![]() |
Re: my tuning r5
iti iei o dacie ! la aia poti sa ii faci ce vrei tu ca nu se supara nimeni.[/QUOTE]
Aici te contrazic un pic.....suntem mai multi cu dacii decat cu renault 5...;) |
Multe dacii, da.....dar multe frumoase,nu...sau depinde ce inseamna pt fiecare dacie frumoasa:).
|
singur te contrazici faustino...din contra, pentru faptul ca renault 5 sunt mai putine decat dacii...adica sunt din ce in ce mai rare, merita sa iti bati joc de una mai putin decat de o dacie...avand in vedere ca dacia e o masina COMUNA la care gsesti peste tot piese, eu consider ca ce face baiatul asta acestei masini ar fi mai bine sa ii faca unei dacii. si te rog nu compara renault 5 cu dacia! ce versiune de dacia vrei tu nu se compara cu renault 5, din toate punctele de vedere.
|
Nu te agita tinere....eu ziceam ca suntem mai multi cu Dacii care vor sari cu gura pe el daca incepe sa tuneze vre-una
Si sa nu exageram cu afirmatia cu Dacia si Renault...nu stiu cu cate Renault 5 sau Dacia ai mers tu, dar e cam deplasata afirmatia |
Quote:
P.S: Inainte sa-mi sari in cap cu chestii de genul: "Cate R5 ai condus?" si chestii de-astea, iti spun ca am condus cateva, iar momentan invart volanul unui R11 Turbo (care practic e tot un R5 cu alte toale). Nu e masina rea, da' nici nu mi se pare a fi la ani lumina de Dacia. |
Ideea este ca o dacie poate fi la fel de "tiunabila" ca si un renault 5 pe partea de macanica-performante, pe partea estetica, difera de gusturile fiecaruia....si la sectiunea dacia treaba este mai incinsa fata de asta de la renault...aici mori..de plictiseala:))..la sectiunea dacia mai exista ceva miscare:)...
|
dragilor, sa stiti ca nu vorbesc din filme! sunt posesorul unui renault 5 gtx din '88, motor 1721cc. am un prieten care a avut 5 dacii pana acum, s-a ales praful de ele si la tabla si la partea tehnica foarte repede(am mers cu toate si multe alte dacii inclusiv logan)... renault-ul asta pe care il am nu a vazut garaj de mai bine de 10 ani.nu are pic de rugina... motorul e foarte fiabil...cate si-a luat masina asta de la mine si tot merge si arata foarte bine... pun pariu ca o dacie nu ar fi rezistat + ca nu ar fi avut aceleasi performante.
nu vreau sa o dam in diverse dar va rog nu mai ridicati in slavi dacia, stim cu totii ca e o masina de la care nu trebuie sa ai mari pretentii. cu asta am sa inchei. imi cer scuze faustino, acum am inteles ce ai vrut sa spui cu ''Aici te contrazic un pic.....suntem mai multi cu dacii decat cu renault 5...'' |
Nu ai de ce sa iti ceri scuze....vii cu o bere si se iarta....:lol:
|
ok,2,3 :lol::lol:;)
|
2 Attachment(s)
banda de led albastru pentru interior
|
cati bani ai bagat pana acum in ea ? de curiozitate
|
cam 500 ron
|
1 Attachment(s)
am montat banda si mai este una la parte
celolalt ofost 60 cm lunga si amtaiat in doua |
Quote:
|
O vedem la 4tuning days anul asta?
|
nustiu credca da
|
Quote:
|
De ce sunteti rai ? O sa vedeti masina la 4tuning days ... in spate , in parcare :lol:
|
deci am citit tot topicul ... nu imi vine sa cred ca exista asa ceva frate :oops: aoleoo cel mai mult imi place pe spate aia cu "Tuning" baga mare in continuare ... ca o sa o faci odata si odata ca in NFS ... :shock:
|
Quote:
|
nu vad banii aia aruncati aiurea ... :))
|
Quote:
|
o sa ajunga cel mai citit topic omg :))
|
Da sa vii cu ea noaptea, sa dea bine neoanele alea....;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
.....
|
demo video
https://www.youtube.com/watch?v=p2NZHrMWggw |
after and BIFOR,important e ca are neoane sub caroserie,si nu-ti trebuie lanterna cand te bagi sub ea.
|
AFTAR and BIFOR :D:D:D:D:D:D o facut si filmuletz ...........:mrhappy::mrhappy::mrhappy:
|
Ca idee...Cazuri grave de kitsch tuning, ep. 1 - Cel mai tunat Logan din Galati
https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...lati-8500.html |
2 Attachment(s)
nou scaun cu ancalzire
|
3 Attachment(s)
Inca sper sa cred ca ne iei la misto cu unele chestii, dar se pare ca m-a lovit zana realitatii in cap... Neoanele alea mai bine le vindeai ca sigur gaseai un tampit care sa ii placa, uite niste poze de la andy cu un campus extrem de modificat pe partea de exterior ...la masina asta nu iti fura ochii vopseaua sau altceva, decat pur si simplu simplitatea ei....inca o data sper ca o sa faci ceva.
|
|
Quote:
|
nu conteaza.. este site:-)
|
Dar...ce face site-ul asta ca mie nu imi merge?!
|
Vreau sa-mi cumpar si eu cateva neoane, unde gasesc?
Poate ma ajuti si cu instalarea lor. Apropo, ai putea sa-ti faci un atelier de TUNNING :-) |
eu amprimit dela un prieten care odus din germani calitate foartebuna
|
Quote:
Foloseşte semnele de punctuaţie, sunt la fel în orice limbă, foloseşte space [spaţiu] între cuvinte, în alt fel spus, scrie ca oamenii că nu e nimeni obigat să facă rebus ca să-ţi înţeleagă ţie mesajele cifrate. Asta e, e o regulă de convieţuire civilizată pe forum, e un loc public de socializare, trebuie să te adaptezi ca să poţi continua activitatea aici. |
your car, your mind, and your language are all bullshit
您的汽车、您的头脑和您的语言是所有胡说 uw auto, uw mening, en uw taal zijn al nonsens votre voiture, votre esprit, et votre langue sont toute la connerie Ihr Auto, Ihr Verstand und Ihre Sprache sind aller Bullshit το αυτοκίνητό σας, το μυαλό σας, και η γλώσσα σας είναι όλο το la vostra automobile, la vostra mente e la vostra lingua sono tutto il bullshit あなたの車、あなたの心およびあなたの言語はすべてのでたらめである 당신의 차, 당신의 마음 및 당신의 언어는 모든 허풍이다 ваш автомобиль, ваш разум, и ваш язык весь |
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning