Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/1970-afterdark-racing.html)

razvan911 11-11-04 09:38

super tare

vlad ti-am vazut masina si am ramas f.f.f placut impresionat
kiar arata f bine
felicitarile mele
apropo,imi pare rau ca nu am putut ajunge miercuri seara la intalnire

B 68 VLD 11-11-04 12:23

Mersi frumos, Razvan.
Te astept cu bratele larg deschise la urmatoarea intalnire AfterDark Racing. Teoretic o sa ne intalnim duminica seara. Oricum mai vorbim pana atunci. :wink:

EvLSant0S 11-11-04 13:46

sunt prea multi , au perdut numaratoarea.. , luca , cand cineva te intreaba , cati atzi fost , nu zici cati oameni au fost in club sau ce era... nu ?

Luca - sper ca nu ai fost ironic mai sus ca nu e frumos, noi nu am zis nimik de voi. Cum am mai zis era o gluma, trebuia sa inteleaga lumea, dar vad ca nu a inteles.

B 68 VLD 11-11-04 14:37

Quote:

luca , cand cineva te intreaba , cati atzi fost , nu zici cati oameni au fost in club sau ce era... nu ?
In primul rand, mai bine ai citi exact ce s-a scris pt ca eu am zis ce-am zis nu luca.

In al doilea rand, Michael nu a specificat daca intreba cati membrii am fost sau cati oameni am fost acolo! :lol: In acel moment m-a distrat confuzia si am zis defapt cati eram cu totii in acel club. Ce este asa greu de inteles?! :lol:

razvan911 11-11-04 14:59

a

sambata sau duminika sigur vin si eu

razvan911 11-11-04 15:03

interbare

Luca - imi place ca iei initiativa da trebuia sa sterg posturile ca am interzis cearta pe acest topic.

Anonymous 11-11-04 15:14

Michael, i-am lasat eu, si acum ii iei tu? :lol:

Luca - Noi te asteptam cu bratele deschise si cu bata dupa colt :), sper sa nu te apuce din nou postatul ca mai am si alte treburi pe cap decat stersul aici.

Michael 11-11-04 15:16

sper sa fie ultimul post al meu in clubul vostru !
bafta si numai bine !!!

Luca - Eu nu sper, sper sa fie ultimul post legat de cearta pe acest topic, in rest putem vorbi de curse si ce vrei altceva toata ziua.

B 68 VLD 11-11-04 15:47

Quote:

Michael, i-am lasat eu, si acum ii iei tu?
Chiar la asta ma gandeam si eu,Bogdane .:lol:

Quote:

sper sa fie ultimul post al meu in clubul vostru !
Nu ti-a zis nimeni sa nu mai postezi aici, dar alegerea este a ta.

luca 11-11-04 15:56

Ce e aici ma? Va place sa va certati? Nu poate omu' sa stea linistit ca trebuie sa stea dupa voi.
Vlad asa e el face glume mai tot timpu' problema este ca unii se prind mai greu, si de aici a inceput totul. Acum voi sterge si vom vorbi mai tarziu, daca nu va convine ceva.
Razvan avem de discutat.
Si cu Vlad si Costyn.
Vorbim pe messenger.

CostyN 11-11-04 17:39

Deci intalnirea a fost super , la fel si membrii ....
M-a amuzat putin ca m-ati alergat de la locul intalnirii pana la club , ca era sa va pierd in trafic :D tutusi eu eram cu dacia.... :lol:

Io nu stiu ce probleme are netu meu acum , dar nu imi merge messengerul .... tre sa-mi schimb providerul .... nici aseara nu am putut intra deloc. Bafta !

Anonymous 11-11-04 20:43

Quote:

Luca - Noi te asteptam cu bratele deschise si cu bata dupa colt
Nu sunteti singurii... :lol:
Sugestie de recrutare: puneti biletele sau fluturase cu clubul in geamurile masinilor noi sau tunate...o practica care am vazut-o si pe la altii... :wink: Cine stie, poate merge...

luca 11-11-04 22:00

Sorry Costyn data viitoare te lasam pe tine in fata. :lol:
Bogdan ne-am gandit si noi sa facem asa ceva, vedem noi ce facem, mersi de sfat.

B 68 VLD 11-11-04 22:04

Am incercat azi sa recrutez un golf 3 modificat k lumea! Sta la 3 min de mine! Mi se pare ca are B 32 RUN la numar! L-am intrebat daca vrea sa intre la noi si a zis ca s-a lasat de chestii de genu asta. :(

Anonymous 11-11-04 22:13

Cred si eu, cu atatea scandaluri, nu-i mai tb nimanui...eu cel putin m-am saturat complet de toate chestiile astea cu \"eu sunt intr-un club, tu esti in celalalt, hai sa ne barfim reciproc, sa ne intzepam si poate chiar sa facem putin scandal\"...

Anonymous 11-11-04 22:14

PS: Luca, am glumit mai... :lol: Sa nu faceti asa ceva, ca ar sugera disperare... :wink:

B 68 VLD 11-11-04 22:23

Quote:

\"eu sunt intr-un club, tu esti in celalalt, hai sa ne barfim reciproc, sa ne intzepam si poate chiar sa facem putin scandal\"...
Cu toate ca sunt de putin timp pe 4tuning, am observat exact acelasi lucru. Nu inteleg de ce se intampla acest fenomen dar in fine. Poate intr-un viitor o sa fie altfel, poate mai bine.

Bogdane, nu suntem atat de disperati sa facem ce-ai zis tu. :lol: Noi o luam incetul cu incetul. Stii cum se spune, incet dar sigur. :)

shadow 11-11-04 22:26

Parerea mea ca toata problema asta a cam inceput de cand cu problemele NSL & LG vs. MR, sa speram ca o sa reajunga cum era inainte!!!

Anonymous 11-11-04 23:03

Aceste probleme existau mai demult, sub forma unui \"foc mocnit\", care intre timp a devenit un adevarat incendiu...
VLD, aceasta atitudine exista pt ca suntem romani...si in plus de asta, chestia asta cu cluburile a trecut de la o treaba destul de serioasa la o comedie cu iz de tragedie...acum, fiecarui pusti cordit cu un singur fir in barba, care s-a uitat prea mult la Furios si Iute, i se scoala(scuzati limbajul) sa-si traga club, cu Felie de la scara 3 si cu Grasu' de la etajul 5, amandoi la fel de \"cunoscatori\" ca si initiatorul...este normal (la noi) sa apara reticente de genul:\"Ia uite ba, si voi va trageti club sa va aflati in treaba, cine r***t sunteti voi?\"...si uneori, reticentele sunt indreptatite...
Parerea mea am mai spus-o undeva(si a deranjat): un singur club national legal constituit, cu filiale in toata tara...ATAT...si pana la urma, cred ca la asta se va ajunge, prin asociere sau prin alte metode...este singura solutie, pe care o vad eu, pt a calma spiritele si pt a estompa instinctul de bisericute...

luca 11-11-04 23:05

Quote:

Luca, am glumit mai... Sa nu faceti asa ceva, ca ar sugera disperare...
Sa sti ca nu ar fi chiar asa, dar daca vrei poti sa ii astepti pe aia cu masinile si sa ii iei la intrebari. Oricum vreau ID tau de messenger.

DOOM 12-11-04 07:43

Astazi intentionez sa instalez si eu msg-ul ala. Problema este ca nu sunt tot timpul la servici dar sunt zile cand stau tot timpul pe net. Nikul meu va fi soricelul21 . Deci ne auzim pe acolo... see u.

B 68 VLD 12-11-04 09:08

Nu inteleg rostul mesajului tau. Explica-mi si mie ! :)

CostyN 12-11-04 11:09

Poate vrea sa intre si el in club :) ... :wink:

B 68 VLD 12-11-04 12:57

Quote:

Poate vrea sa intre si el in club
Ar fii bine. Dar sa vorbeasca si el clar. :)

luca 12-11-04 13:10

El este deja in club, este Horia (DOOM pe net) cel cu Solenza albastra de la intalnire. Ma chiar asa nu sti membri din club? :lol: Lasa ca ii inveti tu. :wink:

B 68 VLD 12-11-04 13:20

Pai nu mi-am dat seama. :oops: Daca nu are avatarul nostru si la usergroup nu este AfterDark Racing. Sa-l treceti la membrii. 8)

luca 12-11-04 13:23

Problema e ca el nu prea sta pe net, ca si altii, asa ca trebuie sa-l prindem si sa vorbim. Oricum nu conteaza sa fie aici ci langa noi acolo pe strada.

DOOM 12-11-04 16:11

loool exact ce a spus luca... nu prea am timp sa stau pe net toata ziua deoarece lucrez dar din cate am inteles voi vb mai mult pe yahoo msg pe care eu nu l-am instalat inca. Deci maine ( sambata ) il voi pune si eu msg-ul iar nikul meu va fi soricelul21. Daca vreti sa imi spuneti vreodata... nu stiu... ceva important puteti sa-mi spuneti pe y msg... asta era ideea. Multam pentru atentie :)

---- bineeee... acum citind si eu ce am scris acolo... ma crucesc...
nici eu nu inteleg nimik... dar era dimineatza cand am postat replay-ul ala si nu-mi functiona mintea prea bine. Deci Vlad... imi cer scuze :roll:

F_L_R 12-11-04 19:48

Daca deja nu va mai cunoasteti , asta e bine. Va imultiti!!!!!! Bravo baieti.

luca 12-11-04 21:52

Multumim Florica, mai de mult ai spus ca vrei sa vorbesti cu noi toti, in legatura cu ceva ce ti s-a parut dupa cursa de la prisma sau asa ceva, ai rezolvat problema? Daca nu noi aici suntem, ne spui si ne intalnim.
Respect.

Gabi 12-11-04 22:00

O intrebare ...

Topicul se numeste AfterDark Racing (Oficial - soon), dar despre actele necesare, despre demersurile facute pentru a intra in legalitate, nu se mai vorbeste nimic de mult timp. In general, sunt discutii... mai mult sau mai putin legate de club, dar despre acte, nimic.

Luca: ati mai facut ceva? :roll:

luca 12-11-04 22:21

Da, dupa multe treburi si belele, am ajuns prin ajutorul lui Razvan din club la frumoasa suma de 10 mil. Acum noi nu suntem ca altii toti instariti si nici multi asa ca este o problema, nu avem de unde sa scoatem banii deocamdata, deci asteptam si cautam membri si cand vom ajunge mai mari vom face cheta si vom plati factura. Daca nu o sa mearga si nu o sa gasim membri noi, dispusi sa dea bani pt. ajutarea clubului, eu si ceilalti membri fondatori vom baga toti banii, va dati seama ca nu ne convine dar suntem hotarati si vom face ceva cu acest club mai ales ca am pus mult suflet in el si multe prietenii rupte dar si altele castigate.
Vom ajunge acolo. Respect NSL am aflat si noi cat de greu e deja de cateva luni asa ca voi ati avut curaj sa va bagati in asa ceva mai ales ca nimeni nu mai facuse asta inaintea voastra.
Bafta.

Gabi 12-11-04 22:26

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. N-am spus-o cu un ton rautacios, dar din moment ce topicul se numeste cum se numeste, vroiam doar sa stiu daca s-au mai facut ceva progrese.

Bafta in continuare!
Luca - Mersi, nu am luat-o in nume de rau.

F_L_R 13-11-04 02:05

-Este un drum lung. La acest drum nu am fost singur. Cel putin in ultimilre 2 luni de zile au fost implicati, notari , avocati , director de imagine , judecatori si multe alte persoane.
-In formula din 2005 ve-ti vedea ce inseamna un club adevarat sau mai bine spus doua cluburi adevarate.
-Va respekt pentru eforturile voastre financiare si va doresc multa bafta. Stiu este greu dar dupa un drum ca asta deabia acum incepem sa vedem rezultate. Daca credeti ca va putem impartasi din experienta noastra nu ezitati sa ne contactati.

luca 13-11-04 15:28

Diseara ora 23 in fata la Academia Militara.
Intalnire cu membri noi, obligatorie prezenta membrilor fondatori.
Shadow, Radu85 sa fiti acolo.

shadow 13-11-04 15:38

Cand am lipsit noi de la o intalnire de-a clubului???

CostyN 13-11-04 18:39

Fie ploaie , fie viscol , eu voi fi acolo , prezent ! Count on me :D

F_L_R 14-11-04 02:51

Sambata 20-11-2004 Prisma indemanare

luca 14-11-04 11:17

Vom fi prezenti. 8)

luca 14-11-04 12:50

Astazi ora 6 Texas (Regie) intalnire + biliard :P
Sa vina toti cei din club, avem de discutat si de bagat bile. :lol:
Ne vedem in fata la Texas in parcare, vedeti ca e taxa de 10000 ca sa intri cu masina si oricum nu cred ca sunt locuri multe dar vedem ce facem acolo.
Noroc.

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning