![]() |
Re: E30 - M3 x2
Din ce vad in poze, jantele ies cam mult in afara. Am inteles ca le vei pune Toyo R888. Tinand cont ca aceste anvelope nu se prea intind, cum vei face cu aripile? Am retinut bine, ai specificat mai demult ca vei evaza aripile?
|
momentan sunt intro dilema cu rotile, anvelopele si aripile. nu vreau sa renunt la jantele astea dar in schimb sunt dispus sa renunt la r888. aripile se vor evaza sigur dar nu stiu inca daca voi trece la varianta extrema de a reconstrui aripile. saptamana viitoare se incepe iar munca si se va monta puntea fata si motorul. o sa fie pe roti. si atunci voi incerca diferite variante de cauciucuri si evazari.
|
Am inteles. Dupa gustul meu, as zice sa evazezi aripile total, nu doar buzele (desi sincer nu as fi de acord cu nici o varianta, sunt eu mai de moda veche), am mai vazut pe undeva (nu mai retin unde) si nu mi-a placut deloc. Una e la un urs normal sa o maresti, care oricum are, alta e la M, care nu are deloc. Intelegi ce vreau sa zic...
Sa inteleg ca ai terminat si cu fixarea motorului, suporti si restul? Si mai trebuie doar sa il montezi? Spor la lucru, piese si idei bune in continuare. |
ca sa evazez aripile total e o munca titanica ca sa iasa ceva ca la carte. si nu stiu cat de dispus sunt sa tai o caroserie de M3.
au ajuns vanosurile vineri. erau ultimele piese care imi lipseau sa pot inchide motorul. luni le iau si inchidem motorul. suportii ii am trebuie doar sablati si vopsiti, puntea fata la fel. motorul se monteaza acum doar pentru a fave toate modificarile necesare la compartimentul motor. apoi se demonteaza, se revopseste masina si incepe montajul final. mai e mult de munca. dar de saptamana viitoare voi incepe munca la masina intro noua formula. |
salut.misto treaba ce faci acolo ;) dar parerea mea e ca masinile astea trebuiau sa ramana originale,sunt destul de rare si e pacat sa umbli cu nebunii la ele.in fine ,e banu tau si tu sti ce sa faci cu el.succes in continuare la proiect.
|
Quote:
|
Cred ca o sa aibe " bucile" cam mari m3-ul tau evo
|
am pastrat o masina originala.
de la asta am vrut mai mult. si cand se termina asta mai urmeaza una. |
Quote:
Wow.Mai urmeaza una:shock:.Pasiune dusa la extrem:-).Respectele mele!:bunch: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite aici un exemplu despre ce vorbeam ...
Parerea mea ramane aceeasi, aceste evazari strica rau masina, dar nah, gusturile nu se discuta, iar ursul tot un M ramane. |
alt M3 E30 bineinteles. 99% urmeaza cabrio alb...
asta dupa ce il termin pe asta si il revopsesc pe cel rosu. |
1 Attachment(s)
O varianta de evazare mai frumoasa decat cea de mai sus .
|
Quote:
|
Cel rosu il vei vopsi tot rosu? Despre cel negru parca ziceai ca vrei sa il vopsesti o nuanta Individual, nu?
|
cel rosu va ramane culoarea originala. doar ca am aflat cand am duso la polish ca e vopsea cu lac in ea. nu se da lacul separat. si am zis ca dupa ce il termin pe asta il lucru o bag repede la o vopsire.
la asta voi merge pe o culoare de individual. |
1 Attachment(s)
astazi au revenit si vanosurile... restaurate si upgradate. urmeaza partea dificila. montarea lor;
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi au sosit bascule fata aluminiu, toate suruburile de la punte si articulatii noi si placute spate ATE.
|
Salut,
Cat au fost basculele? Si de unde? :D Multumesc |
1500 Ron bucata. am un service de camioane si am diferiti furnizori de piese. pot aduce orice piese originala pentru bmw daca e cineva interesat.
|
10 Attachment(s)
Poze spion...
|
S-a reinceput lucrul la masina, se vor indeparta urmele de "tinichigerie", masca fata noua, se va pozitiona motorul, facuti suporti si prinderi suplimentare pt accesorii, dat motorul jos si vopsita.
Poze pe parcurs. Stay tuned ! |
Suna frumos. Esti si tu Gabi implicat la treaba acolo ?
|
Eu ma ocup de ea. Ma indruma un prieten, inginer.
|
Quote:
|
cel rosu e pur si simplu criminal.Nu am vazut urs sa imi placa mai mult :)
|
Quote:
Deci de astea faceti voi acolo... Hmmm... Foarte tare! Bafta multa in continuare! |
21 Attachment(s)
usor ......
|
Mda, spor la treaba domnu "inginer" si domnu "perfectionist"... va doresc succesuri :) si pofta de munca... ( iar domne, iar?? :-P ). Andu se pare ca ai facut cam cea mai buna alegere la momentul de fata de pe piata ;), ma refer la domnii :-)
|
2 Attachment(s)
Gabi, au mai venit niste piese din state, sa vii sa le iei daca ai nevoie de ele :D
|
Foarte bine cand la o masina lucreaza o persoana care se pricepe. Dar si mai bine este daca o face cu pasiune. Spor la treaba.
Si o intrebare: de ce au fost inaltate semiaripile interioare in regiunea unde vine calandrul/fagurele fata? ce se urmareste prin aceasta inaltare? (din foto eu asa am vazut!) Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita. |
1 Attachment(s)
foarte tare proiectu
|
10 Attachment(s)
Multumim pentru aprecieri. Chiar daca e weekend si nu s-a lucrat la masina au mai venit ceva piese. Poze cu ele si cu jambele fata reconditionate. Maine se vor asambla jambele fata si lucra la caroserie/tinichigerie.
PS: contraripile nu sunt inaltate, poate asa pare? .... este depunctat trager-ul. Remember : Stay tuned ! |
9 Attachment(s)
Micile progree de azi.
|
Ma da e actiune la voi akolo :D
Hai bafta ca faceti trb buna :P |
Tare rau ce se intampla acolo,numai piese una si una.Multi se uita si nici nu inteleg ce fac toate.Felicitari.
P.S. Gabita am inrosit linia la telefon de cand te sun,lasa-mi numarul pe pm daca la l-ai schimbat.Te pup |
Suspensia aia KW este absolut extraordinara..felicitari pt alegere
Am vrut si eu sa-mi iau dar n-am avut "timp":D |
O masina la care se lucreaza doar cu profesionalism.Frumoase cadouri mai primeste.:-).Keep up the good work!
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa fixam sistemul de franare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning