![]() |
Re: E39 - M5
Quote:
Quote:
|
Quote:
e46 iem....????? |
Quote:
aaa, nu e al meu, e al unui prieten, a fost la mine 4 zile |
Quote:
|
Quote:
|
daca da zapada/mocirla etc mai iesi cu el sau intra la hibernare?:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
daca e faci un cotract cu ADP-u poate nu le merg plugurile :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Top 3 revizii:))))
Recunoasteti locatia?:)))Pentru cei ce recunosc locatia, vor intelege si gluma cu reviziile:)), a fost o conjunctura favorabila pentru mine.Multumirile mai incolo sa nu stric surpriza |
Quote:
Ti-am zis eu ca o sa ajungi si tu ... BETMENN |
Quote:
|
Ba nene le stie skillzu asta pe toate... ti a ghicit in cafea? in globu de cristal ?sau ti a dat in carti? :lol:
|
bai nene....de ce nu recunosti ca esti sofer de duminica si ca daca ninge iti e frica sa mai iesi cu masina....zi si tu de ce ai facut revizia la lume sa inteleaga ca e greu sa urci masina pe bordura fara sa spargi cutia de viteze......zi ca nu ai facut poza din fata ca nu ai apreciat bine distanta si ai lovit masina de gunoi....si acum te lauzi ca faci revizia in garaje exclusiviste....cred ca ai avut noroc ca ai reclama aia la exclusive fitness pe luneta ca altfel nupupai tu garaj asa exclusiv......dupa ce iti dau aia baniipe dauna toatala sa-mi zici cat vrei pe masina ca poate o cumpar eu sa fac pompa electrica la fantana din sat de la mine...=))))))))
PS: daca vrei te invat eu sa mergi cu masina iarna =)))) si drept ca aia e cheia...acum toti stiu sa mearga stramb..... |
Quote:
Scuze de off topic : Superba masina chiar nu ai ce sa-i reprosezi . |
Quote:
|
Frumoasa masina... mai ales ca sunt putine E39 pe alb :) Beton ce sa mai zic
|
Ieri am apucat sa vad masina live. Culoarea e ceva...altceva :D mie nu imi place albul original de fabrica pe E39, dar culoarea ce ai ales tu,e superba! Cred ca,M5 E39,care sa se apropriede al tau le numeri pe degete in Romanica!
Unde sunt jantele alea smechere?parca erau Hamman...cumva ti-ai pus gume de iarna, ca orice sofer cu simt de raspundere? |
Quote:
Quote:
|
se fac revizii bune acolo? :lol:
|
Quote:
|
Raducule,o poza cu albitura nu mai vedem si noi?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
ooooooooo.......new sound?
congrats! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
hai sus cu poze...
|
Quote:
|
ce s-a intamplat cu masina ?
|
Quote:
|
Am vazut`o si eu aseara in AFI :sad:. Imi pare rau. Sper sa iei rapid banii de la asigurare si sa o pui pe "roti".
|
am vazut masina aseara in victoriei da n-avea difuzor ?!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
:)))))) pai sunt:P))) pe 83 Succes |
Superba masina! Am vazut-o zilele trecute prin trafic...chiar si asa lovita saraca tot arata intr-un MARE fel! MARE!!!
|
asta-i nasol la bmw astea multe stau la hibernare(2-3 luni), chiar daca este pisicuta, ghepard nu doar urs.
frumoasa masina, bafta! |
Quote:
Quote:
Mersi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning