Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/21201-provocari.html)

crystip84 15-10-09 09:08

Re: Provocari

eu cu o aspiraciune de 1.6 16v.. acum se vedem dc primeste si ceva steroizi pana atunci...

giubau_v8 15-10-09 10:23

o sa va rog sa terminati cu offtopicul, aici e topic pentru provocari

alinWRC 15-10-09 14:03

eu provoc orice 2.0 oricate supape, ASPIRAT ,pentru cei cu turbo ar fi cam incorect pentru mine dar discutam,normal totul in cadru legal.

razvanxx 16-10-09 23:58

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 2720973)
eu provoc orice 2.0 oricate supape, ASPIRAT ,pentru cei cu turbo ar fi cam incorect pentru mine dar discutam,normal totul in cadru legal.

daca cu 2.0tfsi nu vrei hai sa incercam cu 1.9tdi.:D

Quote:

Originally Posted by Gycone (Post 2720105)
Cine o sa fie prezent la Tulcea ?

dragusu - fiat turbo
bitnet - golf 3 1.9tdi
ryky - 997turbo
alinwrc - opel astra 2.0sfi
avionul - skoda 2.0tdi
speram sa aducem ceva premii la buzau!!!:lol:

razvanxx 17-10-09 12:56

va rog eu sa nu mai stergeti posturile .nu am scris nik aiurea.am scris niste lucruri f adevarate!nu cred ca ti ar conveni domnule giubau_v8 sa ai o masina de modificat si sa ajungi pe la niste oameni la bucuresti care pur si simplu isi bat joc de masina ta!!!asa ca il mai rog pe alinWRC sa posteze filmuletele aici sa vedeti si voi cum se face treaba la o mare firma de tuning din bucuresti!!!
informatiile care le am dat aici sunt f interesante si pt altii!!!
si cu domnul pompilica am curajul sa pun si pariu ca masina lui nu o sa mearga pe masura asteptarilor.de fapt nu o sa mearga decat o sapt max!!!si are atatea exemple.
asa ca rog inca o data sa nu STERGETI ACEST POST!!!

TIGER Cupra/GTC 17-10-09 13:25

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 2725502)
daca cu 2.0tfsi nu vrei hai sa incercam cu 1.9tdi.:D

dragusu - fiat turbo
bitnet - golf 3 1.9tdi
ryky - 997turbo
alinwrc - opel astra 2.0sfi
avionul - skoda 2.0tdi
speram sa aducem ceva premii la buzau!!!:lol:

sal, poate mai adaugam pe lista si seatul MUP ptr sapt viit la Tulcea,dak am noroc,

razvanxx 17-10-09 13:44

pai daca termini masina normal ca o sa te adaugam pe lista!

giubau_v8 18-10-09 09:48

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 2726402)
va rog eu sa nu mai stergeti posturile .nu am scris nik aiurea.am scris niste lucruri f adevarate!nu cred ca ti ar conveni domnule giubau_v8 sa ai o masina de modificat si sa ajungi pe la niste oameni la bucuresti care pur si simplu isi bat joc de masina ta!!!asa ca il mai rog pe alinWRC sa posteze filmuletele aici sa vedeti si voi cum se face treaba la o mare firma de tuning din bucuresti!!!
informatiile care le am dat aici sunt f interesante si pt altii!!!
si cu domnul pompilica am curajul sa pun si pariu ca masina lui nu o sa mearga pe masura asteptarilor.de fapt nu o sa mearga decat o sapt max!!!si are atatea exemple.
asa ca rog inca o data sa nu STERGETI ACEST POST!!!

domnu razvan, cu tot respectul, incerc sa imi fac si eu treaba aici, si sa mentin o oarecare ordine, topicul asta e pentru provocari si atat, mai exista un topic special pentru discutii despre tot ce vreti voi..

acum, ziceam asa, topicul asta e de provocari, nu de caterinca, nu de alte minuni, si daca vrea cineva sa provoace vreo masina, intra aici, vede imediat ''adversarul '', si se intampla faptele :D, nu sa trebuiasca sa citeasca zece pagini de certuri , despre care e cel mai bun tuner sau alte balarii, ca sa isi gaseasca un candidat

sper ca ati inteles si sa va mutati discutiile care nu au legatura cu topicul acolo unde trebuie
multumesc

TIGER Cupra/GTC 18-10-09 11:06

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2728341)
domnu razvan, cu tot respectul, incerc sa imi fac si eu treaba aici, si sa mentin o oarecare ordine, topicul asta e pentru provocari si atat, mai exista un topic special pentru discutii despre tot ce vreti voi..

acum, ziceam asa, topicul asta e de provocari, nu de caterinca, nu de alte minuni, si daca vrea cineva sa provoace vreo masina, intra aici, vede imediat ''adversarul '', si se intampla faptele :D, nu sa trebuiasca sa citeasca zece pagini de certuri , despre care e cel mai bun tuner sau alte balarii, ca sa isi gaseasca un candidat

sper ca ati inteles si sa va mutati discutiile care nu au legatura cu topicul acolo unde trebuie
multumesc

stiu k sunt offtopic(dupa voi) dar as vrea sa provoc orice masina a moderatorilor astia din bz care tot sterg posturi cu skoda ptr inceput 1,8t

giubau_v8 18-10-09 13:31

cum sunt doar doi moderatori pe buzau, eu unul iti refuz provocarea ca nu am masina competitiva :D

numai bine

razvanxx 18-10-09 18:46

foarte urat din partea ta ca nu lasi posturile de la provocari!!!sa stii ca se gaseste masina si pt tine(indiferent cati cp are masina ta)!
am inteles ca ati mutat posturi de la discutii diverse la provocari, dar aici ce mai au? de le stergeti??am vb strict de masini si curse care se fac in buzau.ce dracu vrei sa vb ??de farduri si rujuri??foarte foarte foarte URAT ca nu ne putem exprima liberi decat pt o ora max!!

crystip84 18-10-09 18:49

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 2729729)
foarte urat din partea ta ca nu lasi posturile de la provocari!!!sa stii ca se gaseste masina si pt tine(indiferent cati cp are masina ta)!
am inteles ca ati mutat posturi de la discutii diverse la provocari, dar aici ce mai au? de le stergeti??am vb strict de masini si curse care se fac in buzau.ce dracu vrei sa vb ??de farduri si rujuri??foarte foarte foarte URAT ca nu ne putem exprima liberi decat pt o ora max!!

aici iti dau dreptate...
si nu am apucat sa vad ce replica mi-a dat ginel.. ca am fost pe drum spre bucuresti... poate mai pune 1 data msj...ca am vazut ca nu sunt nici la discutii diverse.

giubau_v8 18-10-09 18:49

Eu cred ca tu nu ai inteles ideea...aici e un topic de provocari, nu despre calitati, performante, sau ceva gen masina mea...dacia, sa zicem

Aici provoci daca vrei daca nu poti discuta despre orice altceva, la diverse discutii
O sa mut si ce am sters azi la diverse discutii, dar ma astept sa nu mai continuati pe topicul asta
De ce regula asta? am scris si mai sus..daca vrea cineva sa provoace o masina, sa nu trebuiasca sa citeasca 10 pagini de offtopic in cautarea unui adversar, sau sa caute daca i s-a raspuns provocarii
Eu cred ca e o regula de bun simt

DragosT 18-10-09 19:02

Giubau e mai in masura sa explice cum e cu off-topic-ul ca el tot a participat la adunari de moderatori 4tuning. Ideea este simpla totusi, zic eu: titlul este "provocari", se lanseaza una, se da curs sau nu, se posteaza rezultatul si se discuta pe marginea lui, in mare.
Acum nu cred ca ar trebui sa vedem numai persecutii peste tot unde intoarcem capul. Cat despre sters post-uri, sunt convins ca au primit acest tratament doar acelea care o meritau, respectiv injurii, off-topic excesiv, atacuri la persoana etc.
In plus de asta, cum tot se afirma, cei care se "dau" se stiu, sunt putini, comunica lejer prin multiple alte modalitati si nu vad de ce este nevoie de atata divagatie aici, unde, dupa cum se poate observa, mai intervin sau citesc si alte persoane, fara dreptul dat de jdemii de cai sub capota sau care abia acum invata unde este roata de rezerva.
E un forum public, u unele reguli de "conduita", unde nu toti avem masini functionale, extrem de rapide sau frumoase. Asta-i riscul la 4tuning.

bitnet 18-10-09 20:43

Gata sefu, ai dreptate, am plecat... Ma duc sa sting lumina!

Avionu 20-10-09 11:12

Am uitat cat de fun poate fii acest topic din bz :P

P.S. Scuze pt offtopic

duud40 19-01-10 03:48

Provocari ??? unde??
Se incumeta cineva cu un rs4?

dragusu 19-01-10 10:52

Quote:

Originally Posted by duud40 (Post 2991543)
Provocari ??? unde??
Se incumeta cineva cu un rs4?

ma bag eu dar la primavara ca sunt tractiune fata...fiat coupe turbo

italyan 09-02-10 11:55

postez eu pe 2010 am vazut un post ..de prin 2010 ..cu bmw ala liv ..o cazatura a anului 2010 ..merge acum pe gaz din cate stiu ---:))) daca ala are 200 de cai a mea are ceva mai putini :) ..

post din 2006 scuze de eroare:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Gycone 09-02-10 15:23

Quote:

Originally Posted by italyan (Post 3067640)
postez eu pe 2010 am vazut un post ..de prin 2010 ..cu bmw ala liv ..o cazatura a anului 2010 ..merge acum pe gaz din cate stiu ---:))) daca ala are 200 de cai a mea are ceva mai putini :) ..

Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi. In sfarsit, ce-ar fi sa va dati voi 2 si apoi sa comentezi?

jerry_opel_4evah 09-02-10 16:35

Re: Useri buzoieni pe 4tuning

Frumos,frumos,sa iau carnetu la toamna ca ne dam grav de tot italyane:)Sa vedem ce fac 16 valve motorinoase vs 16 vlave de benzina:D

italyan 09-02-10 16:52

sincer ..nu stu cum merg 16 valve motorina dar benzina de la mazda e prapad ..la demaraj un 110 cai ..iam lasat o masina in spate ..cu 1-2-3 ;) ia carnetu si dupa vedem :):D:D:D

jerry_opel_4evah 09-02-10 16:55

Sa dea domnu!Sa nu facem offtopic,pt ca momentan nu pot realiza asta legal:)

gargarita mary 15-02-10 14:40

Quote:

Originally Posted by italyan (Post 3067640)

post din 2006 scuze de eroare:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

auuuu a intrat ITALYANU ce comentari ce mazda ....110 cai ... doame de unde ai luat atatia?????.:lol::lol::lol: io cred k te intrece "ala cu cazatura aia d bmw liv rau de tot poate si io cu matizu

italyan 15-02-10 14:45

invata sa citesti eu nam 110 cai ;) cel care nu ma facut avea 110 cai un megane 1,5 in 6 trepte ..mam dat doar la demaraj 1-2-3 ... ..u cu matizu ..poate ..cu un lastun sa ai sanse ...ciaoo ..si daca esti pregatit sa te dai ..nu vorbi si ia atitudine;)...o zii buna :D:D:D:D

crystyvik89 15-02-10 14:48

"Italianu' "...:lol:...bmw-ul ala bate destule masini si ma refer masini de aprox 200cp,iti sp din propria experienta,asa k lasa.ne dracu' cu saracia ta japoneza de 1.6.

italyan 15-02-10 14:51

nu cred ca am postat ca ma dau eu cu el ..doar ca ...se zice ca are gaz pe ea ..altceva nam zis ..:) daca u asa ai vazut arata-mi si mie :) ( fara suparari :):) )

crystyvik89 15-02-10 14:53

Si daca are gaz ce?nu mai trage la fel pe benz?sau care este problema ta ca are gaz?sunt masini de 100000e pe gaz...

gargarita mary 15-02-10 15:09

Quote:

Originally Posted by italyan (Post 3088491)
invata sa citesti eu nam 110 cai ;) cel care nu ma facut avea 110 cai un megane 1,5 in 6 trepte ..mam dat doar la demaraj 1-2-3 ... ..u cu matizu ..poate ..cu un lastun sa ai sanse ...ciaoo ..si daca esti pregatit sa te dai ..nu vorbi si ia atitudine;)...o zii buna :D:D:D:D

aaa super ai batut un logan pe motorina iar acum vrei sa te dai cu un matiz da da da ai un bolid in parcare:lol::lol::lol:

AnduGTR 15-02-10 18:17

a mai zis cineva pe aici parca, si acum o zic si eu: cat de amuzant e cateodata forumul asta... :lol:
@Italianu` cu japoneza: nu tin partea nimanui, dar sa faci "cazatura" o masina care trage de vreo 200 de cai mi se pare de prost gust, din moment ce nu stii destule despre acea masina. Daca aveai vreun V-Tec cu 2 axe cu came pe vreun Civic sau pe vreun CRX mai ziceam sa faci pe nebunul la masini de genul bmw-ului de care te-ai luat (ti-am dat un exemplu V-Tec-ul de Honda pt ca ai masina japoneza)....dar asa...no comment.
Intalniti-va, dati-va si gata. Va lamuriti amandoi ce poate masina fiecaruia.

MariusMKV 15-02-10 19:54

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 3089310)
a mai zis cineva pe aici parca, si acum o zic si eu: cat de amuzant e cateodata forumul asta...

cand ne mai intalnim dau un cico :drunk:
"amuzant" este un cuvant foarte subtil

giubau_v8 01-04-10 10:06

mai baieti, mai sus au fost sterse dicutiile aprinse, dar voi ati inceput iar
pentru caterinca si alte probleme gen balena versus iapa, aveti la dispozitie mesajul privat, sau id-urile de messenger...aici se fac provocari si incercam sa tinem topicul asta curat

hai ''succesuri''

bz10enc 09-04-10 01:15

Quote:

Originally Posted by italyan (Post 3088491)

Cand termin cu masina te astept sa ne dam.

Avionu 11-04-10 18:26

Italianu daca consideri bmw-ul LIV o cazatura te invit sa te dai cu o Skoda Octavia 2 2.0 tdi 140 cp 1500kg. Nu-i pe gaz..e pe motorina.

450yfz 11-04-10 18:30

cand vin la buzau provoc si eu orice masina pana in 220 de cai tractiune fata.....eu am un golf 3 1.9 tdi!!!

jerry_opel_4evah 12-04-10 22:12

E clar,tre sa ma apuc rapid de dacie,sa ma dau si eu cu lumea la 18',ca e de joaca pe aici,welcome back buzau.

bitnet 12-04-10 23:20

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3268113)
cand vin la buzau provoc si eu orice masina pana in 220 de cai tractiune fata.....eu am un golf 3 1.9 tdi!!!

Cred ca trebuie sa te sabotez domnule Ovidiu :lol:

dragusu 18-04-10 14:35

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3268113)

te asteapta un fiat coupe turbo 220cai FWD

TIGER Cupra/GTC 19-10-10 12:56

sal, incearca cineva in weekend cu un audi a3 1,8t fwd de 110kw...

dragusu 19-10-10 20:25

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 3739926)
sal, incearca cineva in weekend cu un audi a3 1,8t fwd de 110kw...

ma dau eu cu diesel cu tine

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning