![]() |
Re: Membrii 4tuning Constanta
si cica haina nu il face pe om,cate diferenta e intre costum si hainele alea de scandal :P
|
"la costum" arata de parca ar fi ,aproape un om normal..:roll:
|
Quote:
urate poze .. in pozele alea cu degetu ma chinuiam sa scot un MUC :) sare mucu sare mucu sare mucuu |
2 Attachment(s)
Adevarati membrii de onoare. Hai ca mai bag si eu o poza
|
Mr Muscolo in actiune la pozat pe plaja :))
|
Ai luat samponul cu tine la plaja ???
:):):) Just Kidding ! De unde dracu era spuma aia ? |
Spuma era la Costinesti pe plaja mai dadeau aia de acolo ca poate mai vrea sa se spele lumea si si-au uitat lucrurile acasa :)
|
1 Attachment(s)
tuningboy...d asta c zici?:D
|
nu vad spenner-ii ,garda la sol coborata ,saua din piele etc :P :P :P
|
lol...ai prea mult timp ? :)
|
d fapt...putzin timp...putzine fonduri...idei multe...p scurt..sunt roman!:D
|
oricum o sa o vinzi ....cand o sa ai masina .....asa ca dao draq ....si eu aveam nebunie ...aveam si neoane ;)
|
Ce ocupatie au baietii in ziua de azi :) eu cu bicicleta ma luam la intrecere cu masinile prin Brasov si culmea ca nu ii lasam sa ma faca pe niste stradute din Racadau (pentru cine stie orasul)
|
nu vind bicla dekt dak incepe sa arate nashpa sau se strica ceva...pai vara e senzatzie ma:D...prin mamaiami
|
1 Attachment(s)
hai ca ami pun shi io o poza de aseara de la un botez:P
|
Quote:
|
sal! sunt si eu nou pe 4tuning, desi urmaresc de mult timm site-ul si cumpar revista. cum sa fac sa devin membru constanta? va intalniti pe undeva? as vrea sa am contact mai palpabil cu lumea tuningului din cta...
|
hadrian minune ...sa moara nea kalu'
|
pei daca vrei ....vino azi la sala sporturilor ...la ora 8...o sa fim catziva dintre membrii 4tuning .....zi ceva deosebit la amshina ta ca sa te pot recunoashte....
|
pai, aici e o mica problema... acu sunt in ploiesti... cre ca peste vreo sapt ajung in ct...
|
masina nu e prea deosebita, doar ca are capota neagra... dar poate o sa devina ceva special... in curand
|
aaa...atunci poate ne vdm sapt vitoare;)
|
...zi ceva deosebit la amshina ta ca sa te pot recunoashte....[/QUOTE]
iti poate zice NR masini lui cand vine in C-tza asa e cel mai bine. |
nui nevoie sa spuna nr mashinii...nu sunt 100 de tico albe cu capota neagra...daca il vad il recunosc...
|
Sambata care imi da o intalnire prin c-ta pentru o liniuta? Io am Berlina :)
Am zis si la provocari.. Era unu` cu o nova care zicea ca ma mananca.. stiu si sa pierd.. astept. |
Quote:
|
io da si PAL`u ....acum depinde ce ascunde si el ......sa nu mai zicem de HVB
|
PAL-u??....are cont pe 4tuning?:D
|
PAL-ul.. ma da` ce`i ma cu asta? Are motor de m3 in dacia sau ce? Sa inteleg ca nu e stock? Si ce daca? Ce am de pierdut? Daca e sa am timp o dau cu el.. Nu moare nimeni, cu siguranta. Daca era pe bani mai ziceam da` asa.. Hai aveti grija la condus copii mei!
|
Are motor de dacie normal de 1,4 injectie doar ca are filtru sport.
|
si un sofer destul de nebun:)))
|
nuuuu ,cred ca filtru ala ii da tot demarajul ala :)))))) .e doar invatat cu masina ,daca maine ii dai un m3 garantez ca o va fura pe distanta mica de la multe masini net inferioare la putere dar cu soferi prieceputi
|
lasatl pe PAL ......ca nu e el probemuta ......HVB ...el e cum e ..:) ..si PALu e ceva de el ..d.ar sio ia de la HVB ...
|
Quote:
|
fratilor ce ati patzit mah ?! si u MIT nu mai spune ca vrei sa te dai .. ca se mai uita si alta lume pe acest forum ... oricum daca vrei sa te dai ai cu cine ... nu tre sa cautzi mult... si in port nu e bun pt asa ceva ... pe pal l'am vazut si in afara portului, dar pe hvb nuh ...
|
vba lu smockey ... in port nu demonstrezi nimic , distanta clara este de 400 metri , nu ca in port 100m sau nici atat! de ce crezi k se tot dadea HVB`u numa in port ? pt ca acolo avea ceva de demonstrat cu a 1`a si a 2`a ... k la drum lung no duce deloc bine HVB , parerea mea
|
asta a recunoscut si el cu gura lui de o mie de ori ,singur a zis in gura mare ca poate pana la 70-80 km/h ,dupa aia .....locuri de tras sunt destule si am obs ca adversari ar fi gramada,important e sa vrea
|
N-am zis ca vreau sa ma dau si ca vreau sa castig! Clar am zis ca vrea sa ma dau si dupa aia sa aud vorbe despre mine.. ca m-am descurcat prost, binisor sau bine.. Sau chiar deloc. Eu cred despre mine ca stiu sa schimb vitezele la masina mea.. Si-atat. Acum depinde si ce zic ceilalti. Plm.. :rolleyes2
|
vreau sa devin si eu membru 4tuning... si vreau si sticker...
cum fac? |
ai devenit memebru 4tuning atunci cand ti`ai facut user aici pe forum:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning