Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Corsa mea (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20137-corsa-mea.html)

vyper2thex 22-10-06 13:21

Re: Corsa mea

Quote:

Originally Posted by Michael (Post 594335)
vopseaua e intr-un mare fel.

Sorry dar nu inteleg ce ai vrut sa zici printr-un "mare fel". Vroiam sa vorbesc cu tine aseara dar nu ai oprit...vroiam sa te intreb cum ti-ai facut slotted discs pe fatza shi cum ti-ai pus discuri pe spate, cum ai tras furtunele shi dak ai folosit alta pompa de frana... ar fi mai simplu sa vorbim pe yahoo messenger daca vrei. Id-ul meu este [email protected]

B-69-TAU 23-10-06 00:26

tati stii bine ca eu unul sunt mort dupa masina ta, la cum arata e crima.... imi place la nebunie! sa ai mare grija de ea si stii ca de acum incolo

vyper2thex 23-10-06 14:40

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 595239)
tati stii bine ca eu unul sunt mort dupa masina ta, la cum arata e crima.... imi place la nebunie! sa ai mare grija de ea si stii ca de acum incolo

Aoleu Tau-le ce naiba nu poti sa pui shi u un post complet, k nu inteleg ce ai vrut sa zici...apropo ai vazut cat de mult te iubesc...am blokt circulatia doar k sa mai stam la un pahar de vorba :lol: :lol: :lol:

MKE 28-10-06 22:25

nimik nou ??? mai baga niste poze...;)

vyper2thex 29-10-06 01:23

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 602428)
nimik nou ??? mai baga niste poze...;)

Ink nimik trebuie sa ma duc sa imi pun folie shi sa vad dak pot sa ii pun distantiere pe spate(trebuie sa fie shi practic pentru mine)...cand mai am ceva nou postez...tot ma chinui sa pun poze in care se vede perla bine pe mashina dar acu camera mea e la Paris...asa k tre sa wait:sad:

BIG_mafia 29-10-06 09:38

o intrebare mai ciudata...akuma k ai terminat exterioru in mare parte...ce modifikari mai ai de gand sa ii tragi in viitor?!

vyper2thex 29-10-06 09:43

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 602799)
o intrebare mai ciudata...akuma k ai terminat exterioru in mare parte...ce modifikari mai ai de gand sa ii tragi in viitor?!

Pai cam shtiu ce ar trebui sa fac primul lucru...discuri de Corsa GSi pe spate... pt k acum imi scoate nishte zgomote foarte ciudate la franare...si nush exact ce este, iar ABS-ul intra prea devreme...k shi cum nu ar recunoaste k are cauciucuri mult mai performante...dupa care ma apuc de motor, maybe lambo-doors...Am prea multe idei cu ce ash putea sa fak din mashina...problema e cu fondurile...k trebuie sa imi strang banii...Anyway o sa va tin la curent cu ce se mai intampla cu buburuza

Claudia 29-10-06 10:48

Am vazut-o si eu in sfarsit... :p (vineri). Nu-mi dezlipeam ochii:shock: :lol: E frumusica. Revin aspra ideii cu stalpii negri. Nu cred ca ar da bine(decat in poze).
Lambo doors ar pica de minune, intr-adevar!Dar...tu decizi daca merita investitia.
PS: ti se vede perla! ;)

GolfuletzS 29-10-06 11:03

superba masina..... .cu mutl gust.... si de efect... hm..

alta corsa.. ca asta nu cred ca mai e pe la noi

bv.. am vazut`o si live :P

vyper2thex 29-10-06 12:05

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 602873)
Am vazut-o si eu in sfarsit... :p (vineri). Nu-mi dezlipeam ochii:shock: :lol: E frumusica. Revin aspra ideii cu stalpii negri. Nu cred ca ar da bine(decat in poze).
Lambo doors ar pica de minune, intr-adevar!Dar...tu decizi daca merita investitia.
PS: ti se vede perla! ;)

Deci pana la urma e mai bine sa o las asha fara stalpi negri...

MKE 29-10-06 12:41

eu as vedea-o cu stalpi negri mai ales ca o so si foliezi ....
cel mai bine cred ca dupa ce o foliezi ii faci niste poze din lateral si iti fac eu stalpi negri in photoshop si vedem cum se vede mai bine... si dupa aia e alegerea ta..;)

BIG_mafia 29-10-06 14:11

sper k ai de gand sa umbli cu ea la show`uri k ai ce arata :D

Claudia 29-10-06 16:18

Parerile sunt impartite! Modificase cineva pe aici o poza(facuse stalpul negru) si mi-a placut combinatia cu geamurile. Cand am vazut masina am incercat sa imi imaginez cum ar veni, si sincer nu-mi prea place cum se iimbina culorile, fiindca usa e rotunjita iar terminatia ar fi brusca! (sa nu mai vb de combinatia labmo&stalpi negri).
in fine.... sfatuieste-te cu cine se pricepe...
bafta multa si sa o stapanesti sanatos!:peace:

vyper2thex 29-10-06 22:11

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 603001)
eu as vedea-o cu stalpi negri mai ales ca o so si foliezi ....
cel mai bine cred ca dupa ce o foliezi ii faci niste poze din lateral si iti fac eu stalpi negri in photoshop si vedem cum se vede mai bine... si dupa aia e alegerea ta..;)

Yep asha facem...cand o sa ii pun folia...:sad: ...k acu am probleme pe cap cu idiotii de gabori, k altfel nu ii pot numi...ai draq invidioshi...

vyper2thex 29-10-06 22:15

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 603103)
sper k ai de gand sa umbli cu ea la show`uri k ai ce arata :D

Ms, nush imi place mashina...dar dupa cum zice mai sus shi Clauditza parerile sunt impartite shi nu numai la stalpi...dar k gusturi...shi ideea e k deshi am investit foarte multa pasiune shi dragoste in mashina...nush dak e ink show worthy...O sa vad...dak ma vedeti p-akolo give me a buzz:lol:

vyper2thex 29-10-06 22:18

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 603262)
Parerile sunt impartite! Modificase cineva pe aici o poza(facuse stalpul negru) si mi-a placut combinatia cu geamurile. Cand am vazut masina am incercat sa imi imaginez cum ar veni, si sincer nu-mi prea place cum se iimbina culorile, fiindca usa e rotunjita iar terminatia ar fi brusca! (sa nu mai vb de combinatia labmo&stalpi negri).
in fine.... sfatuieste-te cu cine se pricepe...
bafta multa si sa o stapanesti sanatos!:peace:

Sar'na...e ciudata chestia cu folia neagra pentru k ar trebui sa o fak din geam in geam...nu din usha in geam...cam asha ar trebui...iar faza cu lambo doors...mai zik ink odata idei sunt prea multe k dak ash sta sa o gandesc mi-ar veni zeci de idei ce sa ii mai fak...problema e k fiecare piesa oricat de mik shi nesemnificativa costa shi de obicei mai mult decat merita sa dai pe ea....

MKE 29-10-06 22:40

...pune o poze din lateral si poate o rezolvam si cu folia:D...macar asa virtual...;)

vyper2thex 29-10-06 22:43

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 603819)
...pune o poze din lateral si poate o rezolvam si cu folia:D...macar asa virtual...;)

sunt nishte poze chiar la pagina 8 unde ai pus shi u una cu stalpii negri...

MKE 30-10-06 18:15

6 Attachment(s)
la repezeala ...oricum ideea conteaza

vyper2thex 30-10-06 21:39

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 604863)
la repezeala ...oricum ideea conteaza

dap arata ok nush o sa ma gandesc...keep in touch

vyper2thex 31-10-06 22:26

3 Attachment(s)
Buuuuuuun shi acum nishte poze mai noi...mai in genul NFS Most Wanted...

SUN 01-11-06 00:43

NFS Most wanted e mic copil ba baiatule...Sun Racers style vrei sa zici :twisted: sper k ti-a placut photo session-ul si ce a urmat dupa ;) Apropo de ce zic baietii cu foliile...clar trebuie sa vina cat mai curand!

MKE 02-11-06 16:08

superbe pozele....

Teroarea 02-11-06 23:52

vreau si eu masina asta in MW pls :oops: prea adevarata:twisted: :twisted: :twisted:

vyper2thex 08-11-06 21:13

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 609038)
vreau si eu masina asta in MW pls :oops: prea adevarata:twisted: :twisted: :twisted:

Shi eu ash vrea mashina mea in MW, dar nu cu motorul care il are...:D cu un V6 de 3 litri biturbo shi cu NOS :D cum au facut britanicii pe un Corsa B in 3 ushi...

MKE 15-11-06 13:49

nimik nou?

Turbo110 15-11-06 15:47

auzi dar pasajele de ce le ai facut patrate ???

vyper2thex 15-11-06 16:37

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 623559)
nimik nou?

Momentan nimik pentru k nu se pot pune distantiere... iar cu geamurile fumurii nu am timp sa ma duc k am examene garla:cry: ... nush ma zbat pentru fuzete cu disc pe spate...dar nu dau decat de incompetentzi care habar nu au cu ce se mananca mecanica... auzi la unu cik tamburii sunt sudati de puntea spate...shi k tre sa o schimb pe toata...crek am fatza de fraier mai nou...Sper sa dau de cineva serios k dak nu o sa mi-o fak singur... In rest in iarna o sa ma apuc sa imi fac capota din fibra de carbon...la mine in garaj...sa vad cat de praf sunt...:lol:

vyper2thex 15-11-06 16:38

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 623719)
auzi dar pasajele de ce le ai facut patrate ???

Sincer nush sigur din cate tzin minte mi-a spus k asha arata mai bine...k doar nu le-am facut eu cu mana mea...habar n-am eu zik k e ok...dunno

gninut 15-11-06 23:52

pai din cate stiu eu Corsa are rotile patrate:))

vyper2thex 16-11-06 04:43

Quote:

Originally Posted by gninut (Post 624536)
pai din cate stiu eu Corsa are rotile patrate:))

Evident shi nu are nici podea shi ma deplasez cu 2 craci putere :lol:

B-83-DAC 23-11-06 02:44

doamne ce spatiu e in buburuza ta nebunule

vyper2thex 23-11-06 13:59

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 633498)
doamne ce spatiu e in buburuza ta nebunule

Shtiu Dacu-le I'm happy about that...apropo m-am cam decis la Alfa ala 33 sper sa fac rost de bani shi sa fie buna pentru iarna...

B-83-DAC 27-11-06 09:51

e bine atunci...nu pui niste poze cu masinutza dupa neferictul incident cu idiotii pe drumuri??loricum ca tot zici de iarna si eu ma apuc sa o pregatesc de iarna si ma tot gandesc cu groaza la faptul ca planetarele sunt cam tocate :D

vyper2thex 27-11-06 20:51

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 638103)
e bine atunci...nu pui niste poze cu masinutza dupa neferictul incident cu idiotii pe drumuri??loricum ca tot zici de iarna si eu ma apuc sa o pregatesc de iarna si ma tot gandesc cu groaza la faptul ca planetarele sunt cam tocate :D

Sincer nu prea ash vrea sa ii fak poze dupa accident...pentru k nu ash vrea sa pastrez pozele de genu asta...prefer sa mai astept sa o repar...anyway probabil k o sa imi pun shi eu angel eyes pe fundal negru...o sa fie crima :D

BH 07 MDF 30-11-06 05:01

Quote:

Originally Posted by vyper2thex (Post 639042)
Sincer nu prea ash vrea sa ii fak poze dupa accident...pentru k nu ash vrea sa pastrez pozele de genu asta...prefer sa mai astept sa o repar...anyway probabil k o sa imi pun shi eu angel eyes pe fundal negru...o sa fie crima :D

da'ce s'a intamplat ?:|

vyper2thex 30-11-06 12:37

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 642399)
da'ce s'a intamplat ?:|

Pai a intrat un tip cu un 407 in laterala dreapta... shi mi-a infundat aripa shi mi-a crapat shi fibra...altzi bani alta distractzie...sa vedem ce o sa fak...:sad:
Nu a fost vina mea!!!

Andrei Suzuki 01-12-06 20:24

Opaa..uite ca dau peste un vecin de cartier pe aici..
Foarte bine arata masina!
Imi pare rau pt accident...

tocatoru 03-12-06 14:19

mai bine pui dupa ce e gata poze hehe

vyper2thex 04-12-06 22:14

Quote:

Originally Posted by Andrei Suzuki (Post 644874)
Opaa..uite ca dau peste un vecin de cartier pe aici..
Foarte bine arata masina!
Imi pare rau pt accident...

Tot ce-i posibil, nu shtiu cine eshti dak ma vezi pe la mashina...vino shi arunca shi u un salut...;)

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning