![]() |
Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010
ALTE VIDEO:
Drift & Burn: https://www.youtube.com/watch?v=gst_lqO08GU Atv: https://www.youtube.com/watch?v=pIzqasQKerE |
1 Attachment(s)
mult bla bla bla , si foarte pe langa.
Midnight Racers : |
13 Attachment(s)
Quote:
|
urat e46-le ala X_X ...
|
Quote:
|
ma bucur pentru invitatii care s-au simtit ok la evenimentul din sibiu
si imi cer scuze in numele organizatorilor pentru cei care au avut n....... probleme intr-adevar nu se rezolva cu un numar de telefon am rugamintea de a nu se mai face un taraboi din evenimetele neplacute . trebuie gandit inainte de a posta un mesaj ( injurii , mesaje amenintatoare ) nu este placut nici unui cititor sa vada asa ceva pe forum . ganditi-va ca evenimentul de maine o sa fie mai bun iar cel de poimaine si mai bun si tot asa . ganditi-va ca putea ori care din voi sa fie in organizare si din cauza unei persoane sa se duca pe apa sambetei totul intr-un minut tot ce ati facut din cauza unei persoane inconstiente si (copil),incerc sa iau legatura cu membrii midnight si gll pentru a remedia discutiile si a face in asa fel sa fim concurenti la evenimente nu riveli ceea ce a interpretat o parte din cititori ( nu sunt certati , sunt divergente numai intre 2-3 pers ) . va urez bafta si putere organizatorica cat mai multa . aveti incredere in voi si nu va lasati condusi de alti . bafta |
Quote:
trebuie facut la fiecare eveniment ceva nou , este vre unu in stare sa o ia de la capat intr-o luna sa mai organizeze unul ? eu il sprijin cu informatii la sibiu sa vad cine se risca !!!! sa muncit extrem de mult iar din pacate am avut si evenimente nefericite dar de ce vedeti numai raul ? de ce nu vedeti raul facut de altii ? de ce trebuie bagati in aceeas oala toti? fiti ferplei cu voi si apoi cu restu nu va ganditi la profit din ceva ce trebuie facut in primul rand din suflet ( ok daca ai posibilitati de profit avand sponsori asta este alt ceva dar nu profitati dupa cei care merita onoare si cinste) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asta este parerea mea proprie si personala in calitate de pasionat si vizitator (nu fac parte din nici o organizare ), ce activitati am vazut la acest show mi-au placut, m-au incantat foarte mult si am descoperit in mine o latura pe care nu o aveam foarte dezvoltata, pasiunea pentru masini. Nu credeam ca unele persoane pot fi asa rautacioase, parerea mea aceeasi ramane Si nu uitati ca pasiunea pentru masini va uneste pe toti membrii acestui forum si pe toti membrii cluburilor auto din care faceti parte RESPECT BAIETI |
Frate, taaaaaaaaaci in plm...iar vii tu cu pasiunea si cacat? (Comment) Ba baiatule...ce pasiune ma cand au cazut garduri pe masini, sa spart bara la o bijuterie si voi ati fugit care cum ati putut? Ba daca erati pasionati, ba daca stiati ce inseamna...altfel reactionati in blana lupului. Nu asa...deci nu'mi vinde gogosi cu "pasionati" si altele...ca eu nu te cred.
Serios...drop it ca sunteti penibili. 10 usere NOI care posteaza doar aici + inca 2/3 care chiar au treaba...Really now...get a life bai pupancuristilor...organizatori deghizati in pupancuristi... Serios acum, cat mai continuati cu panarama asta? Voi va credeti? Eu nu si nici altii...deci pentru cine o faceti? ...filmulete scoase la eventul asta cat n'au fost la TUningdays la bucuresti... ...poze la fel... ...linkuri cu ele postate la fel ...deci pe bune, ce vreti sa demonstrati??? CA E ALBA CAND LUMEA ZICE CA'I NEAGRA?? GATAAAAAAAAAAA! Ca deja ne plictisim...Am inteles, ati fost super tari, ati fost pe val, miejii pasionati...au fost rele da cui pasa? Trecem peste! Supershow!!! Da gata! Nu va mai laudati atat, lasati pe altii (care?) Eu va felicit pentru efort (stiu ce inseamna), pentru intentie si pentru rezultat! |
Quote:
|
Quote:
Cum am spus si mai sus, este strict parerea mea, si nu cred k esti u in masura sa ma judeci, Ms |
Quote:
acesta de la sibiu nu a reusi ? ok!!! sa nu se mai faca atata zarva nu e frumos pentru noi ca si cluburi ca si spectatori si concurenti ganditiva la nunta se face asa? befta si haideti sa fim uniti sa ajutam la urmatoarele evenimente daca nu fizic psihic . multumesc in numele sibiului |
se pare ca a plouat tare in sibiu ca au aparut la ciuperci de nu mai incapi de ele pe site dc nu stati cu nikurile voastre cand postati nu mi spuneti mie ca doar acum ati vazut acest site si voi faceti parte dintr un club auto...sa va fie rusine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta si respecte concurentiilor |
Quote:
|
Mai fratilor tinand cont ca la Sibiu a fost cel de-al doilea eveniment de TUNING probabil nu toata lumea are experienta unui alt oras cu 20 de organizari si 20 de cluburi auto sportive.
Nu ti tot una cand pleci de la eveniment cu masina mai mult sau mai putin sifonata dar se pare ca sunt pe aici persoane cat de cat iritate de ceea ce au putut realiza alti colegi de-ai lor. Nu poti compara acest eveniment cu unul de la Bucuresti din Romexpo.Totusi aici a fost in aer liber unde au fost cam uitata partea cu siguranta participantilor. Parerile sunt impartite si tot timpul vor exista incoveniente de oricum ar iesi.... |
Quote:
habar nu aveti cate costuri sunt la un asemenea eveniment si mai ales sa ai si norocul sa nu ai sponsori ii si mai placut eu va promit ca o sa organizez la sibiu un eveniment tuning & barnout dar pentru a nu risca cum se risca la actualele organizari o sa va pretind suma de inscriere sa acopar chieltuielile sa nu patim cum a fost acum la sibiu sa vad mai vine cineva? E tin sa va anunt ca 10 sigur vin , cei care stiu ce inseamna sa platesti cazare, chiri la parcari , reclama , inchirieri garduri si materiale de organizare ....este cineva curios sa stie la ce suma ajunge chiestea asta la un eveniment pe zi in sibiu ?daca vreti sa aflati va spun eu iar securitatea a fost asigurata o firma de paza daca nu ati vazut anuntul si va pot dovedi o avem partenera la eveniment |
Quote:
PS: se scrie BURNOUT nu BARNOUT :D |
Quote:
ionut multumesc sunt si eu ca si tine si ca altii om si mai si gresesc frate respect nu trebuie sa purtam dujmanie trebuie sa avem curajul sa mergem inainte dar sa avem mare grija de cine implicat in organizare si cine se ocupa de bilete si de gestionarea baniilor:?::?: |
Quote:
IUBESC GLL.........RESPECT MIDNIGHT |
domnul autosportevent cine esti u te-ai putea prezenta si u frumos un pic ?
|
ma fratilor din cate stiu eu Stefan a umblat dupa aprobari si toate nu alti si in plus mam intalit cu el la prefectura si voia sa faca pista de burnout securizata dar cineva din organizare nu era de acord cu chestia asta...
|
Quote:
fara nici un fel de problema |
Quote:
|
da pe forum nu putem vb nu bag toti necunoscuti in mess
|
u ai facut parte din organizare?
|
baaaa :))) ma pufneste rasul de fiecare data cand intru pe forumul asta de 2 lei :)))) domnul sabin prezintate oamenilor :))) ca deja esti luat la 11 metrii =))) mai bine beti o cafea impreuna ma decat sa stati aici pe forum sa va fierbeti creierasul :)))
|
yo am impresia ca nu il sti foarte bn pe danii . danii o facut evenimentul asta numa pt banii ca i numa dupa banii pakat de masiniile care or fost si care or fost avariate . oricum nu vreau sa va zic ca cu pinky nu ramane asa o sa va dea in judecata
|
Quote:
|
*Vreau sa multumesc foarte mult celor care au postat filmulete cu evenimentul pe internet (nu ma asteptam sa fie atatea) :shock:
*Incerc cat mai repede sa postez pe forum poze profi cu toate masinile, ptr ca voi sa puteti avea acces la ele :-) *Imi pare rau pentru toate evenimentele neplacute din cadrul evenimentului si sincer sper sa se rezolve cat mai repede, pot spune ca am avut foarte multe lectii de invatat pe urma acestui eveniment si o sa ne remediem greselile. Sa ne vedem la cat mai multe show-uri cu bine! Respect pasionatilor auto, Pisy ( viitor membru MR filiala Sibiu, o parte din organizare ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai nush ce sa zic...am fost la eveniment si a fost super dar hai sa fim seriosi ca nu sa terminat chear cu happy end...pacat ca a fost super...
|
Quote:
|
Quote:
pacat ca a fost super?..........? la ce te referi sa intelegem si noi . eu sunt mai incult nu ca voi cult :)) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning