![]() |
Re: Īntālnirea F-urilor !
Salut . Am si eu o sugestie la flayer , la DATA si scriem mai explicit si cam asa
In ultima Duminica calendaristica a fiecarei luni Ms |
Quote:
Ceilalti, nu spuneti nimic? va place, nu va place ? |
Eu sunt de parere ca mai bine promovam intalnirea prin randul prietenilor si a cunostintelor decat prin fluturasi de hartie; Dar este doar o parere....
|
Quote:
o idee din partea baietilor prezenti la intalnire si pe forum...haideti sa ne lasam id-urile de mess si sa comunicam mai rpd decat pe forum...treceti id la profilul vostru |
4 Attachment(s)
@sias: Corect
Cate poze de azi + altele facute de cei care au ajuns inaintea mea :-) |
Maine pun si eu poze facute inainte sa vi tu :lol:
mai are si VPR cateva poze ps: ms GJ 64 GAB pt unirea posturilor... |
Cu plăcere :*
|
6 Attachment(s)
cateva poze facute cu "lemnu" ....
claritate maxima :arrow: |
lasa ca sunt bune pozele :) bine ca ai facut sa vada lumea ca am fost totusi
|
la felix am fost 4 f-uri...din 100si ceva de masini.....
|
parca era vorba de un fluturas..l-a terminat cineva?
:-) |
1 Attachment(s)
Hai sa vedem cum facem cu stickerele sa le bagam in linia de productie
Ce scriem ? ca trebuie sa scriem ceva gen ASTRA F.... si conturul ma gandeam sa-l folosim pe cel care-l folosesc si celelalte 2 forumuri de astra dar care este un contur de F. Ce ziceti? De confectionat am un prieten care face stickere si o sa il rog pe el sa le faca daca cineva are alte idei este liber sa vina cu ele. |
Quote:
eu miam spus punctul de vedere, am facut si un model. Legat de contur, trebuie sa avem si noi acceptul lor, pentru ca daca nu il avem, e urat, ca ne vom certa cu ei. |
Atunci zi macar un text care sa-l folosim...
|
nu e bine cu semnu acela il au si cei de la astra club si cei de la astra forum .... nu facem stiker...facem fluturase si atat ...mai avem pana ajungem la stiker...
|
Quote:
Noi nu putem sa facem si noi un logo si un text? eu unu am incercat, incercati si voi. |
Marfa..Au inceput sa dispara din post-uri.
Draga moderator te rog sa imi explici si mie de ce ai sters ultimul post.Asta ca sa nu cobor pana la parter sa discut cu colegii de la 4 tuning. Nu este frumos sa sanctionati fara ca userul sa stie ce si unde a gresit. Stiu ca te-am deranjat dar trebuie sa accepti adevarul:acel logo este copiat dupa cel de la astra...etc.Cine a fost primul...restul copiaza.Este normal sa fie asa. |
si uite asa a ramas si topicu in aer
|
nu-i nimic in aer :))
asteptam duminica..sa ne vedem dupa sarbatorile astea...pai nu ? |
sper sa ajung si eu de data asta :)
|
La Multi Ani Astra Drivers :))
Da, pe 30 intalnire, din pacate eu nu stiu daca pot ajunge pentru ca stiu atatia k am motoru:flamed: decat tractat poate o sa pot ajunge :???: Sper sa o fac cat mai repede :rolleyes2 |
Stai linistit si ocupa-te de masina intalniri sa tot avem..o sa vina vara:D o bere fara alcool :)) un suc sa ne tot lungim in noapte...ar fi ceva nu ?:))
|
vine cineva duminica?si pe la ce ora?Stiu ca s-a lasat gerul dar macar sa ne mai vedem putin la fatza..ca tot nu ne-am mai vazut de un an :lol:
|
Quote:
|
Eu sunt fara asigurare,poate reusesc sa ajung:D
|
Quote:
|
Veniti maine cineva?
|
la ce ora?ca sunt si eu in buc si sa-mi dezapezesc si eu masina!sincer chiar as veni!
|
Quote:
Quote:
Poate ajung si eu, cine stie, doar ca cineva trebuie sa ma ia de la unirii :)) |
ajung si eu 8)
|
da, da de la 18 incolo...nu stam mult mai mult ca sigur ca e frig:D
eu am masina jegoasa :) pot sa vin ?:)) |
Quote:
|
am fost prezent la ora 6...venisem in trecere ca nu puteam sa stau mult dar nu era nimeni...a fost careva?
|
eu nu am mai ajuns , a intervenit ceva (cred ca frigu ..),nu cred ca a ajuns nimeni din acelasi motiv
|
:)) am fost la 18:20 eram acolo...am stat pana la 18:50 si nu a venit nimeni...frigu asta ce face din voi ...
|
frumos colo` pe la voi dar oare pe aici prin zona mea nu se fac intalniri de genu..doar astre?;)) iasi..suceava.. ca la o intalnire 4tuning am ajuns din greseala cand testam masina..poate dau si de o intalnire cu astre;))
|
Se face la Slanic Moldova pe 29 aprilie -1 mai
|
Quote:
|
Voi nu veniti?
|
Quote: