![]() |
Re: Golf 3, 1.4, SJ-82-GMA
Quote:
|
tot mai bine dau originalele in bara
|
Quote:
Daca aveai in plan o bara clean se merita sa pui in grile semnalizari diverse, asa, chiar nu vad rostul. Arata de 10 ori mai bine cu semnale originale . P.s. uite aici un exemplu frumos cu ce ai putea face https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1313329789 |
ceva deosebit facut din fata de vento, cei mai multi lasa capota asa cum e... oricum cu un finisaj cat mai bun va fi ceva discret si de bun gust, bv !
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt proiectoare pentru partea de jos ca la golf 4 doar ca sunt de golf 3 care zic eu ca integreaza mult mai frumos becurile :D
http://www.accesoriiautosimoto.com/i...20Golf%203.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Jante 9J :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
alte modificari:jante colantate cu sticker bomb,semnalizari fata de golf 2,nr inmatriculare ingropat in bara!pareri?
|
Quote:
|
Foarte tare, arata super bine !
Felicitari pentru idei. |
multumesc pt felicitari,urmeaza infoliarea oglinzilor si partea aia unde sunt semnalizarile cu sticker bomb si la primavara vopsirea capotei si haionului cu negru lucios si stopurile cu lac alb,sa se vada prelungirea peste ele
|
Imi plac foarte mult jantele, da nu stiu dc nu ai lasat prelungirea aia bad boy pe stopuri, parerea mea ca arata mai bine.
|
O intrebare am si eu: de ce nu faci toata masina o culoare? Iti place NFS style? :???: Pacat de ce ai facut pana acum.... Nu conteaza alb/negru, dar sa fie toata la fel! O sa vezi ce bine da (mai ales cu alb!). :)
|
Quote:
on:super tare jantele robert...imi plac maxim:D....felicitari:D....de bot stii ca am vb si ti am zis ca mi placea mai mult cel de golf cu incruntare....dar deh tu vrei sa fii mai deosebit:D |
arata super jantele..bafta pe mai departe..:shock::shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Agresiv botul asa cu negru, dar eu nu inteleg daca tot ai pus niste semnalizari acolo, care dau ca...de ce nu pui semnalele originale?
|
raspunsul la toti,asina inca nu este gata,sunt niste poze facute asa sa se vada parcursul lucrarilor,deci va urma!!
kreasta lasa nu va mai certati oricum,multumesc de precizari,ideei,dar masina e facuta sa imi placa mie,poate ati observt sau nu,dar baza e pe muzica,numai ca am zis sa fie si ceva mai altfel si exteriorul,bafta tuturor ps:sunt gata jantele,maine le arunc pe masina,sa vad cum da cu ele |
Nu vreau sa ridic polemici sau nu stiu ce, imi zic doar parerea.
1) Prea mult negru, cel mai frumos d.p.m.d.v era sa fie doar pavilionul alb si farurile in joey mode iar grila sa fie alba. 2) Jentile is de 10+ 3) Bad-boy-ul nu da prea bine si nici bad-boy-ul de pe stopuri 4) Numaru de pe spate e foarte frumos lucrat si gandit 5) Sa ai noroc de masina si cati mai multi KM. |
daca tot iti place combinatia de culoare alb cu negru, macar o faci toata alb, iar plafonul negru lucios, mat, etc. se vede cam urat capota si haion. macar fa si plafonul cu stalpi cu tot.
semnalizarile alea nu prea isi au locul, se potrivesc ca nuca-n perete, iar daca tot ai scos semnalizarile si proiectoarele, pune-le-n far, si ai scapat de orice stres. e pacat de munca de pana acum si banii bagati in ea.. succes in continuare. |
4 Attachment(s)
cateva modificari,din nou:(prelungire bara fata,facuta dintr-o prelungire,rupta si semnalizarile originale puse la loc):
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
|
Quote:
Multa bafta cu ceea ce ti-ai propus Sarbatorii Fericite! |
BAAAA!!!... Ce-i se intampla aici? :twisted: Eu zic sa aveti rabdare.. ca o sa iasa ceva fain ca sa zic asa pe ardeleneste..:D plus ca domnu` Robi.. are cu ce se lauda.. a castigat mai multe locuri 1 cu muzica si a participat si la o gramada de expouri atat in tara cat si inafara.. Va doresc Bafta multa si Sarbatori Fericite tuturor!:dance:
|
te piese de golf 3 si preturi:
bara spate-70ron carenaje fata,plastice interior de pe stalpi+centuri siguranta,carcasa frana de mana,carcasa volan,plastice fata parbriz(de la 5-30ron bucata) 4 usi fara tapiterie,cu geamuri+macarale manuale-150ron bucata(trei usi fara clante,facute clean) computer bord-50ron butoane reglaj incalzire-40ron maneta deschidere capota,tampoane toba,suporti rezervor-(5-10ron) alternator bosch 70ah-80ron tubulatura incalzire de sub bord,cabluri reglaj aer-40ron radiator incalzire-50ron motoras+geam trapa-40ron injectie complet,carcasa filtru aer-100ron jug fata+tampoane motor(15-40 ron) ventilator racire radiator apa-30ron tablou sigurante-40ron9fara sigurante) cablu ambreaj-30ron maneta schimbator+tija pana la cutie-30ron servo frana+rezeror lichid-120ron cablu acceleratie-20ron rezervor-40ron bidonas apa-20ron ventilator incalzire interior-70ron claxoane-10ron furtune apa+teu-30ron intaritura bara spate-20ron pompa benzina-30ron conducte frana pe fata-15ron setu(2buc) punte completa modelul cu tamburi+cabluri frana de mana-150ron suport pedale complet cu cele trei pedale-80ron fuzete fata cu discuri si placute de frana ca noi-100 ron bucata intaritura bord+tija volan-40ron planetara dreapta-40ron instalatia electrica complet-40ron declansator airbag-40ron coaja bord complet-50ron bloc de lumini-40ron brate stergatoare+motoras complet-100ron ornamente aripi(plasticele alea)-40ron 4buc |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
cateva poze cu masinuta dezbracata si poze cu hainele noi,pe sambata revin cu ea imbracata:
|
Mult mai bine asa:D
|
Cum de te-ai razgandit si ai vopsit spoilarele?
|
Alta viata :D n-ai ce comenta,un pas mare si bine gandit :P Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning