![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
Quote:
arata-ne si vom afla!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sandu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
nimik...Testing :D
|
ca tot se cheama "proiecte noi si inovatii" o sa va zic si eu ce vreau sa ii fac masinii mele(imediat ce o sa o am)...vreau sa ii pun un motor electric...sa mearga 100% pe curent.....(k imi place mult sa conduc si nu am bani de benzina:D )ce ziceti....imi da careva ceva idei???....dar va rog fara descurajari!!!!!!!!!!:!: :!: :!:
|
SI ma rog cum ai vrea sa te incurajam la asa chestie, care va costa mai mult decat benzina aia toata ?
|
Quote:
|
da maaaah......pai las k o sa mai vb......cine stie...POATEk intr-o zi o sa te fac la liniutze......(ideile deja le am.....mai am nevoie de un cotetz de masina...ceva motoare...generatoare si un sac de bani....le amestec bine bine de tot si....voila...:)) masina tramvai)
|
hai facem o afacre...soundidentity....u imi dai toate cablurile pe care mi le trebuie si te las sa ma faci la liniutze...:D :D :D ce zici:?: batem palma:?:
|
Quote:
|
da bine.....poate k ar costa mai mult decat benzina......dar o data ce as face-o nu as mai avea treaba cu benzina pt muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp....nu?????ce zic si eu.....nu as mai avea deloc treaba cu benzina....:)
|
deja am inceput sa ma documentez despre preturi si alea alea.:shock: ..am gasit deja o firma si probabil k voi da comanda pt un motor.....destul de mare:twisted: ...si de asemenea pt generator.....
p.s. ma rog sa faca reduceri pt studenti...:D :D :D :D |
Quote:
|
haideti sa reinventam roata si sa o denumim innovatie , ca o facem mai patatoasa nu e mare lucru doar 10 % tre sa schimbam in el !
|
Ceea ce as vrea eu sa fac e o inovatie....nu reinventez automobilul....daka nu stiai multi constructori de renume produc masini HIBRID....intr-un final o sa se ajunga unde bat eu.....si alea vor fi mult superioare "afumatoarelor" din ziua de azi!!! Am sau nu dreptate?????
|
Quote:
|
nush daca te lasa Bush!!!:rolleyes2
|
mi se falfaie de bush:))
|
uite un site bethon .....cu jante custom:))si are si un profram pe in kre sa vezi ce jante sa ii pui masinii tele....(dak ai una din modelele de akolo...dak nu iti pui imaginatia la lucru:)) )
www.customwheel.com |
1 Attachment(s)
uite un hummer lowrider;) facut pe pagina aia (e najpa k nu ma prea pricep eu:P)
|
3 Attachment(s)
Hai sa pun si eu aici 2 poze la un Corsa B terminat azi cu vopsit cu tot insa a si plecat din Oradea, sincer nu stiam unde sa-l postez asa ca am ales acest topic la nimereala
|
Quote:
1. dupa parerea mea bara aia spate nu i se potriviste de nici un fel aceasta masina fiind micutza si e prea incarcata cu aceea bara 2.pragurile acelea sunt prea masive tot pentru ca masina este prea miniatura iar acele praguri ma gandesc ca o masina mai lunga si mai lata si mai inalta si in 4 usi are total alt aspect ca pe acesta 3.bara fata iara nu are concordanta cu capota si masca fata,pentru mine se pare un kit prea masiv la aceasta caroserie dar te rog sa nu te superi pe parerea mea aceasta e doar o parere iar aici vorbim si discutam nu criticam....sa nu o iei ca si critica dar ma gandesc ca pe undeva recunosti ca e un kit de o masina mai solida ceea ce este momentan pus ;) (nu te puna draq sa te superi) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Apropo cand fac spoilere pe langa ca ma uit si pe net alte firme cum au facut ma mai uit la producatorul respectiv ce linie a dat masinilor asemanatoare , dar iata un alt kit original Carzone sa vedem de acela ce zici , daca asta e masiva atunci astalalta cum o fi?
P.S. Sa-ti mai zic un detaliu data si spatele sunt deplasate fata de bara in fata si in spate cu 4 cm ( sa ne incadram in limitele date de RAR) sa nu fie asa turtita linia masinii |
acuma daca iar vrei parere iti spun :daca te uiti la kitul de la peugeot aceea bara este ascutita aceea caroserie este ascutita....pai asa se ambiaza kitul cu caroseria ;) tu intelegi ce iti spun tre numa sa accepti ;) iar kitul de pe opelul carzone este mulat dupa partea de sus a spoilerului si lateralele sunt in linie nu bara fata jos prag sus si bara spate iar undeva intre...acuma sa fim seriosi si tu stii lucrul acesta ....de exemplu asa masina reusita la kit ca si laguna 2 argintie totul misto in linie nu am mai vazut de la tine :):):):):) glumeam dar aia e chiar super reusita o masina solida cu kit solid...vezi ce bine ii sta la aia de exemplu bara asta de pe opel spate ;)szia
|
Buna promit data viitoare ma voi uita mai bine la chestia de linie daca voi avea mai mult de 6 zile sa termin masina complet!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Datorita faptului ca SANDU e rupt de oboseala datorita faptului ca a obosit carind cupa din UNGARIA fiind destul de grea , si azi a fost la datorie punind muzica in masinile noastre mi-a incredintat mie aparatul foto ca sa vedem si noi citeva din frumusetile prezente la SHOW !!!!!
Inca o data FELICITARI SANDU , BRAVO WSR si speram ca pe viitor sa fie tot asa cel putin !!!!!!!!!!!!! |
4 Attachment(s)
si alte poze ...........;) sa moara dusmanii !!!!!!!!!!!!!!;)
|
haha. sandule, eu zic ca te-am prins destul de bine in poza aia :)
somnoros erai mah... |
Mai baga si tu SERGIU citeva poze ca ai vreme pina dimineata !!!!!!!!!!:lol:
|
ei, la 4 erau toate trimise :)
cat despre poze, pun si eu azi dupa ce le fac resize. |
1 Attachment(s)
hai sa vcin si eu cu un proiect nou legat de masini:
de saptamana viitoare incep sasa lucrez la un (TUNING&SOUND BAR) care se va deschide prin mijlocul luni martie in incinta poligonului unde am eu firma,va avea o suprafata de 280 Mp,barul va fi dintro masina,vor fi niste separeuri tot din niste masini realizate,si tot ce include disignul va avea legatura cu masinile,va fi si un podium ptr prezentarea unor masini,cam atat deocamdata. ASTEPT PARERI.:)) |
Super tare ideea , parerea mea ca trebuie asa ceva in Oradea.Bafta !
|
Proiectul tau osa fie unicat!Ca si masinile care ai facut!!BAFTA PENTRU PROIECTUL TAU UNICAT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning