![]() |
Re: help (about...anything )
Morbach..e udeva la granita cu Franta, pe langa Frankfurt..
|
pleaca niste prieteni luni in germania dar nu stiu daca ajung pe acolo. am sa vorbesc si iti zic
|
De ce nu iti trimit ei Cristi???
|
Nu pot..Ca au nu stiu ce probleme la vama ca doar traim in Roamania..O sa ajunga pana la urama si la mine..
|
cristi, am anuntat toti transportatorii care au drum pe acolo, cel tarziu joi ar trebui sa am un raspuns...
te rog sa ma anunti daca rezolvi inainte, k sa stiu sa nu mai caute... |
ok..Thx.. :)
|
azi am vazut o kestie foaaaarte interesanta, vis-a-vis de dimensiunile maxim acceptate ale coletului, motivul de ti l-a bagat tie dhl-ul
am vazut un colet lung de vreo 4-5 metri, adus de dhl in vama deci se poate |
OK...Thx Aleks de informatie..
|
m-am interesat la baieti dar niciunul nu avea drum p'acolo. sorry
|
THX...Pana la urma plec eu in Germaina..
|
asta inseamna sa fii adicted :D:D:D
|
Quote:
|
lasa cristi, stiu cum e sa plangi dupa ceva piese si sa stii k sunt ale tale si nu le poti pune, eu am asteptat un afurisit de kit cateva luni... :(
|
Am si eu o intrebare pt cei care se pricep! Daca achizitionez o masina pana la 1 ianuarie 2007(cand va fi mare revolutie al parcului de autoturisme romanesc...si intrarea in UE :P)pot sa o inmatriculez in 2007? si cam ce acte sunt necesare! MS!!!
|
depinde de modul in care o aduci in tara.
daca o aduci acum, inainte de 31.12, va trebui sa faci tranzit la intrarea in tara, si din pacate termenul nu va fi mai mare de 8 zile, deci nu poti sa o inmatriculezi dupa 1 ian... |
ce inseamna inmatriculat pe fundatie???
|
e ceva asemanator cu inmatriculatul pe firma ....numa ca fundatiile au profit 0 si nu se plateste TVA....parca asa ceva era.....
|
mai putin important ca e pe fundatie, mai important ca s-a reintrodus articolul de lege care permite scutirea de la plata taxei de prima inmatriculare a autoturismelor primite drept donatie, iar in general beneficiarul unei donatii este o fundatie umanitara...
problema e ca trebuie vazut cat de restircitvi sunt termenii (cati ani nu ai voie s-o instrainezi, etc) |
o intrebare: daca eu am permisul luat, dar am dovada valabila pot iesi din tara cu masina??:???:
|
nu poti, dovada are valabilitate doar pe teritoriul romaniei....
|
merci!!:evil: :twisted: :evil:
|
cand ti-au luat carnetu' ma? ai inebunit...vezi daca nu ai invatat:))
|
Re: HELP PLSS!
Quote:
p.s. te-am vazut luni seara pe mioritei, ti-am facut semne cu farurile dar nush daca m-ai vazut :( |
lox se pare ca avem multe in comun, accidentu acum permisu. Ce se intampla cu noi? :((
|
om priceput pt montare TV+ NAVI pe E39
caut pe cineva care sa instaleze un sist MKIII Navi + Tv pe un E39.
sistemul se compune din Monitor 16:9, Navi Computer, Modul Video, RMDF Radio, Amplifier. daca stiti pe cineva sau undeva unde se poate face operatiunea ... 0723 55 80 39 |
Quote:
|
nasol frate......da....stiam:)).....mi-am adus aminte acuma ca mi-ai mai zis.........lasa ma ca o sa castigi tu
|
pai de ce esti in proces cu ei lox?
|
nasol... dupa vechiul cod rutier, indiferent de stadiul procesului, daca intr-un an nu obtineai o hotarare definitiva sanctiunea suspendarii permisului expira, si dupa 12 luni il luai inapoi oricum.
cu noul cod rutier, sanctiunea conexa expira odata cu sanctiunea principala, adica in 3 ani (sanctiunea principala e amenda, care are termen de valabilitate sa zicem asa de 36 de luni, iar cea complementara e suspendarea permisului de conducere) |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Buna baieti...sunt nou pe forumul asta si as vrea sa stiu si eu ce as putea sa fac la o dacie sa o fac sa mearga mai repede:oops:oops: ....
|
Poti pune un motor Alpine Renault.Si un carburator dublu si....multe altele...
|
unde gasesc si eu ploape pt un audi a4 model 97 ma poate ajuta cineva?
|
suna-l pe silviu wow, vezi ce-ti spune...
|
Re: om priceput pt montare TV+ NAVI pe E39
Quote:
|
Quote:
|
ma intereseaza niste jante pe 13 sau 14 pt matiz....Ai ceva sau poti aduce Silviu?
|
90 % sunt pe stoc
|
ok. si daca poti sa-mi zici si niste preturi si daca e ceva convenabil am sa vin pan la tine. ms fain
|
ce ulei recomandati pt un VW golf 1.9 TDI de 90 de cp fara pompe duze ? eu i-am pus pana acu castrol dynatec 5W 40....
|
Am descoperit undeva in ssistemu meu aduio de 4 boxe + 2 tweetere o alta boxa bass undeva sub plansa din spatele banchetei spate.... am un difuzor acolo de bass stock, ma intreb daca fac o investitie intr-un difuzor de bass ceva mai bun decat cartonu ala... o sa am rezultate mai bune? o sa am nevoie de amplificare suplimentara? incinta?
10q... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning