![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
In conditii normale de exploatare 5w30 /5w40 ( si aici ma refer ca nu vede mai mult de 10-15 min hardcore in continuu ) .. pentru track si regimuri severe de exploatare te pot consilia colegii care detin K20...eu ma gandesc la ceva din grupa w50/w60
Asteptam rezultatul final :). Multa bafta |
Quote:
|
pe nas poate:!::lol::lol::lol::lol:
|
au anceput victimele ,cu toate ca am roti de tabla pe 15 195 45r15 si masina este ridicata de bot si lasata de spate ca sa nu dau cu baia ma dadui cu 2 prieteni unu cu o astra opc turbo 1,6 192 ps de fabrica si e softata si multe altele are 235 ps acum si e victima acum dar cd va sta bn masina eu pe a antaia stau pe loc si pe a doua si ma mai dadui cu un opel gt de 320 ps tractiune spate si pleaca an fata ca eu stau pe loc la primele trepte si pe 400 metri ami da o masina deci an concluzie st multumit trebuie baia neaparat ca sa pot lasa masina jos sa plec si eu bn si 2 toyo r888 pe fata si sa anvat si eu masina ca nu o cunosc si pierd mult la primele 2 trepte nu ma misc din loc si atunci o sa fie cat de cat la parametri ei. o sa apar si cu ceva filmulete este anca an probe nai am mici detali si :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:lol::lol::lol:
|
e corsa baa=)))))
|
bn ba corsa nu o vad bn ca este numai an spate:lol::lol::lol:
|
|
treaba frate.... filmarea cam slaba da masina e blana!!
m-am tot intrebat dece ai doua rinduri de ceasuri... apoi mi-am adus aminte ca are separat ceasurile cu vitezometru :) vezi de frine ce faci acum. BAFTA !!! |
sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos :)
|
merge foarte tare,forte tare,,,o sa starnesti multa invidie pe aici pe forum....toti au vazut filmuletele si nimeni nu posteaza nimik,din punctul meu de vedere ai facut treaba buna pana acum,desi nu credeam,bafta:shock:
|
Multa munca in timp relativ scurt, dar si rezultatul este pe masura. Felicitari, sa te bucuri de ea.
|
prea tare...dupa munca deupsa vin si rezultatele care sunt pe masura
|
Acuma am reusit sa vad si eu filmuletele si vreau sa te felicit pentru munca si banii depusi :-)
|
multumesc tuturor pentru apreciere chiar a fost de munca dar asteptarile au fost pe masura astazi montaram admisia si se aprinsa cecu si nu stiu de ce asa ca maine sa caut tester sa vad ce zice am montat si scaunu este sparco speed rosu o sa fac poze mai multe si bara antre telescoape spate si unde erau centurile spate prinse si sub masina deci 3 bari spate an fine revin cu poze masina a avut ceva modificari una peste alta sant HAPY .
|
o cutie mai lunga cand cumparam:)))))))))
|
Uitasem sai raspund lui Ionut 50 cei ce nu posteaza poate nu le place masina :rolleyes2:rolleyes2 eu nu ma supar din contra va multumesc tuturor care ami apreciati munca si eu va urez succes an cea ce va doriti de la masinile voastre si spor la treaba an continuare bafta la toata lumea chiar si celor ce nu vrea sa posteze aici sau fac pe anganfatii .BAFTA AN ARTA JDM
|
nustiuuu dastea:lol::lol:
|
imi place mai mult recaro-u din dreapta decat sparco din stanga;) sincer
|
ho ba ca o sa ajunga si scaunu din dreapta asa e la romanica comanzi 2 si primesti 1
|
Ai o masina pe cinste :D Felicitari!
|
felicitari :drunk:
|
multam si abea astept sa va cunosc live si sa bem ceva ampreuna toti:lol::lol: fara rautati si contre
|
am mers ieri in ea si am ramas fara cuvinte.TRAGEEEE ENERVANT DE RAU.felicitari pt tot
|
k20 swap spune totul, felicitari ... poate am ocazia sa o vad cand ajung prin craiova :shock:
|
marutule o vrem la legale frate!!!
|
o sa fie peste tot legale ilegale orice accept mai ales cd o sa o pun la punct cum vreau eu
|
bun frate imi place de tine esti un om dintr-o bucata chiar daca unii vb aiurea pe aici eu te apreciez ptr ce faci nu ptr ce scrii.
|
felicitari pentru ce ai facut pana acum si la mai mare! ;)
|
sa remediat singura problema cu cecu creca sia luat vro eroare sa stins singur acum am una mai enervanta:lol::lol: da blituri singura masina si ramane blocata pe faza lunga sa vad azi ce are:cry::cry: si va rog si eu frumos pe cei care stiu ceva de o baie de ulei de k24 sau ce se mai nimereste la mine sami dea un semn multumesc
|
V-a fi greu sa gasesti una second, cate cere la Honda pe ea? ai un numar de produs sa intreb si aici poate e mai ieftina :-)
|
Quote:
accord type s din 2007 - 11200-RBB-000 - 129,44 + TVA nu stiu insa ce vrea el. si nici cele care se potrivesc pe k20 |
Sa vedem daca nu apare Adi sa ne dea el numarul de la a lui.
http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=40161 arunca o privire si pe K20 forums ca sigur o sa gasesti ce te intereseaza |
eu vreau o baie sa se nimereasca si sa mearga si masina nu doar so pun acolo sa fie mai mica si sa numi mai faca pompa aceeasi presiune sau mai stiu eu ce ca din cate vad nu este asa simplu din ce citii unde imi arata Yula se mai schimba si pompa de ulei st ceva probleme nu este usor si cu joja la fel nu mai anteleg nimic ma doare capu de la forumu ala si cum mai stiu eu si engleza :rolleyes2:rolleyes2:!: care va pricepeti mai bine as fi recunoscator sa ma ajute nu mar deranja un sfat
|
a si la honda o baie de k24 este la 10 mil adica 250 e
|
1 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted:
|
cei acolo ca nu anteleg nk
|