Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Topic de OFF-TOPIC! (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/203522-topic-off-topic.html)

alex.p7m 30-09-10 17:48

Re: Topic de OFF-TOPIC!

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3693388)
Salutare si bine vam gasit, vad ca ati fost foarte ocupati cu gratare si provocari din partea cluburilor, pai momentan doar diciu poate sa se prezinte la linia gratarului cu 150 c' alt cineva nu cred ca are cum iar dupa cum banui eu, diciu sa apukat de treaba cu schimbarea motorului, deci nici el,:suspiciou de ci cine mai are 150 cp din club si vrea sa raspunda la provokare

vezi liviule :P asta era genu de raspuns care trebuia dat , nu am nimic personal cu tine doamne fereste deci ... nici nu te`am jignit in nici un fel :P bft la tunarit baieti

ionutz_njd 30-09-10 18:53

=))=))=)) ..........k eu vin la intalnirea dintre cluburi daca e ...da asta numai dupa ce termin harbu asta de masina ca deja ma apuca pe mine draci sa stau 2 luni fara ea nici daca imi venea din DE motorul nu stateam atat :))
bai nu va mai certati atat :) baiatul a zis masini peste 150 cp ce alea de 120 "sta in gat:P'" poate sa aibe 150 de cp si 2 tone si 120 si 1000 kg:) deci :)
care ma ajuta si pe mine maine sa pun si eu ambrajul la masina :D da veniti cu niste torsuri :)))ca eu nam sa desfac planetarele:Dsau cine raq stie ce suruburi are acum :))
hai care vine ...care se baga :D

Vera.Tygrutza 30-09-10 19:02

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3693818)
=))=))=)) ..........k eu vin la intalnirea dintre cluburi daca e ...da asta numai dupa ce termin harbu asta de masina ca deja ma apuca pe mine draci sa stau 2 luni fara ea nici daca imi venea din DE motorul nu stateam atat :))
bai nu va mai certati atat :) baiatul a zis masini peste 150 cp ce alea de 120 "sta in gat:P'" poate sa aibe 150 de cp si 2 tone si 120 si 1000 kg:) deci :)
care ma ajuta si pe mine maine sa pun si eu ambrajul la masina :D da veniti cu niste torsuri :)))ca eu nam sa desfac planetarele:Dsau cine raq stie ce suruburi are acum :))
hai care vine ...care se baga :D

te ajut eu :)

TaZzY E30 30-09-10 21:09

NJD,Daca ar fii vazut un moderator postul tau ti-ai fii luat banned pentru limbaj neadecvat.Pe aceasta cale ,iti spun clar si concis:EU NU TE-AM JIGNIT,DECI NU AI NICI CEL MAI MIC DREPT DE A MA JIGNI,SUB NICI UN FEL DE FORMA!!!
In alta ordine de idei,maine seara ,ora 20.30!!!,polivalenta:)
Respect SRS!!!

NXdev 30-09-10 21:16

Poate ajung si eu baieti daca vand distantierele ...

ionutz_njd 30-09-10 21:23

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3694148)
NJD,Daca ar fii vazut un moderator postul tau ti-ai fii luat banned pentru limbaj neadecvat.Pe aceasta cale ,iti spun clar si concis:EU NU TE-AM JIGNIT,DECI NU AI NICI CEL MAI MIC DREPT DE A MA JIGNI,SUB NICI UN FEL DE FORMA!!!
In alta ordine de idei,maine seara ,ora 20.30!!!,polivalenta:)
Respect SRS!!!

ma u sa taci ma din gura frate ca u nu esti presedinte mai vine cucu la intalnire cand nu vei mai fi u presedinte voi mai veni eu la intalniri k ....... daca u si liviu ai zis de fata cu mine sa vina la 23 cand putei sa zici sa vina la afi poi ce raq sa iti mai zic ma
si vezi ca nu team jignit ma "vita":P
cand inveti sa ti clubul in picioare atunci sa imi spui k ca sa imi cer scuze pana atunci esti zero in toate ideile pt club mai multe si mai bune ideii dau alti ca tine u taci si nu zici nimik

Vera.Tygrutza 30-09-10 21:50

Terminati va rog!!!!! Incheiem subiectu.. care mai incepe il ciufulesc rau asa ca mucles :))

bLoNduL 30-09-10 22:11

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3694184)
ma u sa taci ma din gura frate ca u nu esti presedinte mai vine cucu la intalnire cand nu vei mai fi u presedinte voi mai veni eu la intalniri k ....... daca u si liviu ai zis de fata cu mine sa vina la 23 cand putei sa zici sa vina la afi poi ce raq sa iti mai zic ma
si vezi ca nu team jignit ma "vita":P
cand inveti sa ti clubul in picioare atunci sa imi spui k ca sa imi cer scuze pana atunci esti zero in toate ideile pt club mai multe si mai bune ideii dau alti ca tine u taci si nu zici nimik

Da de ce te ataci atat, ti`a zis doar ca putea sa iti baneze contu ca dracui, ceea ce e interzis :P, frate puneti la suflet orice Rahat cu ochi :-"

TaZzY E30 30-09-10 22:39

nu numai ca dracuie....citeste postul lui de pe pagina anterioara.....
In fine,cand nu ai cu cine ,nu iti bati capu.
Domnu' NJD....nu are rost:))).....faci atatea crize pt ce:|?Daca din Cornetu e mai usor sa ajunga direct acolo....oricum ne duceam acolo...deci ,care-i problema ta?te-a obligat cineva sa vii acolo?:O:O:O.....nu cred.unele cluburi chiar acolo se intalnesc....ca a fst intrunirea la AFI ai venit la intrunire....daca era la Sun Plazza ,pun pariu ca nu veneai:))...dar in fn....ne pasa de club....NU MAI VII LA INTRUNIRE?banuiesc ca ar trebuii sa plang acum nu...adica...nu mai vine masina de curse....mda...nasol asa.E ULTIMUL POST CARE CONTINE RACA.DE ACUM INCOLO ORICE POST CARE VA CONTINE JIGNIRI,VA FII STRES DE CATRE MINE:).Hai ca e tarziu.Somn usor la toata lumea.Vorbim maine seara

ionutz_njd 01-10-10 09:18

faci atatea crize pt ce?Daca din Cornetu e mai usor sa ajunga direct acolo....oricum ne duceam acolo...deci ,care-i problema ta?te-a obligat cineva sa vii acolo?:O

poi eu cred ca u nu sti ce vb ma fraate poi nu sareau ei ma cu gura ca domne au bani sa mearga la curse si sa vina la intalnire la polivalenta nu sareau ei ma cu gura ca ce ma e mai aproape de voi de aia facem la afi . acum ce e mai aproape 23 fata de ei nu =)) si de aia poi bai baiatule intalnirea e la locul stabilit nu cai usor lui sa vina la 23 k .... ca de aia e intalnire puneo si u logic ...daca e sa plecam de la intalnire plecam toti
iar daca era sa fie la sun plaza vezi ca veneam ... asta da nu sti cu cine am vb la tel si pe cine am asteptat sa merg da mie ca tot atatia veneau....o sa vedem si vinerea asta cati o sa vina :)

LEO.SR 01-10-10 11:07

Slut IONUTZ, an legatura cu ajutatul ma poti suna si te pot ajuta cu cea mai mare placere ai toate datele de contact pe forum, daca ai nevoie de ceva scule tot asa suna si te ajut, cu respect SRS

ionutz_njd 01-10-10 12:28

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3695150)
Slut IONUTZ, an legatura cu ajutatul ma poti suna si te pot ajuta cu cea mai mare placere ai toate datele de contact pe forum, daca ai nevoie de ceva scule tot asa suna si te ajut, cu respect SRS

k o sa te contactez:) ms pt ajutor:)

R3d_light 01-10-10 15:41

yo acu am vazut ce e pe forum
nu prea am mai avut timp...
in seara clar ajung...
si inca o chestie: NJD SI TAZZ!! VOI CHIAR NUMAI AVETI PUTINA MINTE? FACETI DINTR'UN FORUM SUBIECT DE CEARTA? NU AVETI COAIE MESS? VA FAC YO ID'URI DACA NU STITI SAU VA E LENE. LASATI DRACU FORUMU IN PACE.

ionutz_njd 01-10-10 15:58

Quote:

Originally Posted by R3d_light (Post 3695657)
yo acu am vazut ce e pe forum
nu prea am mai avut timp...
in seara clar ajung...
si inca o chestie: NJD SI TAZZ!! VOI CHIAR NUMAI AVETI PUTINA MINTE? FACETI DINTR'UN FORUM SUBIECT DE CEARTA? NU AVETI COAIE MESS? VA FAC YO ID'URI DACA NU STITI SAU VA E LENE. LASATI DRACU FORUMU IN PACE.

ia vezi u titlu topicului:P pt alte treburi sunt alte grupe de incadrare k :P si ia scutestene u cu facutu id-urilor k :P
forumul e facut ca fiecare sasti dea cu parerea asta daca nu stiai :P da sunt uni care nau bun simt si ataca lumea sau na nau minte:P

R3d_light 01-10-10 17:59

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3695683)
ia vezi u titlu topicului:P pt alte treburi sunt alte grupe de incadrare k :P si ia scutestene u cu facutu id-urilor k :P
forumul e facut ca fiecare sasti dea cu parerea asta daca nu stiai :P da sunt uni care nau bun simt si ataca lumea sau na nau minte:P

daca vorbesti in felu asta nici nu ma mai obosesc sa'ti raspund:)...

ald-ul 04-10-10 08:03

Quote:

Originally Posted by R3d_light (Post 3695921)
daca vorbesti in felu asta nici nu ma mai obosesc sa'ti raspund:)...

frate ce e aici a-ti innebunit cu toti eu vreau sa spun k dak mai se continua ink si saptamana aceasta cu acest scandal ma retrag definitiv din club.
Respect.

TaZzY E30 04-10-10 08:23

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3700994)
frate ce e aici a-ti innebunit cu toti eu vreau sa spun k dak mai se continua ink si saptamana aceasta cu acest scandal ma retrag definitiv din club.
Respect.

liviule nu te supara frate da nu'i vina mea ca sunt doi "intelgentzi" care se cearta aiurea... lasa'i dracu in pace... asta e... R3d_light...

Vera.Tygrutza 04-10-10 11:30

Anunt retragerea mea din club.. Pe Tank l-am anuntat dar am zis sa anunt si aici ca sa nu iasa vreun subiect si pe motivu asta... Ne mai vedem la cate o ieseala...si cine vrea sa ma vada ma gaseste in continuare alaturi de cei de la orsova adik tank,green,ionutz,blondu si care mai vine pe acolo. Respect SRS in continuare

R3d_light 04-10-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3701387)
Anunt retragerea mea din club.. Pe Tank l-am anuntat dar am zis sa anunt si aici ca sa nu iasa vreun subiect si pe motivu asta... Ne mai vedem la cate o ieseala...si cine vrea sa ma vada ma gaseste in continuare alaturi de cei de la orsova adik tank,green,ionutz,blondu si care mai vine pe acolo. Respect SRS in continuare

pacat.... pt cei care nu stiu sa nu iasa ceva urat... mai scriu si de la scoala iar acolo nu'mi accepta pass asa ca intru pe contu lu tazzy...

bLoNduL 04-10-10 16:24

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3701387)

De ce e lume care se retrage din club? sa inteleg ca sunt probleme undeva? sunt chestii care nu va convin la club? sunt chiar curios de ce lumea se retrage din club :-? trebuie sa fie un motiv

TaZzY E30 04-10-10 18:33

Imi pare rau sa aud asta....nu stiu ce v-a apucat,dar ....asta e ....vom merge inainte....

R3d_light 04-10-10 20:54

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3702008)
De ce e lume care se retrage din club? sa inteleg ca sunt probleme undeva? sunt chestii care nu va convin la club? sunt chiar curios de ce lumea se retrage din club :-? trebuie sa fie un motiv

blondule nu stiu nici yo exact. insa din ce cred e ca sunt vorbe aruncate probabil si neintelegeri... chestia e ca nici yo nu stiu cat mai stau in club...

ionutz_njd 04-10-10 22:59

puteam sa jur ca asa se va intampla se destrama clubul ....bai a raq ma nene sunt mama omida ce am plesnito pe asta:)))
oricum nui bine ce se intampla dar asta e

Vera.Tygrutza 04-10-10 23:52

Heeey nu scapati voi de prietenia mea (cine merita)...ne vom vedea in continuare..
Motive sunt o gramada dar le tin pt mine...le stiu doar cateva persoane care mi-au dat dreptate..:*:*:*:*

Avi8er ® 05-10-10 00:06

salut la toata lumea, m-am gandit si eu sa imi fac cont pe aici ca toti imi spuneati ca e tare treaba, ca iese maxim din orice combinatie ;)) :lol:

p.s. vera.... cuiiii ne lasiiiii :cry: :lol:

st SKY`uy ;) pt cine ma stie dp pe strada...

TaZzY E30 05-10-10 09:02

Si maimuta facea bungee-jumping din avion......mai repet inca o data,poate nu s-a inteles bine:CLUBUL ASTA VA RAMANE,CHIAR DACA VA PLECA TOATA LUMEA.....2,3 sau 4 ,tot vom ramane;)....asa ca ,mama omida,p-asta ai omis-o :))
Welcome here SKY-ule:D

ionutz_njd 05-10-10 12:35

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3703629)
Si maimuta facea bungee-jumping din avion......mai repet inca o data,poate nu s-a inteles bine:CLUBUL ASTA VA RAMANE,CHIAR DACA VA PLECA TOATA LUMEA.....2,3 sau 4 ,tot vom ramane;)....asa ca ,mama omida,p-asta ai omis-o :))
Welcome here SKY-ule:D

eu nam zis ca nu va mai fi clubul ci o sa se destrame :) adica vor pleca multi da sti u tot raul in bine poate vor veni alti:)

TaZzY E30 05-10-10 12:37

app de asta ,Un baiat cu un matiz vrea sa intre(pustiu_FUG de pe forum)

ald-ul 05-10-10 15:03

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3704234)
app de asta ,Un baiat cu un matiz vrea sa intre(pustiu_FUG de pe forum)

frate fara nci o suparare dar sincer in ultima vreme membri si-au cam facut de capnu stiu ce sa spun dar de asta s-a ajuns aici. nu stiu dak eu mai rezist mult pentru k am multe probleme pe cap dar sincer incerc din rasputeri sa le rezolv si sa fiu alaturi de voi atat timp cat acest club va mai fi in picioare dar sincer mi s-a propus sa merg in alt club.

LEO.SR 05-10-10 19:09

Slutare, vad ca multi o da prin colturi si nu vad de ce, fratilor ce vreti de la acest club, vreti curse ok pregatitiva masinile, scoateti bani din buzunar sau de unde aveti si bagati an masini, vreti deplasari an provincie scoateti bani tot de unde stiti si hai sa participam, dar antrebarea antrebatoare CU CE, ca la masini nu bagati bani sa fim pe linia de plutire la ora actuala CU CE, nu mai vreti certuri, pai astea tot voi le provocati,creti alta conducere, bine se voteaza daca da si facem alegeri precum statul ROMAN, se depun kandidaturi si alegem, ce mai vreti de la acest club sa facem dar nu ne implikam dor ciripim, ca daca este sa investim an club nu se poate nu sunt bani CU CE, cand este ca unu nu a venit la antrunire nu va mai uitati la altul an gradina si uitativa la voi prima oara, antrunirea eu cred ca nu este obligatorie si este doar daca ati face placere sa vi la o ieseala, antrunire obligatorie sa se faca o dat pe luna si atunci avem ce vb, cei care au placerea vin la antruniri si poate se leaga ceva, dar nu vad sa ne certam ca ala nu a venit ca ala nu a vrut sa mearga la 23 ca ala nu a facut aia suntem cu toti penali si am ancheiat, ganditiva bine si dupa acea sa vb

green_e30 05-10-10 21:11

De acord cu Leo de cand a venit in club si l-am cunoscut asta nu e ceva nou dar, are cea mai mare dreptate,ascultati de Leo si o sa va fie bine:lol:!!!
Tazz pe pustiu_fug il stiu baiatu' e de treaba merita sa inte dar sa nu uitam de reguli chiar tu le-ai zis deci sper sa i le zici si sa ii placa pe la noi!!!
Sky wellcome into our comunity finally ai cont pe 4tuning:lol: acum da-mi IDu tau ca nu-l am:lol::lol::lol:!!!
Restu sper ca ne-am facut intelesi vinerea asta sper sa veniti cat mai multi ce daca s-a lasat frigu luati geci pe voi si aia e numai Leo SR. Tank Tazz KLKN EU Leo JR. Racer YLI si inca cativa care eram iarna trecuta stiu cat de frumos era chiar daca era frig:lol:!!!
Respect S.R.S. viitor A.c.s.(sper)

Avi8er ® 05-10-10 21:18

sa ne traiti nenea LEO, am luat numaru' de la Vera ieri, o sa va sun zilele astea sa vedem ce si cum... ca vrea mai multi caluti asta mica a mea :lol: si e pacat sa o las neterminata...
si app de faza cu plecatu... aiurea ca se face asa, dar eu nu ma bag ca nu sunt in masura sa apostrofez si sa zic ce si cum are lumea de se supara isi iau jucariile si pleaca :lol: dupa parerea mea astea's discutii de gradinita... pleci pa si asta e... altu/alta :lol:... ;) sper sa nu se supere careva, da asa cred ca e normal...

p.s. green ai p.m.:-P

R3d_light 05-10-10 21:31

stiu ca nu sunt in masura sa comentez despre altii urat insa ce se intampla de la un timp incoace in acest club esti penibil. si aici ma refer la certurile unora. incep oamenii sa cedeze si sa iasa din club... nu este deloc frumos ceea ce facem... yo va spun sincer: SRS nu va mai rezista mult in felu asta. tre sa incepem sa ne comportam cat mai normal posibil...

LEO.SR 06-10-10 16:32

Slutare si respect nr de tel si id al aveti pe forum puteti sa le luati deacolo si sa le mem sau sa ma contactati, eu unul nu am ce sa ascund am dat toate datele mai putin adresa, dar mai aveam putin si dadeam nr pe care-l port la ....... etc, deci daca aveti nevoie de mine si nu stiti cum sa ma cont cautati pe forum

bLoNduL 06-10-10 21:59

Voi trebuie sa intelegeti o chestie simpla, CLUBUL "STREET RACING SQUAD" sunteti voi !!!!! nu e nici Leo, nici Liviu , nici tank nici tazz, voi sunteti clubu!!!! si impreuna formam un grup, care avem aceiasi pasiune pentru masini, curse, drifting si etc... insa trebuie sa intelegeti ca vremurile astea nu prea ne permite prea multe, in calitate de club ( nu suntem baietasi de bani gata si nici nu avem servici de `1000 de euro pe luna ca sa ne preparam masinile,) o sa treaca ceva timp pana sa putem ajunge la un nivel mai inalt, dar asta se poate prin voi care sunteti membrii si va doriti ceva de la club, nu doar sa mergi la 2-3 intalniri, 2-3 curse si 2-3 evenimente si apoi sa zici ca nu`ti place, inseamna ca nu`ti place ceea ce esti si ce poti deveni ;) parerea mea [ Suntem multi tineri, care incercam din rasputeri sa facem rost de bani de masina sau de tuning, insa nu ne permite nivelu` de trai din timpu asta, dar avem timp la dispozitie daca aveti rabdare] Think twice!!

Cu drag si respect,
bLoNduL

Avi8er ® 06-10-10 22:42

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3708172)
Voi trebuie sa intelegeti o chestie simpla, CLUBUL "STREET RACING SQUAD" sunteti voi !!!!! nu e nici Leo, nici Liviu , nici tank nici tazz, voi sunteti clubu!!!! si impreuna formam un grup, care avem aceiasi pasiune pentru masini, curse, drifting si etc... insa trebuie sa intelegeti ca vremurile astea nu prea ne permite prea multe, in calitate de club ( nu suntem baietasi de bani gata si nici nu avem servici de `1000 de euro pe luna ca sa ne preparam masinile,) o sa treaca ceva timp pana sa putem ajunge la un nivel mai inalt, dar asta se poate prin voi care sunteti membrii si va doriti ceva de la club, nu doar sa mergi la 2-3 intalniri, 2-3 curse si 2-3 evenimente si apoi sa zici ca nu`ti place, inseamna ca nu`ti place ceea ce esti si ce poti deveni ;) parerea mea [ Suntem multi tineri, care incercam din rasputeri sa facem rost de bani de masina sau de tuning, insa nu ne permite nivelu` de trai din timpu asta, dar avem timp la dispozitie daca aveti rabdare] Think twice!!

Cu drag si respect,
bLoNduL

suna cam cunoscut blondule, aluzie ceva :rolleyes2 sau mi se pare mie ? dar nimeni nu e viteaz ... eu de exemplu din banii mei imi fac masina, nu de la tata, mama, unchi, var, etc (decat sa ma imprumut chiar si pt 10ron mai bine ma lipsesc) si toate replicile astea cu placutu sa le zica cine are de zis ceva, nu sa fie telefonu' fara fir:lol:... vrei bine, nu vrei pa :lol: eu zic sa numai ne dam replici intepate ca nu are rost, suntem cu totii o mana de prieteni... ce a fost a fost, ce va fi conteaza ;)
make love not war :lol:
Va pupa Jeanel sa numai fiti suparati :lol: si abea astept sa ne vedem :-P !

p.s. Blondule matale cand vi la o intalnire de vineri seara asa, ca esti cam scump la vedere :lol: ?

p.s.2 parerea mea e ca ar trebui sa se termine discutiile de genu asta... si sa vorbim de o ieseala ceva :-P nu credeti ?

R3d_light 07-10-10 17:24

Quote:

Originally Posted by Avi8er ® (Post 3708330)
suna cam cunoscut blondule, aluzie ceva :rolleyes2 sau mi se pare mie ? dar nimeni nu e viteaz ... eu de exemplu din banii mei imi fac masina, nu de la tata, mama, unchi, var, etc (decat sa ma imprumut chiar si pt 10ron mai bine ma lipsesc) si toate replicile astea cu placutu sa le zica cine are de zis ceva, nu sa fie telefonu' fara fir:lol:... vrei bine, nu vrei pa :lol: eu zic sa numai ne dam replici intepate ca nu are rost, suntem cu totii o mana de prieteni... ce a fost a fost, ce va fi conteaza ;)

p.s. Blondule matale cand vi la o intalnire de vineri seara asa, ca esti cam scump la vedere :lol: ?

p.s.2 parerea mea e ca ar trebui sa se termine discutiile de genu asta... si sa vorbim de o ieseala ceva :-P nu credeti ?

e si ieseala o idee... insa intrebarea e alta: oare cine o sa vina? :-??

TaZzY E30 07-10-10 20:57

frate,gata cu toate bullshit-urile......SKYu' are dreptate: make lov not war:)))....mi-a placut asta....
Maine ,20.00,Polivalenta.Noapte buna va doresc:D

bLoNduL 07-10-10 22:39

Quote:

Originally Posted by Avi8er ® (Post 3708330)

vin de fiecare data cand am posibilitatea, sunt zile de vineri in care lucrez de noapte si nu pot ajunge :P

TaZzY E30 08-10-10 07:31

9 Attachment(s)
Apropo de membrii,am vorbit mai devreme cu john(cielo XAB)....si...inca nu-mu vine sa cred in ce hal arata masina:))...e o dauna intreaga:)))

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning