![]() |
Re: Machete in lucru - DrifterGT
Mulţumesc pentru sfaturi :hug: . La e46 cu roţile am rezolvat, acum stau sub aripă normal . La evacuare şi eu m-am gândit să o fac metalică ca la M3-ul Kyosho. Pe plafon am tot încercat să iau nişte carbon 1/24 (se găsesc destule pe eBay) însă tot timpul m-am luat cu altceva şi am uitat :rolleyes2. Trapa am făcut-o din nou din plastic transparent deoarece cea 'stock' avea o nuanţă de mov. Grila este vopsită în negru, posibil cum bate lumina să nu îţi fi dat seama.
La E36 trebuie să îi schimb evacuarea că nici mie nu prea îmi place. La jante am pus astăzi autocolantul cu logo bmw pe centru şi am pus-o în locul celei vechi (că şi astea de M5 aveau logo-ul bmw însă când au fost vopsite acesta a fost îndepărtat). Dacă tot a venit vara şi e frumos, cred că o să mai iau o machetă maisto/welly şi să îmi încerc norocul cu un bodykit. Aş vrea un model la care să am mai multe opţiuni de modificări. Vedem în viitor ce o să mai iasă şi aştept cu drag comentarii de genul lui blue_macca unde chiar e la subiect şi te ajută cu sfaturi. ;) |
4 Attachment(s)
Am mai adăugat nişte poze să vedeţi cum se aşează jantele pe ea şi am revenit la toba originală până găsesc alta.
|
simplu si frumos...imi place cum arata macheta asta!!!
|
1 Attachment(s)
W.I.P
|
uite ca unii mai si muncesc frate...
imi place ce vad acolo!!! |
2 Attachment(s)
:suspiciou Teaser :suspiciou
|
eu speram sa nu vad asa mult negru..
|
Cu stopurile si farurile ai cam dat-o in bara...daca vroiai faruri negre trebuia sa faci cum am facut eu la golf
|
Păi... să înţeleg că era mai bine să le mazgalesc cu markerul ca la golf'u tău decât să le pun folie neagră ? hmn... :drdodgy:
|
Era mai bine daca foloseai niste Tamiya Smoke:-P Numarul de straturi la alegere pana obtineai efectul dorit.
|
sau cu lac fumuriu pentru stopuri auto...:D
|
Tamiya Smoke e lac fumuriu.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pe aici încă se muncește. :lol:
|
se lucreaza cu spor aici...
|
Quote:
|
Interesant proiectul, astept sa il vad gata, curios tare. :rolleyes2
spor la el, si timp liber:D |
Hmm, nu o să fie un mare proiect. Încerc să o aranjez puțin că maisto a dat-o rău de tot în bară cu macheta asta...
Pe weekend o să vin cu ceva poze că până atunci sunt ocupat cu alt proiect. Curând... http://i43.tinypic.com/10ek2md.jpg |
7 Attachment(s)
Și pozele promise...
|
Interesant.Incerc sa ma gandesc cum ar fi cu bandourile albe...hmm...
|
frumos si cu gust!
|
Parerea mea:
1.Stickerele alea de pe parbriz si capota nu prea merg... 2.Stopurile arata bine.:lol: 3.Rezolva cumva cu usile alea...sa stea cat mai bine aliniate.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sunt balamale simple prinse in nituri. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am mai tunat puțin pisicu :evil_laug.
Ceva sfaturi de modificări ? Nu prea am idee ce să îi fac înafară de niște jante noi. |
Ar mai merge facut pe la matza cam asa :
- lupele farurilor galbene + proiectoare - o imbracaminte finuta la capota pe interior - un motor M5 cu ceva detalii - partea de jos a stopurilor rosie, arata mai original ... - scaunele...., alege o culoare pentru tot interiorul - barele clean ( sa pastrezi numai bandourile de sus) vopsite in culoarea masinii si pragurile - buzele janteler M cromate sau rosii BAFTA ! |
Mulțumesc Alin. Tot ce ai spus tu îmi place și o să mă ocup de modificări curând.
O să pun poze pe parcurs, poate găsesc și niște jante noi mai frumoase. |
Bravo omule! Cat talent poti avea! Spor la lucru in continuare!
|
felicitari man! Iese bine...
ma gandeam...cum crezi ca ar da daca ai face bmw-ul stance?...doar un gand |
2 Attachment(s)
Dacă tot vine căldura, mă bag să modific puțin pisicu.
Momentan am eliminat tot de pe el și încep ușor ușor să:
Sper să îmi iasă ceva... :D |
3 Attachment(s)
După ce am stat ceva vreme și m-am uitat la niște colegi de modificau machete, mi-am luat și eu inima în dinți și am încercat prima oară să modific ceva cu chit.
Momentan am astupat:
Am zis să merg pe stilul CLEAN. Momentan am finisat puțin doar pe spate și proiectoarele, restul e încă în lucru. Sper să iasă ceva fiind prima modificare mai serioasă pentru mine. |
5 Attachment(s)
Cam gata pe asta seara.
Attachment 2339819 Attachment 2339820 Interiorul va fi vopsit asa: Attachment 2339821 Exteriorul asa: Attachment 2339822 Jantele asa: Attachment 2339823 |
Arata tare bine pana aici...
|
Clean, clean, da' totusi plinul pe unde il mai faci?:lol:
|
Quote:
Arata foarte misto pana aici! Cu vopseaua ce faci, o matuiesti sau acoperi in mai multe straturi cu banda de hartie pe unde e chit si bagi decanol ? |
Quote:
Mă gândeam prin portbagaj să fac o gaură direct în rezervor, însă nici ăla nu se deschide. Quote:
Ieri seară am vopsit și scaunele în roșu și urmează zilele viitoare o mochetare. |
Imi place ca lucrezi curat, dai atentie detaliilor si lucrezi migalos. Spor in continuare. Eu astept rezultatul final. Sigur o sa fie ceva pe masura asteptarilor:D.
|
1 Attachment(s)
Și o poză cu interiorul vopsit în roșu. Scaunele față au ieșit bine, sunt mulțumit de rezultat. Însă bancheta spate trebuie curățată și vopsită iară că nu a prins vopseaua pe ea din prima.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning