![]() |
Re: Poze cu...noi:)
Quote:
:))))))))))) lol Vali :))))))))) ... un singur lucru`mi doresc ;)) sa pun MANA pe masina ta odata :P :lol: P.S. Yes` you`re Ugly u ;)) :twisted: :twisted: |
mai rabda putin...
pe cand e gata a ta, va fi si a mea:) urati ca naiba...si totusi lumea ne iubeste :))))) |
Quote:
Si daca nu ne iubeste nimeni ... noi oricum iubim ... (oltcitu si golfu) :twisted: |
pune ceva poze cu golfu' sa-l vedem si noi!!!;)chiar dak nu-i gata
|
Quote:
pentru el... golf = oltcit ne minteste aci de numa numa numa nu recunoaste amu....ca se da smecher:lol: :lol: :lol: nu vezi ce poze si'o tras de cand si'o luat un harb de Pentium 2 si un webcam cu 30lei? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
golf2(masina de vis)=oltcit :twisted: pentium 2 la 233 de mhz 128 de sdram cu un hard de 20 gb cu buffer de 2 mb si varcasa bigtower :twisted: P.S. Mihaitza golfu e in lucru sapt viitoare vineri e programat la vopsit ... |
Vali ... cat despre pc ... am un amd ahlon 2600xp+ , placa de baza asus a7n8x-x chipset nforce2 , 1 GB ddr kingmax , hard western 200gb 8 mb buffer ata, placa video nvidia fx6600 256bit 256 ddr cu procesoru intre 500-800 de mhz , de la ASUS :) + :D LCD LG FLATRON L1750S
P.S. dar mai mult ma mandresc cu muzica din camera ;) |
Quote:
|
Quote:
lasei offtopicu` in legatura cu masina...o sa te vad cu ce te prezinti:lol: (OLTCIT POWER) de fapt probabil peugeot...da nah...:lol: :lol: |
Quote:
ehh ma cunosti tu bine ... la mine e vb despre "DIESEL POWER" ;) Peugeot`u e dieselar ... 1.4 slabutz :P golfu va fi 1.6 td ... sau 1.9 tdi de pe mk3 ;) ... dar mai raman multe de vazut si de facut :D |
Bla bla bla :D
vali, te vedem maine ? zib3r, tu ? :D |
Quote:
sorry :( dar sunt busy cu golfu de dim pana diseara ... si oricum pe maine seara am programat ceva cu prietena :P ... deci nu se rateaza ... dar dupa ce termin masina in fiecare vineri o sa ma fac prezent :) :!: |
Vali ai deja cam multe absente!!!:):);)
|
pai cu ce sa merg acu`seara cu bicicleta? :)))
|
gagiilor....
aci ii vorba de poze intalnirile pe celalalt topic (ala cu intalniri in fiecare vineri...) cred ca azi imi trag niste chipuri :):):):) |
hai cu poze :D hai hai hai ... :D POZE POZE :P POZE POZE :D :D :D :D
|
noah...o crapat lentila aparatului foto?:shock: :shock:
|
hellooo lume ce mai faceti?mai traieste careva pe aici??sa aud cat despre ala afroman sa nu vb sa nu il salutati cand il vedeti pe strada o zdreantza ce ii de om porcule asa mai vin eu la tine in rest salllll mihai bine ai venit printre nebuni:D
|
2 Attachment(s)
mnoah...pe mine m-ati uitat???? hop si eu !!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu doamne feri ... te`am pus pe lista de asteptare :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning