![]() |
Re: Peugeot 407
Merci... :)
|
Cum stau spoilerele nu sunt gata?
|
Mai sunt necesare cateva modificari, ca sa iasa totul perfect. O sa fie gata la sfarsitul saptamanii :D
|
7 Attachment(s)
In sfarsit ... e murdara masina ... dar cateva poze ... ca sa va faceti o idee :D
|
1 Attachment(s)
Una cu efect de frig :)
|
Ce agresiva e din fata akum ...:D
Prelungirile la spoilere le-ai pus akum ? Ca parca nu le-am mai vazut ... Unde's jantele ?? Statea mai bine cu celalalte ... sau astea is asa doar pentru iarna si zapada ... :D Are oleaca de efect ultima poza ... daca te straduiai putin numai pozai masina :lol:... si oglinda aia sa pliat de la frig ... :lol::lol::lol: |
:)) acum le-am pus..jantele sunt de Iarna..efectul se cheama SFW (el l-a inventat) Oglinda aia se pliaza cand o las leutul singurel.. :)
|
la masca a disparut cromu! nici orizontalele nu le lasi? in rest imi place da boboc pe ea ;)
|
Pai asta e grila originala, aia am dat-o jos..O sa o schimb si pe asta si o sa vina una care are doar dungile orizontale...
|
Quote:
|
Ohooo .. bv cristi a ieshit super bine masina ... fara crom la grila zici ca e rechin .. ai grija la gropi ca la cat de joasa e ....
|
arata super bine...
asteptam niste poze facute ziua sa vedem detaliile mai bine :D |
O sa fac, dar cand o sa imi pun rotile pe 18` ca mie mi se pare ridicola cu astea de 16`.
|
Te-am vazut sambata pe copou. MULT RESPECT...arata mortal masina.
P.S. Eu intai am vazut-o live si abia acum am descoperit topicul:D |
THX..Ce masina ai poate te-am vazut si eu :P
|
Quote:
|
Eu am o laguna ,dar nu eram cu masina eram pedestrian ,cum din pacate voi mai fi inca vreo 3 luni ca am permisu suspendat....:((. Macar am timp sa mai fac cate ceva la masina ca si asa imi era greu sa ma despart de ea si sa o bag in service.La urma urmei tot raul spre bine :).Oricum inca o data felicitari pt masina...e facuta cu gust.Spor in continuare.Astept sa dea caldura sa o vad si cu jantele alea misto.:D.
|
Ok..Thx..Cand da caldura o sa o vopsesc toata :) Abia astept sa vad cu sta culoarea aia..
|
Same here.:D
|
Foarte frumos a iesit imi place!;)
|
asteptam poze mai de calitate facute ziua sa vedem detaliile mai bine ..;)
|
cristi,am vazut azi masina live!!!!:shock: :shock: BESTIALA!!!!!!!!!
super misto a iesit! felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Pune-ti poze noi ( nu conteaza daca au efectul SFW :) :) ) . eu nu am cum sa o vad live :( . Din ce am vazut pana acuma e superba ;)
|
Merci Marius..O sa pun si poze cat de curand..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Scuze pentru intarziere ... dar acum am ajuns in iasi ca sa ii fac cateva poze ... si chiar am avut noroc. Cand am ajuns in fata blocului ... iesea cristi ca pleca la Bacau ... inca 5 minute ... si gata ... :???: |
4 Attachment(s)
Pun acum cateva poze pentru cei care vor sa le editeze ... poate sa ii faca lui cristi cadou un wallpaper (aviz santos :D )
Pozele sunt in special pt asta ... asa ca sa nu ma injurati ca au 3 mega ... si sunt 3072x2304 .... |
Ohooo ... super super marpha peugeotu .... grila cromata ii mai tre si e complet :)
Ce se mai anunta cu el ?? Ce surprize ne asteapta ? Banuiesc ca va fi prezent de 4Tuning Day ;)) la fel si u SFWule cu Audiu |
Quote:
ca vad ca loc e.. :) 4 insi .. numa` bine .. :) anyway , vin acum cu poza / pozele |
1 Attachment(s)
Quote:
Pai ... pentru ca cristi nu este un om normal ... luni masina va intra din nou in service ... si va fi vopsita integral .... culoarea ... cea visinie de pe M6 Vedem, daca ne facem echipa din Bacau am vrea sa venim (pana atunci sper sa am si eu timp sa-mi vopsesc spoilerul fata si grila (puncte de la pietre) si aripa stanga (diferenta de culoare). |
Quote:
Stiu ce treaba ;) ... si sa vedem mai intai ce face zozu pe aici ... ca in ultimul timp cam doarme :shock: Oricum ... am auzit ca e posibil sa aveti parte din partea Bacaului de ceva deosebit ... |
Quote:
p.s: am terminat prima poza, le pun in max. juma de ora pe toate care le fac, la pachet :P si va rog eu , in weekend, jap jap si voi o fuga cand / unde apucati prin locatii din astea mai nebune, unghiurile daca e vi le zic eu :) numai sa aiba un oarecare fundal .. :D asta ca sa nu venim pana la bc :P felicitari ptr masinutze, superba amandoua |
Quote:
|
acum se vede mult mai bine ce s-a schimbat la ea ! super super finutz lucrata cu f mult gust..cu jentile arata mortal ! ...si da lipsesc pozele artistice ;) acum asteptam culoarea
|
Quote:
Si e greu sa faci poze artistice in timp ce tii pe umar o geanta (nu am mintit cand am spus ca ne-am intalnit exact cand eu am ajuns si el pleca :D ) Si mai e nevoie si de peisaj .... :rolleyes2 O sa incerc dupa ... si chiar as vrea sa fac o sedinta cu mai multe masini frumoase din Bacau. :D |
La vara.. ne primiti ? :D gasim un hotelica prin bacau :) si minim 2 zile o ardem nebuneste cu poze nebune :)
in fine , 5 :/ poze.. mai mult n-am putut :) si astea-s vai ... anyway , poate-i place vreuna, daca-i place, sa-mi ceara la rezolutii din alea nebune ,ptr desktop , s-au lucrat la rezolutiile initiale , 4000+ :D njoy |
Quote:
Da ... unde-s pozele? :shock: :D |
uhm,ok,4tuningul nu le inghite :D imi da eroare .. le pun pe ano... :D nymous :D
http://www.anonymous.ro/gallery/albu..._Gone_rszd.jpg http://www.anonymous.ro/gallery/albu...Sayid_rszd.jpg http://www.anonymous.ro/gallery/albu...Untitled-1.jpg http://www.anonymous.ro/gallery/albu...ering_rszd.jpg http://www.anonymous.ro/gallery/albu...aKnow_rszd.jpg |
BVo santose ... esti chiar talentat :) nu ma inveti si pe mine ? ;)) :D
|
Merci Santos..Raman dator..Chiar azi am stat de vb cu Zozo si mi-a zis si el sa ne ocupam de Anonymous din Bc..La 4tunig day vin si daca si poate o sa am un ? pe sape la luneta :)
|
felicitari pt 407 a iesit criminal ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning