Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/209723-golf-3-1-4-sj-82-gma.html)

SJ-82-GMA 16-11-11 08:05

Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA

Quote:

Originally Posted by flaviupodina (Post 4717237)
mai bine le lasai alea si cautai ceva becuri mai puternice

nu aveam cum,erau semnalizari de pe laterale si bec de ala micut,oricum imi facea figuri si in bord,semnaliza de zici ca vroia sa isi ia zborul,nu aveam loc de bec mai mare in lampa aia,in astea mai urmeaza niste becuri de pozitie sau niste blitzuri,vedem

ovidiu89 16-11-11 09:24

tot mai bine dau originalele in bara

giubau_v8 16-11-11 12:34

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4717675)
tot mai bine dau originalele in bara

Sustin si eu ce a zis colegul.
Daca aveai in plan o bara clean se merita sa pui in grile semnalizari diverse, asa, chiar nu vad rostul. Arata de 10 ori mai bine cu semnale originale .

P.s. uite aici un exemplu frumos cu ce ai putea face https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1313329789

retro_renault 16-11-11 20:00

ceva deosebit facut din fata de vento, cei mai multi lasa capota asa cum e... oricum cu un finisaj cat mai bun va fi ceva discret si de bun gust, bv !

SJ-82-GMA 16-11-11 20:37

Quote:

Originally Posted by retro_renault (Post 4719158)
ceva deosebit facut din fata de vento, cei mai multi lasa capota asa cum e... oricum cu un finisaj cat mai bun va fi ceva discret si de bun gust, bv !

mersi,finisajul va fi la primavara,ca nu m-as risca sa o duc la vopsit acum iarna,plus ca am de facut si haionul,acum sa vedem cum fac cu jantele sa o latesc in spate un pic,ori iau pe 16 9j,ori flanse de 3cm,ce ati alege?

valyh 16-11-11 21:55

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4719297)
mersi,finisajul va fi la primavara,ca nu m-as risca sa o duc la vopsit acum iarna,plus ca am de facut si haionul,acum sa vedem cum fac cu jantele sa o latesc in spate un pic,ori iau pe 16 9j,ori flanse de 3cm,ce ati alege?

as merge pe varianta jantelor decat pe flanse

koala_boy 16-11-11 22:04

sunt proiectoare pentru partea de jos ca la golf 4 doar ca sunt de golf 3 care zic eu ca integreaza mult mai frumos becurile :D
http://www.accesoriiautosimoto.com/i...20Golf%203.jpg

Devu 16-11-11 23:15

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4719496)
as merge pe varianta jantelor decat pe flanse

Sustin ! More safety...

SJ-82-GMA 17-11-11 14:57

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 4719518)
sunt proiectoare pentru partea de jos ca la golf 4 doar ca sunt de golf 3 care zic eu ca integreaza mult mai frumos becurile :D
http://www.accesoriiautosimoto.com/i...20Golf%203.jpg

alea de jos sunt semnalizari de lupo,sunt pe post de semnalizare,cu becuri si mufa de semnalizare,vor fi si pe post de pozitii,numai tre sa bag becuri,de proiectoare nu am nevoie cu farurile astea,nu se compara cu cele cu angel,nu aveam nici jumatate lumina,fata de astea

AnDrEiCa 17-11-11 16:48

Jante 9J :D

koala_boy 17-11-11 20:19

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4720835)
alea de jos sunt semnalizari de lupo,sunt pe post de semnalizare,cu becuri si mufa de semnalizare,vor fi si pe post de pozitii,numai tre sa bag becuri,de proiectoare nu am nevoie cu farurile astea,nu se compara cu cele cu angel,nu aveam nici jumatate lumina,fata de astea

ma refeream ca sa pui semnalizarea in proiectoarele alea ;)

SJ-82-GMA 15-12-11 17:13

4 Attachment(s)
alte modificari:jante colantate cu sticker bomb,semnalizari fata de golf 2,nr inmatriculare ingropat in bara!pareri?

umbra09 15-12-11 17:19

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4779493)
alte modificari:jante colantate cu sticker bomb,semnalizari fata de golf 2,nr inmatriculare ingropat in bara!pareri?

mda ai facut schimbari majore de cand nu team vazut. nu tiam recunoscut masina cand am vazut-o :P

Devu 15-12-11 17:32

Foarte tare, arata super bine !
Felicitari pentru idei.

SJ-82-GMA 15-12-11 18:48

multumesc pt felicitari,urmeaza infoliarea oglinzilor si partea aia unde sunt semnalizarile cu sticker bomb si la primavara vopsirea capotei si haionului cu negru lucios si stopurile cu lac alb,sa se vada prelungirea peste ele

flaviupodina 15-12-11 21:09

Imi plac foarte mult jantele, da nu stiu dc nu ai lasat prelungirea aia bad boy pe stopuri, parerea mea ca arata mai bine.

B-99-SAA 15-12-11 22:53

O intrebare am si eu: de ce nu faci toata masina o culoare? Iti place NFS style? :???: Pacat de ce ai facut pana acum.... Nu conteaza alb/negru, dar sa fie toata la fel! O sa vezi ce bine da (mai ales cu alb!). :)

kreasta_style 15-12-11 23:41

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4780206)
O intrebare am si eu: de ce nu faci toata masina o culoare? Iti place NFS style? :???: Pacat de ce ai facut pana acum.... Nu conteaza alb/negru, dar sa fie toata la fel! O sa vezi ce bine da (mai ales cu alb!). :)

off:NFS style???unde vezi tu nfs ul?de ce?ca are doua culori pe masina respectiv alb si negru e nfs....eu zic sa te uiti mai bine.....si sincer iti zic sa faci si tu cate modificari a facut robert la masinuta asta....si vb dupa aia......si app proiectul nu este terminat....si in ultimul rand daca lui ii place alb cu negru...e treaba lui...dar tu ai exagerat cu nfs ul grav,fiindca masinuta asta arata bine,deci ai dat-o in bara aici...

on:super tare jantele robert...imi plac maxim:D....felicitari:D....de bot stii ca am vb si ti am zis ca mi placea mai mult cel de golf cu incruntare....dar deh tu vrei sa fii mai deosebit:D

dj dodo 16-12-11 05:49

arata super jantele..bafta pe mai departe..:shock::shock:

B-99-SAA 16-12-11 08:36

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4780261)
off:NFS style???unde vezi tu nfs ul?de ce?ca are doua culori pe masina respectiv alb si negru e nfs....eu zic sa te uiti mai bine.....si sincer iti zic sa faci si tu cate modificari a facut robert la masinuta asta....si vb dupa aia......si app proiectul nu este terminat....si in ultimul rand daca lui ii place alb cu negru...e treaba lui...dar tu ai exagerat cu nfs ul grav,fiindca masinuta asta arata bine,deci ai dat-o in bara aici...

on:super tare jantele robert...imi plac maxim:D....felicitari:D....de bot stii ca am vb si ti am zis ca mi placea mai mult cel de golf cu incruntare....dar deh tu vrei sa fii mai deosebit:D

Ciocu mai mic, ca nu am facut armata impreuna :twisted: Eu mi-am zis parerea, nu l-am jignit cu nimic, am zis doar ce vad cand ma uit la masina. Personal imi cer scuze fata de proprietar daca a fost deplasat comentariul meu. Raman la partea cu o singura culoare pe masina :)

kreasta_style 16-12-11 11:18

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4780453)
Ciocu mai mic, ca nu am facut armata impreuna :twisted: Eu mi-am zis parerea, nu l-am jignit cu nimic, am zis doar ce vad cand ma uit la masina. Personal imi cer scuze fata de proprietar daca a fost deplasat comentariul meu. Raman la partea cu o singura culoare pe masina :)

ciocu' mic sa i zici lui m..a ca nu am facut armata impreuna,deci pana la urma puteai sa ti zici parerea normal fara sa adaugi nfs si etc.

B-99-SAA 16-12-11 12:38

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 4780681)
ciocu' mic sa i zici lui m..a ca nu am facut armata impreuna,deci pana la urma puteai sa ti zici parerea normal fara sa adaugi nfs si etc.

:-| E clar ca n-am cu cine..... In primu rand mi-am exprimat parerea pentru proprietar nu pentru tine, si n-am chef de discutii pe langa. Apropo, cum vroiai sa ma exprim, "masina din jocuri"? In fine.

koala_boy 16-12-11 13:02

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4780813)
:-| E clar ca n-am cu cine..... In primu rand mi-am exprimat parerea pentru proprietar nu pentru tine, si n-am chef de discutii pe langa. Apropo, cum vroiai sa ma exprim, "masina din jocuri"? In fine.

si eu zic ca ar arata cel putin de 2 ori mai bine intr`o singura culoare si sincer cand vad 2 culori si eu ma gandesc la nfs, nu vad care e jignirea :shock: sau daca tot vrea alb/negru poate masina alba de ex si cu bandouri negre oglinzi folii grila fata etc.

ovidiu89 16-12-11 13:33

Agresiv botul asa cu negru, dar eu nu inteleg daca tot ai pus niste semnalizari acolo, care dau ca...de ce nu pui semnalele originale?

SJ-82-GMA 16-12-11 16:22

raspunsul la toti,asina inca nu este gata,sunt niste poze facute asa sa se vada parcursul lucrarilor,deci va urma!!
kreasta lasa nu va mai certati oricum,multumesc de precizari,ideei,dar masina e facuta sa imi placa mie,poate ati observt sau nu,dar baza e pe muzica,numai ca am zis sa fie si ceva mai altfel si exteriorul,bafta tuturor
ps:sunt gata jantele,maine le arunc pe masina,sa vad cum da cu ele

Mirel1919 16-12-11 16:27

Nu vreau sa ridic polemici sau nu stiu ce, imi zic doar parerea.
1) Prea mult negru, cel mai frumos d.p.m.d.v era sa fie doar pavilionul alb si farurile in joey mode iar grila sa fie alba.
2) Jentile is de 10+
3) Bad-boy-ul nu da prea bine si nici bad-boy-ul de pe stopuri
4) Numaru de pe spate e foarte frumos lucrat si gandit
5) Sa ai noroc de masina si cati mai multi KM.

rhadu 19-12-11 21:14

daca tot iti place combinatia de culoare alb cu negru, macar o faci toata alb, iar plafonul negru lucios, mat, etc. se vede cam urat capota si haion. macar fa si plafonul cu stalpi cu tot.
semnalizarile alea nu prea isi au locul, se potrivesc ca nuca-n perete, iar daca tot ai scos semnalizarile si proiectoarele, pune-le-n far, si ai scapat de orice stres. e pacat de munca de pana acum si banii bagati in ea..

succes in continuare.

SJ-82-GMA 22-12-11 17:20

4 Attachment(s)
cateva modificari,din nou:(prelungire bara fata,facuta dintr-o prelungire,rupta si semnalizarile originale puse la loc):

Mirel1919 22-12-11 17:37

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4790636)
cateva modificari,din nou:(prelungire bara fata,facuta dintr-o prelungire,rupta si semnalizarile originale puse la loc):

Ce frumos ar arata daca ar fi totul alb (bari + bandouri + grila) si pavilionul negru

sike 23-12-11 13:03

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4790636)

Salut,citesc de ceva timp topicul tau mi se pare ca ai ajuns in punctul in care cand nici tu numai stii ce sa facii la bara aia de fata :sad: , spatele la masina pot sa zic ca e foarte aiurea nu are nici un dumnezeu adica e in 2 culorii ,triplele is din alt film ,cred ca iese mult mai frumos ceva simplu si de efect :sad:,sant constient ca bagii multii banii dar uneorii potii sa bagii o gramada si rezultatul sa fie negativ,dupa cum observi nu sunt singurul care spun lucrul asta ,nu vreau sa o iei ca pe o critica ,e doar o parere !

Numai de bine!

SJ-82-GMA 23-12-11 14:34

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4791732)
Salut,citesc de ceva timp topicul tau mi se pare ca ai ajuns in punctul in care cand nici tu numai stii ce sa facii la bara aia de fata :sad: , spatele la masina pot sa zic ca e foarte aiurea nu are nici un dumnezeu adica e in 2 culorii ,triplele is din alt film ,cred ca iese mult mai frumos ceva simplu si de efect :sad:,sant constient ca bagii multii banii dar uneorii potii sa bagii o gramada si rezultatul sa fie negativ,dupa cum observi nu sunt singurul care spun lucrul asta ,nu vreau sa o iei ca pe o critica ,e doar o parere !

Numai de bine!

nu stiu daca ai citit,vopsitul inca nu e gata,deocamdata sa dat cu un spray negru pana la primavara,pt ca era chituit in fata si spate,deja se uitau urat politistii la mine,astept sa se incalzeasca iar capota si haionul vor fi albe+linia de jos a grilei,prelungirea cea noua va veni imbracat in stickerbomb

sike 23-12-11 14:38

Quote:

Originally Posted by SJ-82-GMA (Post 4791817)
nu stiu daca ai citit,vopsitul inca nu e gata,deocamdata sa dat cu un spray negru pana la primavara,pt ca era chituit in fata si spate,deja se uitau urat politistii la mine,astept sa se incalzeasca iar capota si haionul vor fi albe+linia de jos a grilei,prelungirea cea noua va veni imbracat in stickerbomb

Ok,astept sa vad produsul finit ,dar sincer nu te mai complica cu tot felul de schimbarii :lol:,iti multumesc frumos pentru raspunsul tau!

Multa bafta cu ceea ce ti-ai propus

Sarbatorii Fericite!

GallDann 23-12-11 18:46

BAAAA!!!... Ce-i se intampla aici? :twisted: Eu zic sa aveti rabdare.. ca o sa iasa ceva fain ca sa zic asa pe ardeleneste..:D plus ca domnu` Robi.. are cu ce se lauda.. a castigat mai multe locuri 1 cu muzica si a participat si la o gramada de expouri atat in tara cat si inafara.. Va doresc Bafta multa si Sarbatori Fericite tuturor!:dance:

SJ-82-GMA 23-12-11 21:53

te piese de golf 3 si preturi:
bara spate-70ron
carenaje fata,plastice interior de pe stalpi+centuri siguranta,carcasa frana de mana,carcasa volan,plastice fata parbriz(de la 5-30ron bucata)
4 usi fara tapiterie,cu geamuri+macarale manuale-150ron bucata(trei usi fara clante,facute clean)
computer bord-50ron
butoane reglaj incalzire-40ron
maneta deschidere capota,tampoane toba,suporti rezervor-(5-10ron)
alternator bosch 70ah-80ron
tubulatura incalzire de sub bord,cabluri reglaj aer-40ron
radiator incalzire-50ron
motoras+geam trapa-40ron
injectie complet,carcasa filtru aer-100ron
jug fata+tampoane motor(15-40 ron)
ventilator racire radiator apa-30ron
tablou sigurante-40ron9fara sigurante)
cablu ambreaj-30ron
maneta schimbator+tija pana la cutie-30ron
servo frana+rezeror lichid-120ron
cablu acceleratie-20ron
rezervor-40ron
bidonas apa-20ron
ventilator incalzire interior-70ron
claxoane-10ron
furtune apa+teu-30ron
intaritura bara spate-20ron
pompa benzina-30ron
conducte frana pe fata-15ron setu(2buc)
punte completa modelul cu tamburi+cabluri frana de mana-150ron
suport pedale complet cu cele trei pedale-80ron
fuzete fata cu discuri si placute de frana ca noi-100 ron bucata
intaritura bord+tija volan-40ron
planetara dreapta-40ron
instalatia electrica complet-40ron
declansator airbag-40ron
coaja bord complet-50ron
bloc de lumini-40ron
brate stergatoare+motoras complet-100ron
ornamente aripi(plasticele alea)-40ron 4buc

rhadu 23-12-11 22:45

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4792114)
BAAAA!!!... Ce-i se intampla aici? :twisted: Eu zic sa aveti rabdare.. ca o sa iasa ceva fain ca sa zic asa pe ardeleneste..:D plus ca domnu` Robi.. are cu ce se lauda.. a castigat mai multe locuri 1 cu muzica si a participat si la o gramada de expouri atat in tara cat si inafara.. Va doresc Bafta multa si Sarbatori Fericite tuturor!:dance:

una e DBdrag, alta e expo ... e cu totul si cu totul alta mancare de peste

GallDann 24-12-11 06:56

Quote:

Originally Posted by rhadu (Post 4792431)
una e DBdrag, alta e expo ... e cu totul si cu totul alta mancare de peste

Vorbesti serios??? :O nu stiam.. daca te uiti mai atent la paginile dinainte ..sunt poze de la mai multe evenimente.. si de la "DBdrag".. si de la "EXpo"

SJ-82-GMA 11-01-12 23:16

8 Attachment(s)
cateva poze cu masinuta dezbracata si poze cu hainele noi,pe sambata revin cu ea imbracata:

ovidiu89 11-01-12 23:31

Mult mai bine asa:D

AnDrEiCa 12-01-12 00:51

Cum de te-ai razgandit si ai vopsit spoilarele?

GallDann 12-01-12 07:44

Alta viata :D n-ai ce comenta,un pas mare si bine gandit :P Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning