALBEN :) |
Quote:
...TUBES...:shock::shock::shock::shock: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Cum arata :shock::shock::shock: felicitari si bafta in continuare !!
|
tu chiar vrei sa nu mai dorm noaptea....
|
brandy ... nebunel.. a iesit intr-un mare fel.. :lol: bravo & bafta mai departe...
|
1 Attachment(s)
@ by_edu - merci
@cauciucurixxl - da-mi Porsche-ul la schimb :) @ Caiusssssssss - merci domnu !!! Pregatiri pentru vineri cand luam interiorul de la retapitat |
Frumos, galbenul de pe softtop face tot jocul, exact ce-i lipsea in combinatia asta de culori.
|
Bai arata demential cu softtop-ul ala galben
|
Quote:
|
@ xxdadixx - Merci de aprecieri :)
@ cristi_phj - Merci, de cand tot caut, am rupt netul in 15 sa gasesc unul din material identic cu cel original... @ Cipilica - Merci Maine sau sambata cel tarziu revin cu poze cu interiorul. Mocheta dupa spalatul de ieri arata ca noua, cred ca mine o sa fe uscata in totalitate. |
brandex cu ce ai spalat interiorul, ca eu am folosit vanish si biocarpet si nu am fost multumit de rezultat? :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
A luat si interiorul de la retapitat, dar nu am avut timp sa-l montez, sper ca maine sa fie si pe masina |
3 Attachment(s)
Poze cu scaunele:
|
Quote:
FELICITARI , FELICITARI , FELICITARI ! ! ! |
ce bine arata interiorul ala frateee .....pfuu
|
combinatie vadere cu alpina.....damnnnnnnnnnnnnnnn!!!!
|
Quote:
Ai PM ! |
Incredibil de bine arata interiorul. Nu cred ca exista cabrio mai pericol ca al tau. E exact ce trebuie. Cotiera o mai pui?
|
Imi place mult ce material si culori ai ales pentru interior :shock:
|
ii urata
|
Quote:
|
cel mai frumos e30 din tara, clar
|
VAI plm cum poate sa arate ursache :X:X:X WOW perfecta combinatia de culori !!!
|
Quote:
Si totusi... Tapiteria aleasa pentru imbracarea scaunelor, se potriveste extraordinar de bine cu ursul, chiar daca scaunele sunt ceva mai moderne pentru urs, zici ca sunt scaunele lui autentice. Cred ca si la canapeaua spate ai pastrat aceeasi nota, nu? Te-ai gandit cumva sa folosesti si la fetele de usi acelasi material pentru a le imbraca? |
@ Guwy - multumesc multumesc
@ RIcKO - merci, abia astept sa o termini si tu pe a ta @ maxmartinez - ceva de genul @ last_don - merci, o sa montez si cotiera, sper sa mai am loc de vadere ca sunt cam late @ crysty.bobok - merci @ SAX1987 - nu suport pielea, dar din pacate fetele de usi nu a putut sa mi le faca din textil si sunt din piele neagra. Am imbrcat si manerele si buzunarele @ cauciucurixxl - merci @ ME_THA_DON22 - merci @ Cipilica - canapeaua spate este la fel, de pe tetiera pana pe sezut, intr-o poza se vede putin spatarul. Fetele de usi nu a putut sa mi le faca din textil, nu putea sa mi le lipeasca bine, fara cute si sunt din piele ecologica neagra. |
Nasol cu fetele, cred ca ar fi dat super bine. Daca zici ca te-ai gandit si tu (nici nu ma indoiam, ca si in cazul banchetei) e clar, suntem fix pe aceeasi lungime de unde. Nu am ce sa-ti urez decat sanatate si spor la bani, sa-l poti face asa cum vrei. Nu-l neglija nici pe junior, ursul e urs, dar si familia e familie. Multa sanatate.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning