![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
se lucreaza intens...:lol:
|
Ai cumva si niste masuratori pentru mine ? si de altfel pentru toti cei care vor sa isi puna pragurile intr-un mod cat mai profesional.
|
Quote:
http://www.realoem.com/bmw/showparts...61&hg=51&fg=16 09 DRILLING 51712250003 - stanga 09 DRILLING 51712250004 - dreapta Mult succes! |
buna treaba...usor usor o sa straluceasca.....
si ca un sfat .....ar fi mai bine sa dai jos ornamentul ala negru mat de deasupra geamurilor....pe acolo nu o sa reusesca sa matuiasca cum trebuie, iar cu timpul o sa-ti sara vopseaua/lacul.... bafta si mult succes in continuare |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am facut astazi o vizita la service ocazie cu care s-au inlaturat si ornamentele metalice de la geamurile laterale...so far, so good:D
|
asa da....mai greu e de pus ...cel putin la mine am dat geamul jos...
si am mai vazut ceva, la port fata chederul exterior trage un pic de el ca e prin presare si scoate-l si pe ala(sper sa nu fie cu suparare):P |
Quote:
Am mai discutat cu cei de la service sa inlature si celelalte chedere...ms! |
cel de plastic de la exterior din partea de jos de la geamurile spate le poti da jos fara sa le rupi? ca eu nu am reusit...
sau vopsesti peste ele? |
Quote:
Astazi au fost vopsite cateva repere urmand ca maine sa intre masina in sine! Revin cu poze...:D |
7 Attachment(s)
Utimele fotografii de la pregatirea pt vopsit...maine vin cele cu masina vopsita!
|
poti face niste poze la prag in care sa se vada la ce distanta fata de luftul dintre usa si pragul de tabla sunt date gaurile pentru prinderea pragurilor de M ?
|
Quote:
|
[QUOTE=vali vtk;4085285]poti face niste poze la prag in care sa se vada la ce distanta fata de luftul dintre usa si pragul de tabla sunt date gaurile pentru prinderea pragurilor de M ?
vezi ca este un sablon ce se comanda pe original si le pui fara probleme...e mult mai simplu! vezi realoem.......http://realoem.com/bmw/showparts.do?...61&hg=51&fg=16 |
4 Attachment(s)
Astazi a fost vopsita masina in totalitate, insa nu am reusit sa fac poze decat la cateva repere pt ca era inca in cuptor...
|
Bijuterie !!! Superba culoarea !!!
|
Quote:
Superba culoare man multa bafta cu pisoiu nervos :shock: |
Quote:
Quote:
ce era important s-a facut si totul a iesit asa cum ma asteptam...vopseaua e super la fel si lacul ceramic care-si merita toti banii! Abia astept sa o aduc la garaj si sa incep asamblarea celorlate elemente!:lol: |
4 Attachment(s)
Prima sedinta foto in haine noi...
|
wooow!! cand e asamblata, o sa fie criminala..
|
Congrats Narcis! Vopsea de Showroom...arata foarte bine din poze, si in realitate e la fel? :) multumit de baieti? :)
|
un sg cuvant am pt aceasta masina >>>JEWERLY<<<...;)
Iar propietarului numai laude,pt ca a demonstra ca este un adevarat pasionat auto si in special de BMW. si ca tot a pomenit Morf de "showroom",ce spui sa expui masina la 4tuning days?eu cred ca merita!!! |
TUB!:-)
|
Quote:
Quote:
Mai mult ca sigur masina va fi prezenta la 4tuning unde sper sa pot aduce si un M5 E34 al unui client de-al nostru... La service se vor asambla piesele mari- spoilere, aripi, capota, praguri- urmand ca saptamana viitoare sa primeasca si celelalte maruntisuri! |
Felicitari Narcis!!
Felicitari celor care au depus munca necesara!! |
Quote:
Felicitari Domnu` si multa bafta cu Emuletzu ... arata chiar bine culoarea si o reprezinta !! |
Quote:
Wow... inca mai exista acel m5 e34? [ era negru acum cativa ani din ce stiu eu , iar buzele la bara fata , praguri si spate erau argintii ] , chiar nu mai stiam nimic de masinuta aia ! |
Arata din ce in ce mai bine :D Sa o vedem adunata si cu toate pe ea, cat mai repede :) Bafta in continuare ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa o vad ansamblata! Si daca vii la 4tuning days cu ea poate schimbam cateva vorbe! Bafta! Imi place ce vad! ;)
|
Quote:
Chiar e super masina, acum nu mai la dastea cu ///M scrii ah ? :D la disel nu te mai bagi ? :)) |
Quote:
Cu siguranta va fi prezentata la 4tuningdays! Bafta si tie cu E46-le si sa-i faci tot ce ti-ai propus! |
Quote:
|
Quote:
Cat despre specificatii tehnice, avand in vedere varsta masinii, e greu sa le poti oferi pe cele corecte...cele date de fabricant nu mai sunt relevante! Cat de curand vreau sa fac si o vizita la un dyno, asa din curiozitate...:D |
A plecat masina din service? Ai montat ceva pe ea?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning