![]() |
Re: Go Logan !!!!
frate super masina ....imi place mai mult....da cel mai mult si mai mult imi plac jantele (ies inafara si mie aia imi place :D ) ...aia care zic ca nu le place masina sa nu le place ca e logan mint iti spun eu st prea ofticati ;) bafta in continuare
|
Cat te-au costat jentiile k le vand pastea care le am si imi iau daleaaaaaaa
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....acum mi-am adus aminteee....dastea am vrut si eu sa-mi iau dar aia de unde vroiam sa le iau cica sunt de calitate proasta si nu suporta greutate mare...mamaaa ce ma ofticcc.....unde gasisem eu erau 11 mil si am vazut si la meridian cu 15 mil..
|
Quote:
|
da purcelino ... mai da-ne si noua niste detalii mai concrete .. cat ai dat pe tobe de ex ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite asa arata...masina pana prin septembrie,,,,,
apoi a urmat o bara ..pilot pe fatza !!! |
ce filmulete noi ?:D ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cu ce pot sa vad si eu filmuletul?
|
pai ia ace mega codecs 6.03 pro
si le vezi pe toate ! da tre sa ii faci niste setari.... :D |
1 Attachment(s)
cu quicktime il poti vedea uite aici .. @ puercolino - erau cauciucurile de iarna ? ti-ai dat jos prelungirea aia din fata ? ai suspensii sport pe ea nu ?
|
Quote:
toata treaba a plecat de la bara pilot...am avut bara pilot ...si cand am dat jos spoilerul original ..am rupt prelungirea... pilotu s-a spart si ..nu am avut de ales sa pun bara stock .... asta e se mai intampla !! |
da ... o prelungire de genu cum ai avut tot mai poti pune :))
|
nu .....defapt nici nu stiu...daca voi mai pune supliment din ala ......am altele in cap.......... masina a suferit enorm de multe modificari,,,dealungul timpului ..in cateva luni ......de la cum o vedeti voi in pozele de mai sus .....a ajuns la bara pilot pe fatza..si acolo m-am oprit....
apoi a venit vremea de am renuntat la evacuarea aia ..... am ajuns din nou la stock ! din cauza jantelor ..si evacuarii ...multe amenzi ..si de 3 ori mi s-a suspendat talonul...si ultima data pt evacuare ..si am fost nevoit sa pun "burlanul "inapoi ! :D si mai sunt mai multe de scris !!:D nu am timp acum |
:) nu o mai chinui atata si tu .. si nu mai urla nici ea :D doar asa .. stii tu .. la o impresie una alta ;) cand nu e politia prin jur :D
|
Salut pe cat sunt jantele???in spate daca stau vreo doi nu lovesc jantele caroseria?????????:rolleyes2Super masina ....si eu acuma o sa cumpar un logan si ma uit p eaici sa va d ce si cum se poate face :Dbafta
|
ai facut masina din nou stock? ce ai de gand cu ea?
|
Quote:
|
auzi bai piti dar de ce nu spui tu oamenilor k ti-ai luat si un renault 5 perlat si da-ia ai renuntat la multe de pa masina dar inainte a fost si un urs alb(GYC)...SI APROPO PLOAPELE ALEA MARI TI LE-AI FACUT LA "SESE" NU????
|
Quote:
|
Daca mai ai loganu pune si tu niste poze
Era prea frumos :( |
da .. demult nu s-a mai zis nimic p`aici :)
|
da ........de mult :D
|
i-ai mai facut ceva? mai pune poze ;)
|
ultima oara l-am vazut la o intalnire e30...si numai avea nici jenti nici tobe nici prelungiri
mai ramasese doar pleoapele si folia dupa stopuri |
pacat :) nu inteleg de ce a stricat atatia bani ...
aditzu08 frumoase pozzitii ... unde putem vedea masina ? |
puercolino daca mai ai poze recente cu masina pune si tu plsss.
"frumoase pozzitii ... unde putem vedea masina ?"-ms mult...poi ori prin bucuresti ori daca vrei dami un p.m si iti trimit poze |
aditzu08 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
nu poti primi ontopic .. puercolino vrem pozeeeeeeee |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning