![]() |
Re: curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST
Frumos eventul, felicitari organizatorilor pentru ce ne-au oferit.
O mica dezamagire am, pentru ca desi am luat locul 2 la A1 nu m-au lasat sa concurez si la grupa A (inititial am fost acceptat apoi...). In rest a fost un show frumos. |
pai nu vad logica daca ai luat bataie la A1 de ce sa mai participi si la A.
|
Felicit pe aceasta cale organizatorii acestui eveniment,din ce am vazut eu duminica sa stiti ca ati reusit ceva SUPERB.O mana de oameni pasionati ati dat dovada de un adevarat profesionalism,din pacate asta este situatia in partea asta de tara ,nu ai unde organiza un eveniment din lipsa aeroporturilor din zona.
Felicitari inca o data ,mai ales MC-ului,foarte tare-drifterMC-cu slapi. Bravo Razvan,sper ca nu te-ai suparat pt remarcile mele legate de "echipamentul" din dotare(slapi SPARCO cu ventilatie marita pt zile toride de vara).pacat ca nu ati anuntat si demonstratiile de drift,sigur erau mai multi spectatori. Felicitari inca o data. |
poze,filme?nu pune nimeni nimic?:cry: hai nu va mai zgarciti...puneti-le aici sa vada si cei care nu au putut sa ajunga acolo...
|
1 Attachment(s)
pozele sunt la developat ;), vor aparea in curand.
|
Nu cred ca razvan se supara ... nu a avut alta alternativa ...pe caldura aia in care 75% am ajuns friptura arsa acasa sincer slapii erau singura varianta ....
Poze sunt cateva mii cred ... dar fotografii sunt profi iar pozele apar ceva mai tarziu din cauza editarii lor . Daca nu vor aparea pe acest topic mai mult ca sigur va aparea un link aici in care veti regasi pozele . Iar pentru cei ce nu stiu , toate cursele de la SV , si aproape toate evenimentele de la Suceava au fost organizate cu ajutorul acestei maini de oameni . |
Quote:
cand ai sa reusesti si tu sa organizezi un eveniment de cel putin acest nivel atunci sa comentezi si da sfaturi. PANA ATUNCI TE ROG SA TE ABTII!!!!!!!! ON BRAVO BAETI,la cat mai multe evenimente. |
Se stie ca Suceava da startul la aceste evenimente din Moldova..Bravo baieti..O companie placuta tot timpul..
|
Multumim ... fara voi nu am fi reusit nimic ...
|
o sa ne straduim mai mult poate o sa l multumim si pe prozatorul nostru ..
|
|
my hero :)) :D
Abia astept sa vad restul filmuletelor |
4 Attachment(s)
Restul pozelor aici
|
A fost foarte tare . Felicitari organizatorilor. M-am simtit bine ,mai ales sambata cand au fost antrenamentele si cand parca a mers treaba ceva mai cursiv decat duminica . Singurul regret pe care il am eu personal legat de eviiment este ca duminica am ales foarte prost adversarul din prima cursa ........care a fost de fapt si ultima .Dar asta e .......... organizarea a fost ok si daca se mai organizeaza voi fii din nou prezent.
|
Nu am decat cuvinte de lauda. Bravo organizatorilor care au reusit si de aceasta data sa organizeze un eveniment de sprint paralel in adevartul sens. Bravo si nu in ultimul rand felicitari concurentilor. Asteptam cu nerabadare un nou eveniment, speram cat de curand, cel putin la fel de spectaculos.
|
Multumimi lui Tim , HotWheels , si SSorin pentru poze si filme .
Si cred ca mai mult ca orice baietilor si fetelor care au venit din toate colturile tarii si au dat ce aveau mai bun , ei si masinile lor . Nu zic ca e gresit sa critici organizarea unui eveniment . Cateodata ajuta , dar cred ca toti au venit sa se simta bine la Dorna , si sper ca toti au plecat acasa fericiti .... Nu vreau sa fiu rautacios ....dar dupa 5 ani de evenimente , neam cam saturat de carcotasi de genul ... Morpheus ... tin sa te rog sa analizezi mai mult data viitoare cand postezi o ofensa sau o critica ... Si te rog ca pana la urmatorul eveniment sa ajungi cu masina sa avem ce juriza si noi la randul nostru , pentru ca daca nu vin masini la orice fel de categorie , fie expo, sound , drag , drift ...nu este eveniment...Unii oameni care au ajuns , participat au facut eforturi enorme , fie financiare , fie ca era vorba de timp , familie etc. Corect sau nu ... Oricum ...sper ca la mai multe evenimente cu cortul pe marginea pistei alaturi de prieteni si impatimiti ...eu unul am ajuns acasa fara nici un resentiment . Chiar daca am digerat la propriu sambata noapte , iar duminica am ars ca un pui la rotisor si neam deshidratat cu totii ...a fost superb . |
cel mai tare eveniment de drag la care am participat.... atmosfera relaxanta, organizare buna, ce mai.... data viitoare vreau la cort, neaparat...
p.s. ursu de boston avea motorul de m5 e34, dar a fost o mica scapare, si asa, daca intra la grupa lui, se dadea de unu singur |
Am zis eu bine ca era 3.6 ...
|
Fara suparare,dar Morph are dreptate cand a spus de distanta.. nu e frumos sa se anunte cursa pe 402m si sa fie 350-370 si franarea fff din scurt.. pe alt forum s-a intrebat insistent pe tema asta si s-a raspuns faptul ca vor fi 402m..
Felicitari pentru organizare,ca nu oricine e in stare sa faca asa ceva,fara doar si poate,dar nu cred ca va costa nimic sa anuntati distanta exacta.. ;) |
Sincer ....am sa raspund cu aceelasi ton pe care la afisat si morph ... Pista are 600 si ceva de metri, asta era anuntat de la inceput 600-402 = 198 :) ....era si inca este loc de 402 m ... Se putea da si in conditiile in care mai erau 200m de franare ... se opreau masinile ...dar nu cred ca toate ... Si nu a cerut nimeni sa se dea 402m . Putea sa ceara oricine asta , doar era pe propria raspundere . Majoritatea au considerat ca au venit sa se distreze , nu sa plece acasa suparati :) si asa ca sa considerat ca e mai ok sa se mareasca din suprafata de franare .
Nu am auzit pe aceest forum niciunul din participanti sa se planga atat de mult precum un spectator . |
22 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine ... :arrow:
Mai multe puteti vedea aici. :D Attachment 1613593Attachment 1613594 Attachment 1613595Attachment 1613596 Attachment 1613597Attachment 1613598 Attachment 1613599Attachment 1613600 Attachment 1613601Attachment 1613602 Attachment 1613603Attachment 1613604 Attachment 1613605Attachment 1613606 Attachment 1613607Attachment 1613608 Attachment 1613609Attachment 1613610 Attachment 1613611Attachment 1613612 Attachment 1613613Attachment 1613614 |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
|
Consider ca totusi regulamentul in privinta coeficientului de tractiune ar fi trebuit sa ramana cel anuntat inaintea evenimentului, adica doar 1.35 in cazul masinilor cu tractiune integrala.
Mi se pare total de prost gust si o dovada crasa a lipsei de sportivitate sa te milogesti de organizatori sa bage coeficient de 0.95 pt fata ca sa te strecori si tu cu un tedei de 101 cai + cel putin soft agresiv la grupa A. Insa asta e, unii doar in acest mod sunt capabili sa castige. |
Quote:
FWD 0.95 RWD 1.00 AWD 1.15 Montare turbo 1.6 etc... 1.35 a fost inventia cuiva.. nu stiu a cui.. dar pe unde ai sa te duci cei de mai sus vor fi coeficientii peste care o sa dai. Cred ca ieseau mai multe discutii daca nu se baga coeficient pt tractiuni intrucat se stie ca nu poti compara la plecare un RWD cu un FWD. |
Oricum discutii sunt si vor fi . Unele corecte pentru unele parti , iar altele nedrepte pentru alte parti . Parerea mea este finala .
Orice motor cu combustie interna supraalimentat nu are ce cauta langa un motor aspirat de aceeasi cilindree sau mai mica ...mult mai mica ... |
Discutii sunt si vor fi pentru ca nu incercati sa adoptati grupele care se practica de ceva timp in RO, ati ramas la sistemul LR, nu se vrea evolutie..
Uite un exemplu de grupe foarte bine gandit,care da roade in alte tari si care te face sa nu te duci la curse cu un simplu chip si o finala sport,iar apoi sa plangi ca nu ai luat locul 1 sau ca altii care baga mii de euro si isi dubleaza puterea trebuie sa urce o grupa,ca deh.. Quote:
|
Quote:
|
Ma faci sa rad:lol:
Nu ai urcat nici o grupa,ai fost acolo unde trebuia sa fii,dupa motorul care e pe masina,nu cel din acte.. haideti mai bine sa inchidem subiectul,nu isi au rostul discutiile astea de dupa :D |
Am fost asa putini cu foto / video? :???:
|
Grupele mentionate de tine sunt perfect corecte ...bine ..cu mici ajustari .... doar ca problema este ca pe la, noi nu se vor grupele astea, din cauza ca unii ar trebui sa munceasca mai mult sa fie competitivi ... iar softurile si micile artificii predomina.
Da Sorin ... ai fost tu , Tim si inca vreo 2 baieti cu poze ...in rest cam nimic ... |
2 Attachment(s)
...... video neoficial
|
p[t ineceput multumim ca a fost unu reusit fara probleme pe pista si din discutiile cu stefan si razvan vom vedea cind il facem pe urmatorul
si eu unu inteleg micile discutii si pretentii dar stiti nu putem multumi pe toti si pt cei ce vor mai veni sa stiti ca pista are la cursa 370 de metri nu 402 a spus razvan la microfon ca am scurtat o pt siguranta dar vedem ca nu se apreciaza ca am facuto pt binele nostru dar eu unu spun ca a fost ok si vedem pt urmatoru eveniment cum va fi SUCCES BAITI |
Fritz..noi te iubim oricum..stai calm :)
|
felicitari pentru eveniment!
ca si acum doi ani cand s-a organizat cursa de pe aeroportul de la salcea si de data asta sucevenii au facut treaba buna. o sugestie este ca pe viitor sa se si faca verificarea tehnica a masinilor pentru incadrarea corecta in grupe. |
E vreo sansa sa mai organizati ceva anul asta?
|
Quote:
|
Quote:
ORICIUM SUCCES :sad: |
Da de ce nu renuntati voi a fi politisti?
Se rezolva simplu: formular de contestatie daca contestatia se dovedeste a fi intemeiata,i se pune interdictie la evenimente si ii linistesti de tot fiecare isi stie concurenta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning