![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
se pare k tu numa critiza stii...pune si tu poze cu taxiurile de pe la voi dak zici k is chiar asa penale :)
|
da da domnu' stie tot!!!!!!!!!!!!!:):)
|
mai baieti!!! aici om u are dreptate ...eu am fost sofer 6 ani personal la un mare bos...si am fost f f f mult in bucuresti iar acolo circulam cu taxi....pai sincer jale in ce stare sunt multe dintre ele...intradevar strazile bucurestiului sunt destul de avcariate iar taximetristi cum lucreaza pe masina inchiriata nu au grija masini...dau in gropi de rupe trapezuri si planetare..interioare varza...de preturi sa nici nu discutam :):):) incercam sa nu zic nimic sa nu ma citeasca ca sunt din afara bucurestiului :):) deci jale ce simti in podeaua lor...toate elementele masini scartzaie bat etc etc ;)...in schimb am stat in moldova 8 luni acolo frate masini ingrijite lustruite personale si cu acest cuvant am zis totul...ce e al tau ai grija lui ce e a firmei...doamne fereste!!!:):)
|
da stiu k masinile de taxi is varza ce sa-i faci dak nu grijesc adik pur si simplu nu ii intereseaza!!si la noi mai sunt unele de ex matizurile'!!;)
|
si yo am avut okazia sa calatoresk cu taxiu in bukureshti...experinetza de o viatza...si te F** la bani cum pot ei mai bine...
|
ca sa nu te f..a prea rau la bani formeaza *taxi de la mobil si roaga-te (in sinea ta :lol: ) sa nu dai de un sofer care sa te invarta prin tot bucurestiul; la preturi sunt ok, cat puteti faceti comanda telefonica, nu va urcati din statii.
|
1 Attachment(s)
Hai sa mai pun ceva poze de mult nu s-a mai pus! o dacie de la noi din oras cu bari de logan sper sa pot face niste poze mai clare! poza este facuta de un prieten!
|
nu-i moale...
|
Quote:
|
Quote:
|
mertanul ala stiu ca sta cam in zona mea undeva .. .. pe lacul roshu udneva dak stiti ...
|
O sa mai pun si eu o poza cu o dacie adevarata!!! un picutz de rabdare!
|
Ce kitch mi se pare mie cielo-ul rosu de taxi ... oribil ... cred ca stiti la care ma refer...
|
eu unul stiu despre care cielo e vb cred ca si restu stie . arata ja:|lnic ...
|
l-am vazut intr-o zii tot spoileru fata era facut praf =))
|
Azi am văzut una bucata Golan ///M 1.4 MPI.
Poze în curând. |
io am vazut taxi 1,4 mpi 16v
|
2 Attachment(s)
Avem si aceste BOMBE prin oras!!! Skoda e de top!!
|
Quote:
|
Mai este un mervedes negru care are modificata si fata parca ar fi masina de mori... e oribila... cam tot timpul e parcata pe str. Doina... fac poza cat de curand cu ea si le pun.... aia intr-adevar e masina oribila
|
Stiu mercedesul de care zice BH09SSS sta aproape de mine :)
|
ce zici? cum arata?
merita masina aia sa i se faca niste poze... |
Si-a cam batut joc de masina , dar poate proprietarului ii place :)
|
masina aia ii de mai bine de 10 ani asa... e un mercedes bot de rechin ..
|
Eu nu stiu ce bot ii dar arata oribil.... nu stiu... poate poprietarului ii place... asta e gusturile nu se discuta...
|
in fiecare zi trec pe langa ea cand vin de la sc...ii oribilaa...ce poti sa`i faci...
|
Quote:
Sau tu ai avea ce sa ii faci... :)) niste poze:)) sa vada si ochiul celor care nu stiu masina |
ii fac...zilele astea,
OFF: vorbind de masini nasoale,am vz azi R8 `u lu pompi parcat in fatza la atlas in centru langa pod,de fapt abia l`am vz ca erau o tona de lameri in juru lui : "Ai de pw**a mea ce Ferary !!! " :) |
Mdaaa.... aia intr-adevar ca e o masina fffffrumoasa...
si noi aici vb de masini nasoale... :P |
foarte frumos m5-ul lui pompi dar sunt si masini mai frumoase .. am vazut .... ceva dacie .... era plina de semne nike si chesti dianstea taranesti...... :|
|
Eu inca nu am vazut M5-ul lui pompi (nici nu am stiut ca are) si din cate stiam este un singur M5 in oradea si, si ala ii de vanzare...:D
|
si io unu singur stiam veritabil...ala care a fost si la Aeroport,care si`o luat`o de la Bunilla M3, ceva nr cu YWE avea...in rest am vzut 5`are cu m-tech o groaza
|
Da da, ala cu YWE este M5 in Oradea.
Este si de vanzare dar cere o groaza de bani pe el. Pe autovit l-am vazut. |
1 Attachment(s)
Quote:
Apropo de ... BMW ... seria 5 ... :lol: :lol: :lol: |
:)))))))))))))))))))))))))))0
Poate lui ii place... dar... |
Quote:
deci totusi ... isi merita bani .. |
Uite ca am gasit si ceva poze cu el... stiu ca nu este locul potrivit sa pun poze dar... masina asta merita vazuta...
Tipul a pus-o pe net sa o vanda... cere pe ea 67000 E. [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920005.jpg[/IMG] [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920001.jpg[/IMG] |
Ce ziceti va place???
|
merita...i superba...da` ii si forjata
|
Asa zici?
De unde stii? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning