![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Quote:
|
caravan stiu ca e la Opel :twisted:
|
Quote:
in fine,facem offtopic degeaba:D foarte frumos passat`ul lui BMnWA :D |
Mai bine zici break si ai acoperit tot :-P
On: Cum merge treaba la cutie?Se leaga ceva? |
3 Attachment(s)
Pai inca nu m-am apucat ca am fost tot plecat,dar luni obligat fortat o bag la service si incep o mica ''restaurare'' pentru ca m-a lasat alternatorul in drum si oricum am un set de injectoare de 1.9tdi 131 cai pe care vreau sa le probez,sper sa fie timp sa montez si proiectoarele,poate am noroc si de niste stopuri pe led..Luni astept sa vad care e problema si daca mai sunt altele ascunse.Cel mai pacat e ca nu am apuca sa ma bucur de noile jante OZ Superleggera III :x:twisted:
|
foarte frumoase jantele, cred ca ai avut zeci de jante pe masina asta :)))
|
Una peste alta s-a cam terminat turbo la passat,scoate fum si nu mai trage bine. Nu stiu ce sa aleg turbo nou sau reconditionat.. L-as reconditiona doar in ideea ca mai mult de un an nu o sa il tin ca as vrea sa trec la un 525d break sau 530d pentru mai mult confort si putere.. Obligatoriu sa reusesc pana in 15 cand merg putin in concediu sa pun si cutia in 6 ca sta de mult timp pe dreapta , am luat volanta , planetare,electromotor,jug motor si cam atat ca sunt destule..
|
esti sigur ca e turbina si nu debitmetrul?
eu am reconditionato pe a mea VNT17 cu 1400 lei (interne noi si carcasa veche) |
pai nu mai lucreaza turbina ca inainte,am fost cu ea la tester.. Acuma primul pas e sa o dau jos sa vad care e situatia.
|
Inainte de turbo incearca sa scoti mufa de la debitmetru si daca dispar simptomele inseamna ca trebuie schimbat. E cea mai frecventa buba la TDI. Bafta.
|
frumoasa
|
gata,era un furtun crapat,l-am gasit l-am rezolvat merge ca inainte bine ca nu am luat turbo ca eram tot in dubii sa reconditionez sau sa iau nou.. Am schimbat alternatorul ca nu mai incarca dar iara mi-a facut faza in seara asta,ma gandesc sa nu fie si electromotorul.
|
Felicitari, te trezeai ca ai luat Turbo si nu rezlovai nimic
|
de 2 zile am parcat masina la service,amberiajul ma cam lasa.. Am o tentativa sa pun cutia in 6,acuma e nevoie sa schimb jumatate de masina..Mai am nevoie de suportii la cutie si sunt cam toate piesele.
|
inca nu am rezolvat nimica,am adunat toate piesele dar nu gasesc nicaieri suportii de aluminiu pentru cutie in 6..
|
4 Attachment(s)
pana se rezolva cu suportii mai incercam niste jante..
|
6 Attachment(s)
Nu am gasit suportii dar am mai gasit niste jante frumoase :D
|
Vazut live, imi plac mai mult jantele de 'RS6' :-)
|
Niste detalii la ultimile jante?Cele cu emblema vw? J - ET si pret?
|
Quote:
Quote:
|
Dau prea bine ca sa le dai curand:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Si atunci ce model e? Is pe 18?
|
Imi place ca au o culoare destul de diferita fata de restu,e model frumos si arata si ele bine.. Nu stiu pe ce model s-au pus dar stiu ca sunt Rondell si cat am cautat nu am gasit nimica..
|
Quote:
On. Arata foarte bine pe masina jantele. |
Seamana un pic cu Rondell 0083, dar sigur nu sunt alea.
Esti sigur ca sunt Rondell ? |
Da pentru ca am vazut scris pe ele unde vine pus cauciucul..
|
1 Attachment(s)
greseala de tipar vizual :)) sunt Ronal..
|
Orice ar fi dau bine bine pe masina
|
N-ai idee cat te urasc:))))
|
Cred ca toata lumea are ceva cu el. Si nu neaparat pentru masini, cat pentru duzinele alea de jante aruncate prin curte...
|
6 Attachment(s)
Direct facelift CC PHAETON TUAREG :)) chrom line 8) mi-au placut cum arata,sper sa arate asa bine si pe masina.
|
Blocul de lumini merge sigur,si e super frumos,dar consola cu geamurile...nu sunt sigur.Oricum,sa pui niste poze,sa vada si ochii nostri :D
|
sa zici si niste preturi
|
Quote:
|
Vezi ca blocul de lumini nu merge..e cu can-bus...nu stiu prea multe detalii..dar ai sa vezi la momentul potrivit..:sad:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ieri am scumbat ambreiajul,am ramas la cutia in 5,am renuntat sa pun cea in 6 pentru ca nu aveam suportii la cutie si ambreiajul de pe cea in 6 era second si nu mai aveam timp de pierdut sa caut accesorii pentru ea si am preferat sa pun un luk nou.. Scot la vanzare cutia in 6 + volanta + ambreiaj + planetare + jug motor (atj merge plug&go , ajm are nevoie de jug,planetare,electromotor) + planetare complete + electromotor + tampoane cutie + timonerie cutie + distantier cutie-volanta , practic cam tot ce e nevoie sa pui 6+1 inafara de suportii la cutie care noi erau aproape de 5 milioane iar second nu i-am gasit dar mai mult de 180 maxim 250 nu pot fi. Dupa cat stiu eu merge si pe a4 si a6.
|
1 Attachment(s)
am intrat pe setarile de iarna,urmeaza sa pun si suspensia normala sa nu mai tot pun frana la fiecare denivelare..
|
1 Attachment(s)
saptamana ce vine o sa schimb ulei si toate filtrele,bujii o sa mai am nevoie dar nu stiu care sunt ok,poate primesc ceva recomandari..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning