Re: E36 - 318 is
Quote:
Ca am eu..pssss :):) Pune BBS-uri ca sunt frumoase:)..chiar sunt |
intre Craciun si Anul Nou lam sunat eu pe un tip care iam gasit anuntu pe 4tunning si avea jante alpina de alea de vanzare de care cauti tu.e din suceava ce ii drept si sar putea sati vina peste mana.asta e linku cu anuntu lui de pe 4tunning si apar jantele si intro poza pe acolo
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...e-9715992.html tiam urmarit topicul si matza e beton |
1 Attachment(s)
alea nu sunt jante de alpina ! cauta poze mai detaliate sa vezi cum arata o janta de alpina ! astea sunt oem styling 32 [ poza atasata ]
@ozn : ce ai tu in poze sunt styling 5 aka BBS RC si da , alea sunt destul de rare , pe 18 mai ales |
Nu cred ca se supara daca sunt style 32 si nu alpina:):)
|
Pai daca face o treaba , macar sa fie pana la capat ! cel putin asta e parerea mea ! in plus o janta de alpina, e de 10 ori mai frumoasa , cel putin pentru o persoana atenta la detalii !
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar dupa cum il vad eu pe Ozn ( fara suparare) dar lui ii este si lene sa mearga dupa ele chiar daca ar fi sa gaseasca :):) ALPINA hai ca nu ar da rau...:):) |
Quote:
+ 1 de la moi! |
asa jante alpina am pe o pisica la targoviste dar cere enorm pe ele si nu tin exclusiv sa iau alpine....ori style 32 pe 17 ori bbs rc tot pe 17.........;)
|
Quote:
Calitatea costa ozn ! vrei lectii de tuning pentru bmw e36? cauta topicul lui jmek3rdemic sau al lui preparatu si am mai vazut 2-3 pisicute facute cu gust si piese de calitate ! asta inseamna tuning , nu doar sa faci compromisuri! however inainte sa cumperi ceva SH [ jante , pachet m etc] , verifica preturile de pe piata , intreaba ce si cum , ca stiu ca sunt si oameni care abereaza cu preturile lor si decat sa cumperi de la ei , mai bine pui 100-200 de euro in plus si le cumperi de noi ! vrei jante frumoase? vezi ca are sprinter niste keskin uri frumoase de vanzare si care dau foarte bine pe masina ! |
uite intru pe profilul oamenilor aia sa ma uit...........
nu imi place sa dau cu banii aiurea pe ceva care are deja un pret stabilit pe piata si sa platesc anumite sume exorbitante doar pt ca ele provin de la anumiti oameni.........;) |
Quote:
de obicei la noi "romani" asa se procedeaza...ia cu 500 si vrea sa'l dea cu 1000.... ps: e frumoasa pisicuta si jantele de le ai acum sunt frumoase bafta! |
Sprinter a dat 1000 de euro pe jante de noi si vrea 500 pe ele dupa 1 an si sunt in stare f.buna.... crezi ca se imbogateste?:):)
|
Quote:
|
momentan i am pus niste bbs pe 15....:lol:
|
Quote:
pozeeeee!:-) |
2 Attachment(s)
2 poze cu un frate mult mai mare......8-arul lui alin.
|
1 Attachment(s)
ceva nou.........
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
da ala e omul... viseaza sume mari pe ele...:lol:
cu toate ca azi a fost o vreme de tot ***ul am iesit din casa chiar daca sunt racit cobza si m am apucat de montat pe ea piesele ce le aveam acasa sosite pt ea...... |
Nebunatica mica nu stiam ca iti place albastrul :):)
Adevarul e ca nu da rau :).. |
place.....????:lol:
|
Place da... de unde le ai?:)
|
1 Attachment(s)
am zis sa mai schimb atmosfera in ea pana o sa pun interior piele alba M ....
trebuie sa fie f cumintica si sa ma multumeasca destul de mult ca sa ii pun si interior ca in poza....;) |
Quote:
|
:lol:si de parca 1000 euro ar creste in pomi....:lol:
mi ar placea un asemenea interior si era f aproape sa pun mana pe scaunele fata chiar daca erau in piele neagra.poate pe viitor.;) |
Exact.. bani sa fie ca atunci ai de toate:)
|
5 Attachment(s)
as dori niste sfaturi ..ii montez eleronul zender care a fost pus pe M-uri? vreau sa o fac exterior interio M in viitor...
il am acasa si sunt in dubii daca sa il montez sau sa il vand?:rolleyes2 |
Pai daca tot il ai, iar pe viitor o vrei M complet, ia si pune-l.
|
Nu ii mai da senzatia de low ci mai mult de racing si mereu aveam impresia ca nu merge parca cu orice fel de jante... dar daca il ai pune-l de ce nu
|
mai incantat as fi de cel GT...
|
1 Attachment(s)
Na...
|
1 Attachment(s)
postez acum o poza editata ...sper sa nu se supere AR 66 RAU ca i am folosit imaginea cu masina lui ........;)
asa vreau sa o fac pana in vara: inmatriculata cu nr DB 36 COX bara fata M proiectoare clare fumurii angeleys in faruri xenon scurta si proiectoare pleoape faruri praguri M bandouri M folie si pe geamurile de fata si sa ii fac aripa stanga asa ca in imaginea alaturata...precizez ca jante va avea BBS 17' |
Quote:
|
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
foarte tare asta cu jantele si masina....imi place:lol::lol::lol:
uite aici un anunt ca poate tu nu te uiti pe anunturi auto https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...1800-euro.html asta este 1800 euro si e neinmatriculata in primul rand............;) |
numarul ala de inmatriculare a inceput sa apara pe multe masini din DB..
:)) |
Quote:
pai poate facem si un club...ti tu minte ca am mai vorbit noi.......;) |
All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2024 4Tuning