![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
|
Gata si forum-ul nostru. :D
http://www.streetlegal.ro/forum/ Rog membrii STREET LEGAL sa imi trimita poze cu masinile lor. id: [email protected] |
felicitari pt munca depusa si pentru tot ce faceti in continuare.....bravo
|
Quote:
|
Quote:
"[email protected]" il folosesc deja de ceva timp. P.S.: Mersi Victoras de felicitari ... tu ce ai mai facut pe la masina? Cum mai merge? |
[QUOTE=alexone;3728938]Scrie acolo clar: "id". Ma refeream la yahoo messenger nu la yahoo mail.;)
"[email protected]" il folosesc deja de ceva timp. La cat de mult stai tu pe mess... cred k mai repede apuci sa le faci tu poze la intruniri decat sa iti trimita ei.. In fine...spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
Sobi, felicitari de participare..se pare ca vremea ti-a fost potrivnica dar nu e nimic..important e ca ai participat si ne-ai reprezentat indiferent de rezultat. Felicitari inca o data.
|
Eu sunt cartita cea mare =)))))
|
Quote:
|
Mhm...ce va mai place shaorma :lol:
|
Rog membrii STREET LEGAL sa isi faca user (cei care nu au) si sa isi prezinte masina aici.
Ai terminat cu ursul Seal? Vrem o cupa de la tine. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am inteles ca nu se pune cursa de la Ianca, a fost doar asa sa ne ia banii :twisted: |
Care participa de la noi pe 31? Ca sunt curios.
|
Quote:
|
Daca tot avem forum(forumul street legal) de ce nu il folosim?:D
|
alex_one cand poti tu da-mi si mie un semn ce s`a intamplat cu pozele....da un mail cu ele daca au iesit...
|
Nu uitati ... membrii STREET LEGAL. Am nevoie de o copie CI de la fiecare.
Puteti trimite si un scan pe mail si printez eu. P.S.: Felicitari lui Serban cu Fabia si lui Chelie cu E46 cabrio pentr aderare la club. Ne vedem Vinerea viitoare. |
Quote:
|
As vreau si eu sa ma inscriu ... daca se poate :D STIMA
|
In principiu trebuie sa vi la intalnire de cateva ori sa iti prezinti masina sa vedem daca se incadreaza in categoriile clubului si vedem...
Daca nu te deranjeaza ca te intreb, ce masina conduci poate o cunoastem si ce modificari ai adus masinii? |
Quote:
Intra pe forum la sectiunea aderare membri si prezinta masina ta acolo inainte de orice. Vom discuta mai multe mai tarziu. |
Quote:
|
vinerea cam pe la ora 7:30 la locul de intalnire :-) detalii pe PM
|
Quote:
|
Inainte sa vii sa te si gandesti daca esti pregatit pentru vreuna din urmatoarele sectiuni: drag, expo, drift sau sound.
Va rog nu mai discutati aici despre locurile de intalnire ale clubului nostru. Acelea le stiu doar membrii si se discuta in privat. P.S.: suntem destul de pretentiosi |
alex are dreptate cu privite la locurile de intalnire...nu putem posta oriunde ne intalnim.....sxn ai gafat... :)) ....ai grija pe viitor.
|
sorry boys pe viitor ca sa stiu ;) asta e am furat-o acu o bila neagra;))
|
pt gafa asta ai sa primesti mare capac d i ti tiuie:D
|
eu am lucrat si el mi-a dat de ma julit........:))
|
din pacate nu pot sa vin vineri ca am sedinta la 18:00 :cry:
|
te duci cu fita la scoala:)) a luat note proste:))
|
asta nu e scuza,tre sa gasesti alt motiv:D:-)
|
Quote:
Ramane in picioare intalnirea nu? |
2 Attachment(s)
Primiti si un "Gipan" in club? :lol: :lol: sau o bicicleta?? ma rog bicla face cat o masina de pe aici :lol: :lol: :lol:
|
si despre aderarea jeep-ului in club cred k ar trebuii sa te gand dak te incadrezi la una din grupele clubului
|
Eu am sters tot.
Baietii vor sa faca ceva frumos si e normal sa aibe un topic curat. Incercati sa aveti o discutie normala si nu o sa mai sterg nimic. Gms-ule incearca sa nu mai postezi aiurea. De Laur nu zic nimic , nu am voie :lol: |
1 Attachment(s)
Sobi la Arad :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning