Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe, prima masina, prima dragoste (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/212440-e36-coupe-prima-masina-prima-dragoste.html)

Skillzu 17-12-10 00:01

Re: E36 - coupe,prima masina,prima dragoste !

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3903013)
multumesc de sfaturi baieti, asta o sa si fac, sa il dau jos:) poate aveti idei de un parasolar care sa i vina bine .... ? skillzu mi-a soptit o pasarica ca te sti cu stickerele .............:rolleyes2:lol:

Vorbim in privat daca e.
Ideea principala e ca cel mai bine e fara parasolar.
Daca ai tu o problema cu asta neaparat, vedem ce putem face.

SB09HMM 17-12-10 00:22

ok, cred ca as opta pentru varianta cu parasolar din folie, pus pe interior, sa fie chiar putin, k asa mi se pare prea gol .... sau .... u cum zici?

liviu tex 17-12-10 00:30

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3904408)
ok, cred ca as opta pentru varianta cu parasolar din folie, pus pe interior, sa fie chiar putin, k asa mi se pare prea gol .... sau .... u cum zici?

MAI BINE OPTEZI PENTRU FOLIE PE TOT PARBRIZUL!:-)

EU AM PUS SI SE VEDE BINE,CEA MAI DESCHISA AM PUS'O SI DE AFARA PARE

NEAGRA NEAGRA! MERGE CALDURA??

SB09HMM 17-12-10 00:43

da merge datiar dumnezeu sanatate !!! mam gandit la optiunea cu folie pe parbriz ....da eu nam bani sa le dau la astia daca ma opresc !am si jante neomologate , si folie pe geamuri fata 80% .....

Nosfer 17-12-10 00:47

Am eu doar folie simpla la parasolar si nu e cine stie ce, ori pui o folie completa ori il ionizezi. Ori suntem golani, ori nu mai suntem :))

liviu tex 17-12-10 00:47

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3904442)
da merge datiar dumnezeu sanatate !!! mam gandit la optiunea cu folie pe parbriz ....da eu nam bani sa le dau la astia daca ma opresc !am si jante neomologate , si folie pe geamuri fata 80% .....

sanatate si ceva banuti daca tot te rogi pt mine!:lol: nu se prind ma da'i

dreacu,Doamne iarta-ma! nu le trece prin cap ca ai pe parbriz!:shock:

pe mine ma opreste pt geamurile de pe fata! niciodata pt parbriz!!:lol:

sti ce'i misto? nu se vede nimic d'afara,KAMA SUTRA faci in centru!!:lol::lol:

SB09HMM 17-12-10 00:48

uai ce mai speriat:) gata fratilor creca nu stiu, nu stiu ce-o sa fac , creca o sa nu stiu ! creca o sa pun si eu deaia slaba intrun final, chiar nu stiu, creca nu stiu !!

SB09HMM 17-12-10 00:49

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3904452)
sanatate si ceva banuti daca tot te rogi pt mine!:lol: nu se prind ma da'i

dreacu,Doamne iarta-ma! nu le trece prin cap ca ai pe parbriz!:shock:

pe mine ma opreste pt geamurile de pe fata! niciodata pt parbriz!!:lol:

sti ce'i misto? nu se vede nimic d'afara,KAMA SUTRA faci in centru!!:lol::lol:

gata ca mi-ai incalzit sangele in vene ...................::D:D cum e timpu bun cum pun pe parbriz:D

liviu tex 17-12-10 00:52

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3904457)
gata ca mi-ai incalzit sangele in vene ...................::D:D cum e timpu bun cum pun pe parbriz:D

ai auzit de Kama Sutra si gata te-ai infierbantat! nebunaticule...:lol::lol:

vezi daca'ti pui sa nu lasi ventilatorul sa-ti sufle in parbriz ca se desface! eu am

basinat-o odata! good luck..

SB09HMM 17-12-10 00:53

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3904461)
ai auzit de Kama Sutra si gata te-ai infierbantat! nebunaticule...:lol::lol:

gata ca deja am udat patu ....nush daca de excitat sau daca mam p*** pe mine ........:rolleyes2

SB09HMM 17-12-10 10:05

urmeaza niste poze pe zapada ...si bineinteles pozele cu eleronu.

Wilgax 17-12-10 10:30

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3905018)
urmeaza niste poze pe zapada ...si bineinteles pozele cu eleronu.

Asteptam!:-)

SB09HMM 17-12-10 13:44

.........................:arrow:

SB09HMM 17-12-10 13:46

6 Attachment(s)
:lol::lol::lol:

SB09HMM 17-12-10 13:47

vezi daca'ti pui sa nu lasi ventilatorul sa-ti sufle in parbriz ca se desface! eu am

basinat-o odata! good luck..[/QUOTE]

mersi de sfat, creca nu stiu creca o basinam si eu .....bn k ai zis !:!:

SB09HMM 17-12-10 14:15

4 Attachment(s)

Wilgax 17-12-10 14:23

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3905621)

Ultima poza e viata sef.Arata de milioane.Bine si celelalte poze ca doar e aceeasi masina dar ultima e tata lor!:D

SB09HMM 17-12-10 14:26

mersi :P apropo , azi noapte atata mati convins si mam convins singur ca la 3 noaptea am iesit sa dau jos parasolaru, am mai si inghetat 20 min sa curat bine geamu de lipiciu ala:))))arata mult mai bine fara el:P ms de sfaturi tuturor ..

Nosfer 17-12-10 15:08

Cat iti mai iubesti si tu masina, de la Kamasutra ai iesit in frig afara la -15 grade noaptea sa dai ala jos :)) Ce-mi place si mie sa dezgrop masina din zapada, parca dai pamantul la o parte ca sa dai de-o comoara :))

SB09HMM 17-12-10 15:09

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3905748)
Cat iti mai iubesti si tu masina, de la Kamasutra ai iesit in frig afara la -15 grade noaptea sa dai ala jos :)) Ce-mi place si mie sa dezgrop masina din zapada, parca dai pamantul la o parte ca sa dai de-o comoara :))

cuvinte mai potrivite pentru dezapezitu unei pisicute nu existau :)bvo....totusi as opta pentru un garaj ......:rolleyes2

Nosfer 17-12-10 15:18

Tot caut si eu o tipa cu garaj sa-mi parchez la masina la ea, platesc in natura evident, si nu gasesc. Toate tipele cu garaj sa apeleze la mine :))

B-99-SAA 17-12-10 15:34

Misto masina :lol: Pacat ca ai dat jantele alea.... erau prea marfa... si se rezolva si cu pasajele, mai ales ca ai bagat-o la vopsit dupaia... in fine, tu stii mai bine. Ma bucur ca ai dat abtipildul ala jos :D Bafta in conntinuare cu masina!

PS: nu erau niste angeluri in program? nu le-ai pus, sau nu ai facut poze inca? :rolleyes2

SB09HMM 17-12-10 15:36

erau ....dar inca nu stiu sigur, Mosu ma pus sa aleg intre niste angel eyes si un parfum ceva ...dar sincer de cand am masina am cam uitat de mine ... vedem ...va tin la curent ce si cum:lol:

Skillzu 17-12-10 16:54

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3905800)
erau ....dar inca nu stiu sigur, Mosu ma pus sa aleg intre niste angel eyes si un parfum ceva ...dar sincer de cand am masina am cam uitat de mine ... vedem ...va tin la curent ce si cum:lol:

Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina(nu o lua la propriu ca pe o jignire), asculta aici ca nu e bine ...
+ angeleyes arata dubios daca nu ai xenon. Strange bani de xenon pe faruri si proiectoare, abia apoi te gandesti la angel-uri.
Daca vrei ceva simplu si de efect, schimba becurile de pozitie cu unele galbene.
Maxim efect! ;) + farurile cu niste light smoke, iese treaba serioasa. NU dark, ca nu mai vezi nimic nici cu xenon :lol:

Cat despre discutia de mai inainte cu folia pe parbriz, nu pune parasolar, parerea mea e ca arata aiurea ne-fiind ca ala oem, cu gradient. Daca pui folie, e trecerea brusca de la folie, la transparent.
+ eu chiar as pune folie pe tot parbrizul 40-50%. Nu mai mult. Cu un combo de folie 60-70% pe laterale si spate, inchide masina exact la fix.

BMnWA 17-12-10 18:46

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3905978)
Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina

Foarte bine punctat, te astept Iuli la Alba dupa parfum :))

SB09HMM 17-12-10 20:22

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3906264)
Foarte bine punctat, te astept Iuli la Alba dupa parfum :))

ai ceva parfumuri de vanzare ... ? :D

SB09HMM 17-12-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3905978)
Ia ma un parfum frumos, da-o draq de masina(nu o lua la propriu ca pe o jignire), asculta aici ca nu e bine ...
+ angeleyes arata dubios daca nu ai xenon. Strange bani de xenon pe faruri si proiectoare, abia apoi te gandesti la angel-uri.
Daca vrei ceva simplu si de efect, schimba becurile de pozitie cu unele galbene.
Maxim efect! ;) + farurile cu niste light smoke, iese treaba serioasa. NU dark, ca nu mai vezi nimic nici cu xenon :lol:

Cat despre discutia de mai inainte cu folia pe parbriz, nu pune parasolar, parerea mea e ca arata aiurea ne-fiind ca ala oem, cu gradient. Daca pui folie, e trecerea brusca de la folie, la transparent.
+ eu chiar as pune folie pe tot parbrizul 40-50%. Nu mai mult. Cu un combo de folie 60-70% pe laterale si spate, inchide masina exact la fix.

stai linistit am inteles la ce te-ai referit, da asa mam gandit si eu, ca m-am implicat umpic mai mult decat a trebuit cu masina:)) am uitat sa mai iau o haina un chilot plm ... pe anu asta ramane asa:) xenoanele sincer nu prea ma incanta ... folie da o sa pun pe parbriz, dar de 30-40%maxim, vorba ta , nu se mai vede nimic apoi, k eu pe laterale toate4 si spate am de 80%.

BMnWA 18-12-10 02:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3906558)
ai ceva parfumuri de vanzare ... ? :D

ceva ceva este..

SB09HMM 21-12-10 11:33

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3907182)
ceva ceva este..

lasami un nr de tel pe privat ....ca m-ar interesa ceva , daca ai si de femei ......deh..sarbatorile astea:)) !

lucian_bmw 21-12-10 12:39

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3916145)
lasami un nr de tel pe privat ....ca m-ar interesa ceva , daca ai si de femei ......deh..sarbatorile astea:)) !

acum urmeaza partea cealalta ...ia angel la masina laso drq de femeie :lol::lol::lol:

Nosfer 21-12-10 17:25

pai el ii ia un parfum fain si tipa ii ia angel :))

SB09HMM 21-12-10 18:50

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3916275)
acum urmeaza partea cealalta ...ia angel la masina laso drq de femeie :lol::lol::lol:

:))) pai nu mai merge treaba asta ca cam tot asa am facut pana acuma ......:lol:asa ca tre sa mai slabesc umpic masina pe perioada asta .....

SB09HMM 21-12-10 18:51

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3916947)
pai el ii ia un parfum fain si tipa ii ia angel :))

eu i iau un parfum fain ...ea imi ia un parfum fain inapoi .....si poate daca ajuta dumnezeu sami mai ia si angel eyes ....daca nu ..."vorbim acasa" !:)):)):lol::lol::lol:

SB09HMM 21-12-10 18:53

o sa urmeze nishte poze mai smechere cu masina impreuna cu a lu fratele Nosfer ....numai sa gasesc pe cnv care sa le stie modifica si umpic in photoshop ...:lol::lol::lol:

stef_yo_ro 21-12-10 19:22

pfuu, ce-mi place masina ta. trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cat a costat vopsitul sau cam cat este un vopsit intreg la sibiu. sa ai grija de ea ca e superba : x.

SB09HMM 21-12-10 19:27

Quote:

Originally Posted by stef_yo_ro (Post 3917319)
pfuu, ce-mi place masina ta. trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cat a costat vopsitul sau cam cat este un vopsit intreg la sibiu. sa ai grija de ea ca e superba : x.

merci ..:oops:

SB09HMM 22-12-10 19:35

masina va primi prin ianuarie cel mai probabil ... un cd player nou, cu mp3, full iluminare portocalie(butoane si ecran) ....sunt cam obsedat de chestia asta ....va fi un Pioneer DEH-4300UB.

SB09HMM 22-12-10 19:36

1 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:si o poza ....

Wilgax 22-12-10 19:37

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3919637)
masina va primi prin ianuarie cel mai probabil ... un cd player nou, cu mp3, full iluminare portocalie(butoane si ecran) ....sunt cam obsedat de chestia asta ....va fi un Pioneer DEH-4300UB.

Daca e in tenta cu bordul e tzeava!:twisted:

SB09HMM 22-12-10 19:37

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3919642)
Daca e in tenta cu bordul e tzeava!:twisted:

e ca doua picaturi de apa ......identic cu luminile din interior8)

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning