![]() |
Re: Catelusii vostri
Multumesc. :D
|
4 Attachment(s)
El este Picky, un pichinez:-)
|
7 Attachment(s)
Hai sa-l prezint si pe al meu, un Jack Russell Terrier in varsta de 1 an si 6 luni zapacit la maxim "in cautare de iubita"
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu Sisi , 5 luni jumate :D
|
2 Attachment(s)
Potaia mea māncătoare de m&m-uri.
|
Quote:
Geniala poza a 2-a!! :))) Cred ca ii e frica de aparat/telefon, nu? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Foarte frumoasa 'potaia' milliondollarbaby :D , pun si eu 2-3 poze :D
|
Salutare..am nevoie de un mic Sfat....As vrea sa imi iau si eu un catelus...dar problema e ca nusitu de care....dintre Pitbull si Amstaf...Daca ma puteti ajuta..care e mai destept/cuminte/ etc....chiar asa avea nevoie de ajutor..Multumesc Anticipat!
|
Quote:
Amstafful este un caine inteligent si puternic ca si Pit Bullul , si el devine foarte agresiv cu cainii , si prietenos cu membrii familiei ! Este un caine curat , tacut care nu latra fara motiv ..Cu un dresaj necorespunzator poate deveni violent. Pe strada in mod normal nu are probleme cu oamenii straini , dar exemplarele prost educate , insuficient socializate , care au fost batute sau au suferit tratamente traumatizante pot sa atace persoanele care fac anumite gesturi pe care animalul le interpreteaza drept agresive fata de el sau fata de stapan. Sper ca ti-am fost de ajutor , e parerea ta pe care il cumperi :D aman2 sunt niste caini exceptionali ! :D ( desigur , cu o educatie adecvata ) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daisy:D:D:D
|
3 Attachment(s)
Hop si grasanu' meu... meet Spike :D
|
1 Attachment(s)
O poza.. si cu amea..
|
2 Attachment(s)
12345 |
8 Attachment(s)
Mai pun si eu poze cu baiatul meu :D cand a crescut .
|
1 Attachment(s)
Arata bine Guwy , sa-ti traiasca .
New pitbull :D |
1 Attachment(s)
Am avut mai multi caini mai toti erau ciobanesti am avut si caucazian si mioritic si saint bernard si am avut un lup o germana si recent am avut un collie dar mi la otravit un prost iar acum am un ciobanesc german de 4 luni pe care il iubesc foarte mult
|
1 Attachment(s)
v8-ul meu de patrula, ciobanesc carpatin.
|
|
Am si eu un caniche "mic" de 3 ani. Are doar 20 de kilograme. Am sa pun poze mai tarziu :))
|
3 Attachment(s)
Paco (10 luni) - Dogo Argentino 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Athos, elegant :D
|
1 Attachment(s)
Mai pun una :d
|
3 Attachment(s)
Daca are cineva o femela...
|
2 Attachment(s)
I se spune ciuma
|
1 Attachment(s)
Perla [PITBULL] 3 luni si 1 saptamana.
|
Quote:
|
salut, vreau sa imi cumpar un pui de rottweiler si nu stiu nimic de aceasta rasa,am inteles doar ca sunt foarte incapatanati si cam periculosi.ce sfat imi puteti da.mersi
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
amstaff <<< PIka >>> 9 Luni
|
2 Attachment(s)
Minny
8 luni |
Quote:
eu am ciobanesc german. este din canisa vom hutweide (pt cei care se pricep). o sa revin cu poze l8er. |
1 Attachment(s)
buna ziua zilele trecute am arvunit un pui de rottweiler nascut pe 1 martie,urmeaza sa ma duc sa il iau pe 15 aprilie.o sa ii faca decat deparazitarea interna. daca ma puteti sfatui cat de cat in cresterea lui ce trebuie sa fac si ce vaccinuri urmeaza.
|
Quote:
este luat de la o canisa? pedigree o sa primesti la el? bafta |
il iau exact la 6 saptamani si o sa aibe doar deparazitarea interna, restul il fac eu.nu are pedigree,zic ca arata destul de ok catelusul.
|
daca stii parintii e totul ok. sper sa ai noroc sa fie totul ok. ti-am spus du-te la un medic veterinar cu el, o sa iti faca o schema de vaccinare.
este foarte important sa ai un veterinar de incredere si sa te duci numai la el cand ai o problema. |
o sa merg la un veterinar sper sa gasesc unul bun,am inteles ca trebuie declarat si la politie o sa fac si asta.nu stiu parinti am vazut doar femela cand am ales catelul,era de talie mare.la ce te referi cand spui sa am noroc sa fie totul ok?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning