Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

F.R.Sonic 26-08-06 06:41

Re: Deva, Hunedoara ?

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY
Tu nu auzi ca nu avetzi masini pt. BMW'u ala,o sa incerc sa caut ceva pe masura,daca e ceva va anuntz.

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 532645)
Ba deja ma enervezi, mai dute-n p**a mea.. daca eu vreau sa ma dau cu tine cu masina de 75 de cai, daca esti ciumeg, te dai cu mine.. si gata.
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent..

Terminatzi mah cu certurile si jignirile astea inutile ce naiba:confused2!!,ca dupaia cred astia ca la Hunedoara lumea e cam :crazy:..
Nu de alta, dar nu facetzi decat sa tulburatzi apele pe aici(amandoi!!!) Dak nu vrea sa concureze, nu vrea si gata ...are el motivele lui(te rog muztu nu interpreta;) )
Si-n plus de o saptamana se vorbeste aici numai pe tema asta si degeaba(vad ca nici unu nu lasa de la el).
Devine FOARTE plictisitor topicu asta...

fratzika 26-08-06 12:22

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 532762)
Terminatzi mah cu certurile si jignirile astea inutile ce naiba:confused2!!,ca dupaia cred astia ca la Hunedoara lumea e cam :crazy:..
Nu de alta, dar nu facetzi decat sa tulburatzi apele pe aici(amandoi!!!) Dak nu vrea sa concureze, nu vrea si gata ...are el motivele lui(te rog muztu nu interpreta;) )
Si-n plus de o saptamana se vorbeste aici numai pe tema asta si degeaba(vad ca nici unu nu lasa de la el).
Devine FOARTE plictisitor topicu asta...

Salut to all of U.....Bog My nigga, ma bucur ca ai luat atitudine, sincer si pt. mine devenise cearta asta super agasanta.....am crezut ca baietzii sunt prieteni, se cunosc, si doar se tachineaza...dar au ajuns sa se jigneasca asa...si ma intreb pt. ce???

BAD-GUY 26-08-06 13:26

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 532910)
Salut to all of U.....Bog My nigga, ma bucur ca ai luat atitudine, sincer si pt. mine devenise cearta asta super agasanta.....am crezut ca baietzii sunt prieteni, se cunosc, si doar se tachineaza...dar au ajuns sa se jigneasca asa...si ma intreb pt. ce???

Am explicat eu la un moment dat de ce e plin orasul asta si nu duce lipsa,in schimb dece lipsa de oameni ca fast_racer_sonik sau fratzika.

Acuma ar fi trebuit sa vin si eu sa-l injur si amenintzari etc. pt. ce a facut,dar noroc ca-l cunosc si stiu cat il duce capul la fel stiu cat il duce capu si pe Dadi...daca atata pot ei ce vretzi... :),daca vretzi sa va punetzi bine cu ei laudatzi sistemele audio de la ei din masina sau cat de bine conduc,si suntetzi cei mai buni prieteni ai lor ;).

fratzika 26-08-06 17:15

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 532945)
Am explicat eu la un moment dat de ce e plin orasul asta si nu duce lipsa,in schimb dece lipsa de oameni ca fast_racer_sonik sau fratzika.

Acuma ar fi trebuit sa vin si eu sa-l injur si amenintzari etc. pt. ce a facut,dar noroc ca-l cunosc si stiu cat il duce capul la fel stiu cat il duce capu si pe Dadi...daca atata pot ei ce vretzi... :),daca vretzi sa va punetzi bine cu ei laudatzi sistemele audio de la ei din masina sau cat de bine conduc,si suntetzi cei mai buni prieteni ai lor ;).

...eu zic ca ne-am reunit aici pe forum, cativa care impartasim aceeasi pasiune, masinile (cu tot ceea ce implica asta, tuning, car audio, race-urile)...si de preferat sa ramanem asa si discutzile noastre sa se rezume la asta, nu la jigniri care chiar nu-si au rostul....

PS - nu stiu a cui e Calibra cu nr. de Arges din oras dar arata super!!!:)...pun pariu pe orice ca lui fast_racer i se scurg ochii dupa ea...Prietenii stiu DE CE !!!:D

fratzika 26-08-06 17:21

PS....o sa postez si eu la Hunedoara/Deva niste poze cu "bolidu" numai sa fac niste poze mai noi....ca ce am sunt cam naspa....si pt. asta tre sa-l duc si la spalator...

fratzika 26-08-06 22:54

Mah...mai zicetzi si voi cu ce v-ati mai ocupat timpu' pe vremea asta de ***.....eu am fost cu niste amici la baraj la un remy acum seara dar ne-au dat afara de la terasa din fata de la Casa Alba....nesimtitele(blondele)...nu mai merg acolo niciodata...:(

F.R.Sonic 26-08-06 23:24

Ce sa facem si noi ...eu unu m-am trezit pe la 13:27, am fost la cumparaturi la Kaufland pe la 14...la 14:30 am evitat un mini accident ca era sa intre o proasta cu un renault in mine(FEMEIE la volan:chainsaw:!!!),apoi la 15 am mancat niste friptura cu piure de cartofi(super buni cum face numa' maicamea) Dupa ce am mancat am plecat la tzara si sunt bucuros ca au facut astia drumu si pot sa-i dau talpa(atat cat merge) fara teama ca imi pierd vreo roata prin vreo groapa(rimeaza) ...ajuns la tzara(Nadastia de sus) am schimbat roata la masina pt ca eram tot cu cea de rezerva pe care nu se "potriveste capacele":D "care este", am facut curat prin ea ca s-au cam bagat incaltzatzi nesimtzitzii:bat: .
La 18 am plecat de la nadastie spre hunedoara ....am constatat ca-mi joaca de spate masina(cred ca-i din cauciucu ala ce l-am pus.se poate sa fie "deformat" ,Luni o sa ma ocup de el(sper sa am timp) ) ...deci pe la 18:30 am ajuns in hunedoara si primu lucru am baut apa ca imi era sete:tenisclap
La 19 fara 15 am plecat la fotbal cu baietzii ca doar asa ne sta noua bine(mama ce-am zis):punch: si de la 21 cand am venit inapoi de la fotbal(invingator ca de obicei) o ard pe aici pe forum(am zis ca ies sa vad ce concert e la teatru dar sunt prea obosit sa mai ma misc si-n plus mi-e lene ) In concluzie azi am trait la maximum NU AM MAI TRAIT ASA INTENS DE MULT TIMP :grandpa::no:

valib 26-08-06 23:34

nu va suparati pe mine...
dar daca aveti deja sectiunea Hunedoara/Deva....
atunci de ce nu scrieti acolo?
:))

F.R.Sonic 26-08-06 23:44

Quote:

Originally Posted by valib (Post 533595)

Buna intrebare!!! :yes:
...aaa pai....aaa....ne-ai prins :suspiciou suntem peste tot :suspiciou

fratzika 27-08-06 12:02

Quote:

Originally Posted by valib (Post 533595)

....cum am putea sa ne suparam pe tine????...ai dreptate sectiunea Hunedoara/Deva s-a deschis de curand...si oricum suntem bucurosi de oaspetzi...te mai asteptam pe la noi...nu-i asa baietzi???:D

F.R.Sonic 27-08-06 12:19

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 533867)
....cum am putea sa ne suparam pe tine????...ai dreptate sectiunea Hunedoara/Deva s-a deschis de curand...si oricum suntem bucurosi de oaspetzi...te mai asteptam pe la noi...nu-i asa baietzi???:D

Ce ospitalier esti(ca de obicei) da nu crezi ca ar fi cazu sa scriem dincolo????? https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html
Last edit: oricand Valib, esti bine venit

valib 27-08-06 12:23

rugati adminul sa mute acest topic la sectiunea Hunedoara/Deva
ar fi mai bine:)
mai vin eu pe la voi...:):):)

Beckham^7 30-08-06 22:18

7 Attachment(s)
Care se da cu mine ??? Aveti sange in voi ??? :D

F.R.Sonic 30-08-06 23:25

Quote:

Originally Posted by Beckham^7 (Post 537500)
Care se da cu mine ??? Aveti sange in voi ??? :D

Cu omega ta? ..hm...
Unde ai facut pozele astea? faine de tot ...fratzika e mort dupa Z350:D
Nu te uita dilau ca-ti faci rau singur :crazy:

Beckham^7 30-08-06 23:29

In Monte Carlo nu de mult am venit de acolo !!! Mai am ceva poze de pe acolo daca vreti le pun sa va hraniti ochii ca aveti cu ce !!! :) omega meu asteapta ziua de maine!!! Atata ca e suparat cu tractiunea spate pe vremea asta !!! :( Ziceam cu Enzo ala daca va dati cu mine :P

F.R.Sonic 30-08-06 23:37

Da, se vede in poza cu BMW.*****ie acolo sus..hotel Monte-carlo sau ceva de genu... pune si pozele alea dar punele undeva la sectiunea noastra(hunedoara/deva) sau fa un topic nou acolo...HAI SA NU MAI scriem aici ca deja avem sectiunea ..eu zic ca topicul asta se poate inchide, nu ?

Gabi 31-08-06 00:37

Continuati discutiile pe sectiunea care v-a fost creata!

All times are GMT +2. The time now is 10:08.

- Copyright 2026 4Tuning