![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Quote:
la care Lica ...NICI YO =))))))))))))))))) da bule mama :D:D:D...lica era in lumea lui...sa vezi ce se invartea la bila aici in drumu "tarabei":))) cu masina tragea frana de mana,ca sa nu iti mai zic ROSU LA SEMAFOR LA TOATE INTERSECTIILE...AVEAM CENTURA PUSA..SI TOT IMI ERA FRICA..OMU NU E P TREABA LUI :D:D:D... AUZI...DA ANGELICELE ALEA LOLO DIN FARURILE LU "BLUG & PULOVER" ITI PLAC?? :lol:lol:lol:lol:lol:lol: |
LA MULTI ANI !!! Multa sanatate si fericire, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti !
|
La Multi Ani! Tot ce iti doresti si ''To the be the best'' :lol:
|
Va multumesc tuturor pt urari !!!:shock:
|
La multi ani! Frumoasa masina, am vazut-o pe afara...
|
La multi ani si din partea mea......si sanatate ca e mai buna decat toate....
bafta..... |
La multi ani (mai bine mai tarziu)....l-am sunat pe Marean care este ..si mi-a zis ca pleaca la party...din ce vad a fost chef mare nu gluma:D
|
Baieti , masina este DE VANZARE !!! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...6-9868373.html
Urmeaza alt proiect mai indraznet :shock: Keep in touch :twisted: |
Masina nu se mai vindeeeee !!! :D
Sunt ne-hotarat stiu , dar nu ma lasa inima sa o dau, vreau sa ma apuc de ea decat sa imi iau altceva. |
Quote:
|
Quote:
|
Cu rabdare faci multe :D:D:D
cu rabdare ai putea sa ma bati si la biliard :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !!! e pacat sa vinzi masina :D ti-am mai zis :D |
e frumoasa masina !!
P.S. : ai luat 300 cu ea =p~ ? |
Quote:
Salut, multumesc .. P.S : Da , am prins 300 |
Quote:
|
Quote:
Cine vorbea .. :mrgreen::lalala: .... Akm ai viteze incet, foarte incet si tiptil ? :)) daia ti-ai luat m5 :)) |
4 Attachment(s)
New adition : White Angel Eyes + Xenon 6000k white in proiectoare / Schimbat electromotor
Next adition : Jante BBS CH 19" forjate , scaune bmw performance , capota GTR , lip carbon DTM la bara de M , vopsita integral Alpin Weiss III ca pe M3-ul e92 , admisie carbon CSL , Kompressor ESS , intercooler racing si mai vedem ce va fi in urmatoarele saptamani ... |
YEHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA!!!!!! O întrebare de amator: câţi cai vei avea după ce pui superchargerul:)?
|
Quote:
|
Nimic de zis atunci.... bafta maximă, probleme nule şi prezeţă la competiţiile de drag de anul ăsta. Ai o maşină extraordinară. Keep it that way man:shock::D.
|
oooo
astea da vesti!:lol::lol::workout::workout: buna alegerea jantelor o sa vina ca o manusa! |
Quote:
Voi fi prezent pana la legale pentru ca in noul club in care sunt Pole Position trebuie sa le rasplatesc increderea acordata si sansa prin castigarea de cupe si sa fie clubul acolo sus unde isi are locul... |
Quote:
Multumesc ... si eu nu mai am rabdare sa vina mai rpd , din ce am studiat chiar dau bine si sunt performante / usoare si e ce ii trebuie ... Totusi o fac masina de drag , nu masina de expo si trebuie ceva motorsport |
foarte tari planurile , este exact ce din punctul meu de vedere ii mai lipsea masinii . ma refer la jante si la vopsea in mod special . restul sunt goodies :)
|
Incepand de ieri de cand Razvan este membrul clubului PPR va avea tot sprijinul nostru in constructia masini si pe plan profesional.
Este o masina cu potential...care mai are inca foarte multe de aratat. Te pup! |
Super omule, sper sa nu intampini probleme si sa'ti atingi targetul de 500 550 cp ;)
|
ai terminat cu maisna???
facem poze??? |
Quote:
Neah acum am inceput, intr-o luna asa facem poze, dupa ce o fac cum trebuie macar sa aiba ce sa vada omu :D ... Mai asteapta si tu ca deh :-?? |
Hai sa te vad de data asta! Ai renuntat la HPF? Jantele da, o da... :twisted:
Angel eyes = ihhhh :twisted: DRL = da! :twisted: Bafta! |
Quote:
+soft +interne -admisie (nu merita banii ... mai ales daca pui compresor) -evacuare (nu te risca, sunt n cazuri la cei care au pus evacuare supersprint/eisenmann si au pierdut din putere ... :) ) Incearca sa usurezi masina cat mai mult, o sa vezi la a mea in primavara greutate de Somalia - cred ca o sa renunt si la AC. Vezi ca au raspuns americanii de la turnermotorsport. Bafta cu proiectul! |
Quote:
Ms mult somalezule... da , nu stiu ce sa zic cu evacuarea, mi-ar place altceva dar totusi nu e V ca sa zici ... Ce au raspuns aia de la turner ca sunt curios ? Bafta si tie si vezi sa nu se subtieze M-u de la atata slabit :)) |
Quote:
Vezi k o sa avem de munca ... :D |
Si o sa mearga asa?
https://www.youtube.com/watch?v=Ly1K7...eature=related |
Quote:
|
S-a inteles faptul ca se face compresor si din ce imi dau seama va alerga mai mult pe la legale sau uneori poate ilegale dar nu ar prinde-o bine cu un CSL packet?Sau e scump?Sau nu te pasioneaza?:oops:
|
Quote:
salut, o sa alerge la legale si vdm daca si in partea cealalta desi putin probabil, poate rar ca sa o mai testez atat !! Nu ii pun pachet CSL deoarece nu imi place de nici o culoare sincer, are gaura aia de intake de zici ca e gaura de WC sincer , mai frumos se vad 2 proiectoare x 2 canale de racire la frane + ca ii mai pun niste prelungiri din carbon la bara gen lip-ul la e36 dar mai smecher |
Quote:
S-a inteles sef!Multa bafta in continuare cu ce ti-ai propus sa-i faci.Fortza M!:-) |
forta maxima "iemu" asta
mult succes pe viitor in toate planurile tale te-am salutat! |
VA MULTUMESC BAIETI PT SUSTINERE, PT CRITICI , PT VORBELE BUNE, PT URARI SI PT CELE 14 PAGINI SCRISE IMPREUNA ...
@ ADMIN : THREAD_UL SE POATE INCHIDE, MASINA SA VANDUT ... SA O STAPANEASCA SANATOS PAKE ... SI SA AUZIM DE BINE M-AM MUTAT LA CEALALTA SECTIUNE !! DACA NU SUNT LA CARNE , CAUTATI-MA LA OUA :)) VA PUP |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2026 4Tuning