![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
2 Attachment(s)
bara spate de us!!!
|
Quote:
|
Asta e arta! Ce stii tu!? =))
|
Quote:
Nu ai pus bara fata ? |
Nu am montat-o inca! Vreau sa iau si tragerul si abia apoi o montez, dupa care le voi vopsi!
|
De ce vrei sa-i pui motor diesel? din cate stiu afn este acela de 110 cp.Am si eu un golf tot 1,8 GT si sunt super multumit de cum merge, poate doar consumul te face sa-l schimbi, desi pt un benzinar mi se pare ok ca si consum.
|
1 Attachment(s)
Razvan singurul motiv pentru care vreau sa il schimb e raportul consum/putere!
Consuma exagerat pt 90 de cai, 11 -12% in oras e cat la un vr6 aproape! Intre timp am mai facut un drum de buzau pentru armatura fata si trapa si am luat si torpedoul de america cu clapeta pe mijloc, daca tot nu l-a luat nimeni de acolo! |
Aici ai dreptate, sper sa dai mai multe detalii cand il schimbi, ca as fi interesat si eu, deocamdata is multumit de al meu, dar cine stie pe viitor.
Pastrezi cutia de GT? |
din cate stiu eu nu prea merge cutia de benzina pe diesel, dar oricum iau afn-ul cu tot ce imi trebuie!
|
Quote:
legat de aceasta ideie....multi erau impotriva mea ca cum sa faci asa ceva,sa pui diesel in loc de benzina si etc dar ideia este sa folosesti masina cat mai economic,ca pana la urma aia ii rostul(o facem frumoase si etc etc dar sta in fata blocului...) spor |
LA un afn am ce modificari sa ii fac pt o putere mai mare, si am si un comsum extraordinar de bun pe cand la al meu nu am nici una nici alta!
|
Quote:
As trece si eu pe un AFN 8) |
Quote:
|
De bune ce nu.s de aia imi plac!
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai ce am terminat eu swap-ul de afn pe golf mk2 .. si va spun ..e criminal..
https://www.facebook.com/laurentiurobert.cotelin aici pe undeva e o filmare.. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am montat si bara de us pe fata! Am renuntat momentan la proiectoarele din grila!
Am modificat un pic tragerul european pt a putea monta armatura de us si de asemenea am modificat si prelungirea de vr6 pt ca nu pica cum trebuie pe bara! |
like!
|
Quote:
|
Se poate, dar tot voi cumpara tragerul de us cu tot cu radiator si jugul de sub el! Ce am facut eu acum e un fel de doua feluri dar arata bine.
bara pe fata mai trebuie reglata un pic si apoi vor merge la vopsit! Deocamdata am terminat bugetul pentru masina! :D:D:D:D |
Quote:
|
Iti multumesc de sfat, pe asta nu o stiam! Mai bine il las asa atunci. Ma complic prea mult pentru o bucata de tabla!
|
4 Attachment(s)
Am facut rost si de parasolarele negre de pe un cabrio de la colegul yawasall. Pacat ca nu sunt cele cu lumini si iar pacat ca stimatul coleg a uitat sa imi precizeze ca un parasolar are capacul lipsa!
De acum inainte nu voi mai cumpara nimic de la el! |
Quote:
Iei capacul de la tine . dai cu spray negru si gata . Atata scandal pentru un capac .. |
ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
|
Problema e ca eu nu am cu capac, am cu oglinda simpla adrian!
si pt tine cu proverbu, nu e problema mea ca tu nu ai habar si nu te documentezi legat de ce cumperi, sau trebuia sa iti cer si cnp-ul sa vad daca ti se potriveste torpedoul? Ti-am zis si la telefon, daca nu iti convine iti dau banii inapoi, mai sunt destui care il vroiau! Eu am primit o piesa stricata, ca sa ma iei la proverbe trebuia sa-ti fi trimis torpedoul fara capac! |
Iti trimit eu un capac ? :lol::lol:
|
Am facut rost gata! Mi-am luat un parasolar din dezmembrari!
|
Bravo :))
Vrem poze cu Jetta USA :-P:-P |
mai asteptam un pic pozele cu jetta deoarece trebuie sa vopsim barile mai intai! Deocamdata pe masina s-a pus praful pentru ca mi-a expirat rca-ul si de'abia ieri am observat!
|
Re: Jetta mk3 1.8gt
ar fi cazul sa mai puneti poze sa ne mai inspiram si noi de undeva.vad ca suntem cam raritati pe aici cu Vento-urile :)
|
1 Attachment(s)
Asta a fost ultimul pas catre botul de golf! suntem pregatiti pentru operatia estetica! Sper sa va placa ce va urma!
|
1 Attachment(s)
Quote:
...un eleron nu te-ar coafa? 8) sa ai bafta! |
Nu-mi place eleronul, desi e oem... cred ca locul lui nu e acolo!
|
vei vopsi toata masina o culoare sau o lasi in combinatia asta ?
|
Va fi vopsita tot gri albastru dar in alta combinatie si cu alta nuanta de albastru!
|
chiar sunt curios cum va arata la final !
|
iarna o va prinde tot cu vopseaua asta, voi vopsi si barile si capota ca sa nu mai fie 10 culori iar la primavara o voi vopsi toata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning