Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 13-01-11 19:25

Re: E36 - Refreshed

:)) sper sa-mi gasesc si eu niste jante cat mai rapid ca deja nu mai am rabdare.

Se vede diferenta de cand am lasat-o azi, nu mult, dar nu mai are asa fundul sus... Cam 2cm parca a coborat, mai fac poze curand.

JusT_SaY_BoBo 13-01-11 19:30

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3982549)
:)) sper sa-mi gasesc si eu niste jante cat mai rapid ca deja nu mai am rabdare.

Se vede diferenta de cand am lasat-o azi, nu mult, dar nu mai are asa fundul sus... Cam 2cm parca a coborat, mai fac poze curand.

arunca chestia aia cu power de pe portbagaj neaparat.
daca nu ar avea colegul cu hmm topic aici ti-as zice sa nu i le mai dai inapoi:shock:,da asa nu se poate:))

Nosfer 13-01-11 19:30

JusT_SaY_BoBo 13-01-11 20:22

ia vezi poate hmm iti imprumuta asa pt o proba si semnalele poate o sa iti placa mai mult de cat astea!:rolleyes2

SB09HMM 13-01-11 20:34

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3982796)
ia vezi poate hmm iti imprumuta asa pt o proba si semnalele poate o sa iti placa mai mult de cat astea!:rolleyes2

asta`i tot zic si eu:) is mai faine semnele OEM, si sa dai jos bah aia cu ///M power !!! vezi poate cand vin de la bucale te faci ca nu mai rasp la tel cu jantele .........si de mai faci burnout k ele ca azi te blestem !!!te pwp papa

Nosfer 13-01-11 20:55

O sa dau jos aia cu M Power maine ca s-asa statea stramb si era aiurea :))

Stopurile nu le pot imprumuta de la HMM pt ca el are coupe si eu sedan si e diferenta intre ele... insa ma gandesc sa-mi schimb si stopurile curand, as merge pe alea pe care le-am postat mai sus, negre si cu leduri de la Depo, incerc sa le photoshopez sa vad daca reusesc sa-mi dau seama cum ar arata :D Daca nu, stopuri de M sa fie, om vedea. Acum visez doar JANTE, JANTE, JANTE...

@ HMM - de raspuns iti raspund dar deja ma gandesc ce povesti sa inventez si pe unde sa zic ca-s plecat cand ma suni :)) Abia astept sa iau si eu jante, atunci sa vezi sedinte foto din nou :rolleyes2

Nosfer 17-01-11 14:38

3 Attachment(s)
Inca 3 poze de azi cu jantele de la HMM

si... maine ma duc sa-mi iau si eu jante, o sa pastrez supriza pana maine seara :)) Jante de tabla cu capace de Logan :lol:

Sparkle_81 17-01-11 14:56

Ai tot spus ca o lasi jos de cur ..... si nimic !

Wilgax 17-01-11 14:56

A fura tla om jantele.A doaua oara eu nu i le-as mai da ca se invata nu narav si nu le-a mai da jos:lol:.TUB TUB acuma cu jantle astea.Oricum de fundulet daca o mai trantesti e smecher.

Nosfer 17-01-11 16:52

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3994242)
Ai tot spus ca o lasi jos de cur ..... si nimic !

Am lasat suspensia spate la minim de tot din distantierul care se regla insa nu s-a lasat decat vreo 2 cm si nu se observa prea tare. Ma gandesc sa scot distantierul de tot in curand, ar mai trebui sa mai castig vreo 2 cm si de acolo.

@ Willgax - o sa i le dau ca imi iau si eu maine ceva fain, maxim o sa fie. O sa vedeti maine seara :rolleyes2

SB09HMM 17-01-11 17:04

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3994593)
Am lasat suspensia spate la minim de tot din distantierul care se regla insa nu s-a lasat decat vreo 2 cm si nu se observa prea tare. Ma gandesc sa scot distantierul de tot in curand, ar mai trebui sa mai castig vreo 2 cm si de acolo.

@ Willgax - o sa i le dau ca imi iau si eu maine ceva fain, maxim o sa fie. O sa vedeti maine seara :rolleyes2

BAAAAAAAAA HOTULEEEEEEEEEEE DAMI JANTELE INAPOI NU MAI ZI LA LUME k MI LE DAI SI MINTIIIIII, am venit de la BUCALE DAMI JANTELEEEEEEEE .uite ce face omu asta, te fac de ras pe forum !!!! il sun, numi raspunde, pe mess nici atat, ma duc la el acasa dupa jante, zice mamasa ca e plecat ......MAAA HOTULEEEEEE DAMI JANTELE BLESTEMATULEEEEEEEEE MIA FURAT JANTELEEEEE TE ZIC LA "MAICAMEA" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Nosfer 17-01-11 17:09

orice dar nu ma zi la maica'ta :)))

Wilgax 17-01-11 18:27

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3994593)

Asteptam cu nerabdare domnu' Nosfer sa-ti vedem noutatile.:-)

SB09HMM 17-01-11 18:57

o zis mama ca daca nu vi sa mi le dai maine .....vezi tu ce patesti !!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol::lol:

Nosfer 18-01-11 17:00

6 Attachment(s)
Sa vina update-ul!!!!

Jantele deosebite merg de la un pasionat la altul asa ca de acum incolo masina mea va fi incalta cu un set de BBS STYLE 5 RC 090 impecabile, cu o culoare super care sigur o sa atraga destule priviri :))

Le-am pus cam greu ca atingeau putin de tot in aripi pe fata, insa dupa ce am evazat putin aripile si am scos aparatoarele de noroi au intrat cum trebuie si fara probleme. O sa le ajustez si pe alea zilele viitoare, acum jantele contau.

Parca mi-au schimbat complet masina :))

mk3gti 18-01-11 17:13

Vai de viata mea :O

Wilgax 18-01-11 17:37

Deci pe BMW-ul asta au ajuns jantele fostului BJP.Frumoase rau.Sa la stapanesti cu placere sa te bucuri de ele multi km.Stas jantele.:-):flower:

Luci_e36 18-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3998106)
Sa vina update-ul!!!!

Jantele deosebite merg de la un pasionat la altul asa ca de acum incolo masina mea va fi incalta cu un set de BBS STYLE 5 RC 090 impecabile, cu o culoare super care sigur o sa atraga destule priviri :))

Le-am pus cam greu ca atingeau putin de tot in aripi pe fata, insa dupa ce am evazat putin aripile si am scos aparatoarele de noroi au intrat cum trebuie si fara probleme. O sa le ajustez si pe alea zilele viitoare, acum jantele contau.

NEBUNIEEEE :bunch::bunch:

SAX1987 18-01-11 18:24

Foarte buna alegere .

Mai trebuie alte gume sa fie perfecta !

vali vtk 18-01-11 19:06

ce gume ai pe fata si pe spate si cum se comporta spatele atinge ?

Nosfer 18-01-11 19:17

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 3998561)
ce gume ai pe fata si pe spate si cum se comporta spatele atinge ?

215/45/17, nu atinge spatele, doar fata a atins la inceput dar dupa ce am rezolvat aripile e ok.

vali vtk 18-01-11 19:31

1 Attachment(s)
dubios eu am avut 235 /45 r17 pe fata pe aceleasi tip de jante si la denivelari puternice cu suspensia stoc atingea putin pe marginea aripii

JusT_SaY_BoBo 18-01-11 19:33

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3998609)
215/45/17, nu atinge spatele, doar fata a atins la inceput dar dupa ce am rezolvat aripile e ok.

ooooo
frumoase rau jantele!
dar parca erau mai ceva daca aveau miezul alb,cel putin parerea mea.asa sunt super dar pentru o culoare deschisa,dar nu zic ca arata rau,sunt dementiale oricum:shock:

vali vtk 18-01-11 19:38

1 Attachment(s)
dubios eu am avut 235 /45 r17 pe fata pe aceleasi tip de jante si la denivelari puternice cu suspensia stoc atingea putin pe marginea aripii
Scuze pentru postul dublu dar a luat-o netu razna

Nosfer 18-01-11 20:56

@ vali - cred ca la mine e foarteprea joasa suspensia sport si d-asta au fost mici probleme, m-am plimbat si pe ceva denivelari acum si nu atinge deloc.

@ bobo - pe viitor daca ma plictsesc, doar schimb culoarea miezului si gata, insa va trece muuult timp pana atunci :))

Sparkle_81 18-01-11 21:13

1 Attachment(s)
Cred ca ti-am mai spus : fa ceva cu ... flasneta ai din spate ! Aliniaza toba ; arata aiurea asa scoasa , prea mult in afara !
Cel putin mie nu-mi place !

Nosfer 18-01-11 21:29

daaa e usor de zis dar de facut mai greu, mai ales pe gerul de afara. Trebuie taiata toba, scurtata si resudata. Prin martie poate abia s-o fac, cand incepe sa fie mai caldut.

Sparkle_81 18-01-11 21:34

Si tu astepti caldura ? :lol:

TEO_VL 18-01-11 22:18

RPD LEAI PUS PE MASINA ..DAU FOARTE FRUMOS SA AI GRIJA DE ELE SI SA LE STAPANESTI SANATOS;)

motzu 18-01-11 22:39

vai cat am stat eu de tine sa iei jantele asteaaaaaaaaaaaaa:rolleyes2

CELE MAI PE SISTEM JANTE! :D

OchoSB 19-01-11 17:41

Ce faina e sibianca mai ales cu jantele alea, ai facut alegere buna, ai grija de ea ca la ce drumuri avem in sibiu e grav :D

narcisvl 19-01-11 18:08

renunta la eleron si pune-ti buza pe portbagaj da mai bine:D parerea mea

Nosfer 20-01-11 00:32

1 Attachment(s)
Thanks all, clar ca o sa am grija de ele!

@ narcis - buza aia nu ma incanta deloc, mai bine fara ea decat cu ea. M-ar tenta un eleron Motorsport dar imi place si asta pe moment.

Daca se stie cineva la photoshop... ar putea sa-mi faca si mie nasul negru in poza asta? sa vad cum ar arata :rolleyes2

Sein 20-01-11 00:59

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4002948)
Thanks all, clar ca o sa am grija de ele!

@ narcis - buza aia nu ma incanta deloc, mai bine fara ea decat cu ea. M-ar tenta un eleron Motorsport dar imi place si asta pe moment.

Daca se stie cineva la photoshop... ar putea sa-mi faca si mie nasul negru in poza asta? sa vad cum ar arata :rolleyes2

O zis motzu ca daca nu fac narile negre ma bate :cry:

Lasam glumele la oparte

Tiam facut pozele un pic mai mici pentru a se castiga un pic de calitate si tiam facut narile negre
http://i53.tinypic.com/169jo00.jpg

http://i52.tinypic.com/547lf7.jpg

Parerea mea ii sa ii pui semnale galbene OEM sau sa le dai un pic de smoked la atale

Nosfer 20-01-11 01:15

Mmm mersi mult! Arata chiar bine cu nasul negru dar ma tot gandesc... nasul cromat parca merge cu buza de la jante, nasul negru cu buza de la bara. Oi vedea eu pe viitor cum ramane.

Sein 20-01-11 01:38

sper sa o vad si eu o data live la cluj cand vin in romania .. si vi la o bere cu motzuletu :D

Skillzu 20-01-11 02:53

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3998106)
Sa vina update-ul!!!!

Tu vorbesti serios ?
Ti-ai stricat aripile pe fata si ai renuntat si la carenaje pentru jantele astea ?!

Nu era mult mai simplu si mai frumos vizual, si mai bine tehnic, sa renunti la gumele de tractor ?!

Te intelegeam daca aveai si tu vre-o 10J pe fata, si masina foarte jos ... dar asa pentru 8j/et20 sa strici masina ...

Nosfer 20-01-11 09:34

@ Sein - sigur ca da :)

@ Skillzu - nu am renuntat de tot la ele, pentru ca saptamana viitoare o sa ajustez aparatorile de noroi si o sa revopsesc marginea aripilor evazate in culoarea masinii din nou si o sa le pun sus. Pana imi luam alte gume cu balon de 40 poate treceau luni de zile, asa ca mai bine asa.

Nosfer 24-01-11 01:57

Saptamana asta surprize noi pt interior si exterior. Marti revin cu detalii :rolleyes2

Nosfer 25-01-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4014846)
Saptamana asta surprize noi pt interior si exterior. Marti revin cu detalii :rolleyes2

Asa... masina a primit astazi cotiera (nu avea) + stopuri de M. Sper sa apuc sa le montez saptamana asta.

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning